Be šaldiklių būtų badas. Be to, kur trys dėžutės po šaldytuvu (beje, jos tik naudojamos tam, ko kasdien reikia : krapai, petražolės, ledukai, koks žuvies šmotas, kelios pakuotės šaldytos tešlos, kokių koldūnų mirtinam reikalui) turiu dar senukę Snaigę su stalčiais ir dvi šaldymo dėžes, viena kaip gera spinta parversta. Tai dėžėse telpa mėsos atsargos beveik metams, o Snaigė priglaudusi visokias uogas daržoves.
Dusia, o tu noretum, kai tu darbe, vyras pripirktu iš bendro pinigų biudžeto to prieš ką tu prieš absoliučiai
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 11, 10:56)
Dusia, o tu noretum, kai tu darbe, vyras pripirktu iš bendro pinigų biudžeto to prieš ką tu prieš absoliučiai
Jei jis pirktų daiktą ne namams o sau - tada gal ir nepatiktų .
O šaldiklio Žoliai tai nereikia - nauda visai šeimai . Ar batus perkasi ? ar vardinį paltą siuvasi pas Juozuką ? Nori , kad šeima valgytų sveikesni maistą ...
Aš nereguliuju kokią mašiną pirkti ar kokį trimerį, o MB nereguliuoja kokie puodai , šaldytuvai , peiliai ar orkaitės virtuvėj .
PS šeimos biudžetas yr slidus dalykas Taigi galima susitart , kad mano alga yra mano , o MB alga yra mūsų .
Tai MB taip ir padarė, kaip Dusia siūlo : jo alga ir yra jo Aš taigi nedirbanti
QUOTE(žollia @ 2017 10 11, 12:41)
Žolia imk
Ačiū Kad tik tokios problemos būtų Atkakliai po lašiuką gal ir pavyks įkalbėt. Nes jau ir pats mato, kad nieko gero iš tų parduotuvių nėr. Iki šiol konservuodavau tas vadinamas tušonkes, rūkydavau mėsą kokią puskiaulę nupirkus . Bet su amžium nebegalim tiek jos valgyt, labiau šviežios reik. O šviežia tai tik šaldikly gali būt sudėta.
Aš šiemet šaldytuvą pati nusipirkau Senasis dar veikė, tik išvaizda jau amžių rodė, blogai užsidarydavo kameros durelės, todėl greit prišerkšnydavo.Jam buvo metų daugiau, nei litui, nes buvo pirktas tada, kai dar reikėjo mokėti pusę kainos rubliais, o pusę jau vagnorkėm.Ir nė karto nebuvo sugedęs.Tai, gavusi atostoginius, internetu iš Elektromarkt nusipirkau Snaigę su trim šaldiklio stalčiais.Ir atvežė į kiemą .Pirma vyro reakcija grįžus iš darbo buvo-turėjai gerą daiktą, o šitas tai jau tiek netarnaus Bet padėjo įnešt į trobą, pajungė.Dabar aš jau kaip ir kozirį turiu, jei suges, sakysiu, kad tu jį tik nupirktą jau prakeikei Nors mes gerai sutariam, nesibaram, čia nelabai rimtai parašiau.Dabar galvoju, kad reikėjo biški pridėt, ir nusipirkt su 4 stalčiais, nes kiaulę pasipjovus jau buvo problema kaip viską sutalpinti, nors turiu 2 stalčines Snaiges, ir 100 litrų kinietišką dėžę.Bet ir uogos, ir grybai, brokoliai, žiediniai kopūstai, šparaginės pupelės, paprika, krapai, svogūnlaiškiai..., sviestas, broileriai ir kiaulė sutalpinti
Tiesa, visada maniau, kad aš priklausau viduriniajai klasei, bet , pasirodo, tik žemajai, nes pajamos vienam šeimos nariui toli gražu ne 800eurų
Ir žieminius česnakus tik vos vos įkišau į žemę, pabijojau, kad nuskęs.Gal kuo paskui apmulčiuosiu
Tiesa, visada maniau, kad aš priklausau viduriniajai klasei, bet , pasirodo, tik žemajai, nes pajamos vienam šeimos nariui toli gražu ne 800eurų
Ir žieminius česnakus tik vos vos įkišau į žemę, pabijojau, kad nuskęs.Gal kuo paskui apmulčiuosiu
Na dar vienas ar dviese be vaiku gyvenat nera sudetinga palipti vienu laipteliu ir priklausyti tai vid klasei bet jeigu du dirba ir trys vaikai tai abu tevai po 2 tuks turi uždirbti jau ....
Dusia keik namu tiek tvarkų iš mano varpines vienaip iš kito kitaip
ai beje maniškis tai mego puodus kontroliuot , gal kad pavalgyt irgi labai mego...
o del šaldytuvu aš iš vis norečiau virtuvej vien šaldytuvo be jokiu šaldikliu ale ka jau darysi dabar kad toks nupirkta, plius jis įmontuojamas reiktu tada skylę pritaikyt kitam...
Dusia keik namu tiek tvarkų iš mano varpines vienaip iš kito kitaip
ai beje maniškis tai mego puodus kontroliuot , gal kad pavalgyt irgi labai mego...
o del šaldytuvu aš iš vis norečiau virtuvej vien šaldytuvo be jokiu šaldikliu ale ka jau darysi dabar kad toks nupirkta, plius jis įmontuojamas reiktu tada skylę pritaikyt kitam...
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 11, 14:59)
Na dar vienas ar dviese be vaiku gyvenat nera sudetinga palipti vienu laipteliu ir priklausyti tai vid klasei bet jeigu du dirba ir trys vaikai tai abu tevai po 2 tuks turi uždirbti jau ....
*Dusia keik namu tiek tvarkų iš mano varpines vienaip iš kito kitaip
**ai beje maniškis tai mego puodus kontroliuot , gal kad pavalgyt irgi labai mego...
*Dusia keik namu tiek tvarkų iš mano varpines vienaip iš kito kitaip
**ai beje maniškis tai mego puodus kontroliuot , gal kad pavalgyt irgi labai mego...
*nesiginčyju , todėl ir sakau , kaip pas mus namie būtų , jei man labai reikia tai aš MB galiu nelabai klausyti BO turiu savo pajamų. Neturėčiau - kitaip būtų ... Nors dėl tokių visokių dalykų mudu nesipykstam , pasitariam ir nutariam Jis labiau mėgsta pasigilinti į markes , gaminimo vietos lipdukus ir tt. Vienžo briktus pirkėjas
** labai nesmagai susiskaitė mėgo ( būtasis laikas ) ... Minėjus buvai kad serga .
Maniškiui puodai dzin, svarbu jų turinys
Jei jau trūksta šaldiklio, tai jo pirkti ir neapsimoka, nes vis tiek "dar vieno" trūks...
QUOTE(Dusia37 @ 2017 10 11, 15:14)
*nesiginčyju , todėl ir sakau , kaip pas mus namie būtų , jei man labai reikia tai aš MB galiu nelabai klausyti BO turiu savo pajamų. Neturėčiau - kitaip būtų ... Nors dėl tokių visokių dalykų mudu nesipykstam , pasitariam ir nutariam Jis labiau mėgsta pasigilinti į markes , gaminimo vietos lipdukus ir tt. Vienžo briktus pirkėjas
** labai nesmagai susiskaitė mėgo ( būtasis laikas ) ... Minėjus buvai kad serga .
Taip, laikas jau būtasis ...
Lyžuka, ar teisingai supratau? Užjaučiu ...