Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 11, 17:43)
Taip, laikas jau būtasis ...

Stiprybės Tau 4u.gif
Atsakyti

Lyžuka, kada????? :huh2: Ir kodėl tylėjai? Skausmas labai stiprus, bet kai išsikalbi virtualiai pažįstamom moterim-daug lengviau pasidaro, nei vienai tą skausmą išgyventi :4u: Stipriai stipriai apkabinu ir sakau: Jis niekur neišėjo, niekur nedingo, Jis šalia yra ir bus :4u: Jausi Jo buvimą, globą, kalbėsies per sapnus, nes Anapusinis gyvenimas tikrai yra, tik gal ne toks, kaip mes įpratę jį matyti.

Sodybietės-tvirtos moterys, susiglausim ir paremsime Tave... :4u: 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lyžuka- 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms

viskas dar labai "šviežia' tik 2 men. 1,5 metų kovos po diagnozės ir deja

taip SP, žinau tai, o bet tačiau ...

nemegstu afišavimosi, o beto ką tas ir pakeistų
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 12, 08:21)
Ačiū visoms

viskas dar labai "šviežia' tik 2 men.  1,5 metų  kovos po diagnozės  ir deja

taip SP, žinau tai, o bet tačiau ...

nemegstu afišavimosi, o beto ką tas ir pakeistų

Lyžuka, užjaučiu, stiprybės tau verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Lyžuka, 4u.gif , laikykis.O tavo vaikai jau savarankiški, gyvena savus gyvenimus, ar dar po tavo sparneliu glaudžiasi?Kažkaip lyg nelabai apie juos rašei, arba aš nepamenu.Nes skaitau viską, niekada nepraleidžiu, o, va, kas galvoj lieka, tai jau kitas klausimas smile.gif
Irvel, sveika pasirodžiusi mirksiukas.gif Pasiilgau ax.gif
Atsakyti
Taip, vaikai mokslus baigę, dirba ir užsidirba man jau nereikia prideti, labiau kartais jie prideda smile.gif, žodziu šitoj vietoj rami, na aišku kiek rami buna mamos širdis, pačios gi žinot mirksiukas.gif

o ka čia rašyti, kažkaip nemegstu viešai rašyti apie asmeninius reikalus, i šitas bendraminčiu grupes atėjau galva pravedinti kartais darbo metu smile.gif, papliurt apie bile ką kas tolima realybei (buvo toks "super" kolektyvas kur vienas kitam gerkles pjove biggrin.gif ), bet va užsibuvau ir jau keli metai čia ....
Atsakyti
Lyžuka, esi stipri moteris. Po truputį paleisi išėjusį. Tik visada galėsi pasitarti mintyse. Mūsų mylimi žmonės visada gyvena šalia, tik kitoje dimensijoje. 4u.gif
Jei tik tau lengviau, mes visada pasiruošusios paplepėti apie bile ką. Tu tik rašyk.
Atsakyti
Laba,

Lyžuka 4u.gif

Buvau vakar sodybėlėj po darbo. Jau pusantros savaitės buvau nebuvusi. Pomidorus nusiskyniau ax.gif Avietės vandeniu permirkusios, bet šviežių trintų litriukas wub.gif O jau kvepia. Salotų pasiroviau, porų morkyčių keleta.

O dabar lieka tikėtis, kad šeštadienis be lietaus bus, nu bent pirma dienos pusė. Česnakus reik pasodint, burokai ir morkytės neišrauti. O daugiau jau kaip nors. Atostogos man prasidės tuoj, tik rytdieną atidirbt reikia. Lėksiu pasišildyt, atsibodo lietus.

Katinai pas mus keičiasi. Tai vieni gyvena, kitamet žiūrėk jau kitokie sukinėjasi. Šiemet rainiukas visada ateidavo kai atvažiuodavom, visada jį prie kūdros rasdavom. Ką jis ten veikė matyt pats vienas jis ir težino. Praeidavo beveik pro pat kojas, bet glostomas nesileisdavo.
Juoda katė dažnai pasirodo. vakar tarp manęs ir MB pakliuvo, mes jos nematėm, tik ji išsigando, tai visai paei tvartuko sieną prisispaudusi spruko. bandžiau kalbint, bet kur tau, kai jau ,,praslydo" pasieniu tai šuoliais nuskuodė. Stengiuosi nemaitint nepratint, nes žiemą tai nebūsim, bet jei rainiukui tris kartus maisto esam palikę, labai jau kūdas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Niurzga mano kompas ir telefonas geresnį orą žada sekmadienį. O kitą savaitę iki 17 šilumos . Tai dar pagalvok ar verta atostogauti šiltuos kraštuos tongue.gif smile.gif Kiek tiesos orų prognozėse , ar neapgaus, nežinau. Ir vėl gailėsiu visus pomidorus išskinti , o žalių dar nemažai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 spalio 2017 - 09:24
Nežinau jau kuom pasitiket, seniau gana tiksliai rodydavo meteo.lt dabar ir tie grybauna jau , tiks skaičiau kad tipo žiema šiemet nuo kaledų prasides, ot tai naujiena čia bigsmile.gif

plaukia viskas pas mus totaliai, persodinau tokią gėlę tai tiks spejau iškast jau duobe pilna vandenio tai iš vieno vandens į kitą įkišau bigsmile.gif , česnakams laukiu atšilimo ir sausros, kažkaip nedrasu merkti juos vandenin, dalis tulpiu irgi laukia geresniu laikų, pasižiurejau nuotraukas tai pernai tik spalio gale obuolius skyneme, gražus ruduo buvo
Atsakyti