Lietus net miestiečius prie kompo džiūstančius ( ar lašinį auginančius ) į neviltį varo . Ką apie sodybiečius bekalbėt ...
IK maisto savo medžiokliui tikrai galim palikt, galvojau apie tai . Bet atsigert jau niekaip - vanduo užšals. O žiemą būna ir 2-3 sav MB nenuvažiuoja. Artimiausi kaimynai už gero km , senukai pensininkai ... tokie nelabai stipriai krutantys . Vasarą dar dar, o žiemą tai jie pakaitom po ligonines ilsisi .
O išrankuolis tas katinas, vasarą vis stengiamės palepint, palikt kažko , ką patys gaminam . Pirktos iš parduotuvės vištienos neėda keptos prieskoniuoto mėsos neėda matyt prisimedžioja šviežienos sočiai . Stambus, juodai baltas. Jau tokio lapė nepaimtų Tik labai jau baikštus.
QUOTE(ate42 @ 2017 10 09, 19:41)
Laba, baisu lietus. Mano nauja tujų tvora vandeny stovi.....nuo kaimynų stogų pas mus upeliai bėga. Rašysiu skundą. Jau neištrivoju. Ar tylėt? Bjauri aš, bjauri, bet kodėl turiu nukentėt....
Panos, kada ir ksip į lauką hiacintus sodint. Noriu tėvelių kapą pavasariui papuošt. Sodindavau tulpes, noriu pakeist.
Neesu jų auginus
Panos, kada ir ksip į lauką hiacintus sodint. Noriu tėvelių kapą pavasariui papuošt. Sodindavau tulpes, noriu pakeist.
Neesu jų auginus
Ate,nepapuosi kapo hacintais,nes jie turi durna mada isvirst ne visi bet vaizdo tai nebus arba tulpes zemauges arba vilkdalgiai geriausia na dar man asmeniskai snieguoles patinka tik ju kaina sukilus dabar , krokai netinka irgi nes jei sauleta tai perzydi vos ne per diena , o siaip dabar laikas sodint
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 09, 21:10)
Ate,nepapuosi kapo hacintais,nes jie turi durna mada isvirst ne visi bet vaizdo tai nebus arba tulpes zemauges arba vilkdalgiai geriausia na dar man asmeniskai snieguoles patinka tik ju kaina sukilus dabar , krokai netinka irgi nes jei sauleta tai perzydi vos ne per diena , o siaip dabar laikas sodint
Bandysiu. O sodint per tris svogūnus gylio? Nes vazonėliuse vos ne pusė svogūno kyšo
QUOTE(ate42 @ 2017 10 09, 22:11)
Bandysiu. O sodint per tris svogūnus gylio? Nes vazonėliuse vos ne pusė svogūno kyšo
Taip,visoms svoguninems tas galioja, per tris svogunelius...prekybcentriuose sodinti kitomis salygom8s ziemos tikros buna nemate
Labas rytas.
Kas čia per tylėjimo įžadai? Anei viena neturite nieko pasakyti?
Kalakutą nuo mirties išgelbėjau. Ne taip, kai JAV prezidentas, kai prieš Padėkos šventę pasigaili vieno. Pas mane kitaip. Kažkoks stovėjo susitraukęs, lyg šlubavo. Vakar sukišau į snapą antibiotiko krislą, bet lyg ir nelabai taisosi. Lesa, bet greitumo nėra. Ogi šiandien keli užšoko ir dui kapoti vargšą. Nagi visai be gailesčio jų bendruomenė. Atitvėriau kamputį kitame aptvare, priklojau daug šiaudų ir įleidau vienišą tupėti. Gal nesušals, o maisto gaus be konkurencijos.
Galėčiau kirsti galvą, bet toks liesas, distrofikas. O ir šaldiklyje dar broileriai išsipleikę .
Kalakutą nuo mirties išgelbėjau. Ne taip, kai JAV prezidentas, kai prieš Padėkos šventę pasigaili vieno. Pas mane kitaip. Kažkoks stovėjo susitraukęs, lyg šlubavo. Vakar sukišau į snapą antibiotiko krislą, bet lyg ir nelabai taisosi. Lesa, bet greitumo nėra. Ogi šiandien keli užšoko ir dui kapoti vargšą. Nagi visai be gailesčio jų bendruomenė. Atitvėriau kamputį kitame aptvare, priklojau daug šiaudų ir įleidau vienišą tupėti. Gal nesušals, o maisto gaus be konkurencijos.
Galėčiau kirsti galvą, bet toks liesas, distrofikas. O ir šaldiklyje dar broileriai išsipleikę .
Labas rytas.
Labas rytas
Turbūt su derliaus nuėmimu ir kalbos baigėsi
Niekaip neprikalbinu saviškio pirkt šaldiklį atskirą. o į tuos kelis šaldytuvo stalčius nieko daug nepasidėsi. O iš rudens ir vištos, ir kalakutai, ir kiauliuką kokį kaimišką būtų galima susikišt į jį.
Nors vakar ir iš valsiškos vištienos-kalakutienos skanus zuikis išėjo. Bet žinant, kaip augina tuos paukštynuos, tai nieko gero.
Niekaip neprikalbinu saviškio pirkt šaldiklį atskirą. o į tuos kelis šaldytuvo stalčius nieko daug nepasidėsi. O iš rudens ir vištos, ir kalakutai, ir kiauliuką kokį kaimišką būtų galima susikišt į jį.
Nors vakar ir iš valsiškos vištienos-kalakutienos skanus zuikis išėjo. Bet žinant, kaip augina tuos paukštynuos, tai nieko gero.
QUOTE(žollia @ 2017 10 11, 08:54)
Labas rytas
kai nusipirksi nesuprasi kaip iki šiol be jo gyvenai , pas mane jau tas prie šaldytuvo tik kas po ranka turi buti naudojamas , o šiaip dar du užkrauta bile kuom
Tai aš jau ir dabar suprantu, kaip aš blogai be jo gyvenu, bet prieš vėją sunku man pūst Gi ne diedas maistu rūpinasi, tai jam nereik
Žolia, o tu nieko neitikinėk Jei reikia tai ir perki ... Kol MB darbe.
Bent aš nesuprantu žodžio Ne jei man labai reikia O kai jau įvykęs faktas , belieka susitaikyti .
Ar jau galima kast krienus ? Nes šalnų rimtų kaip ir nebuvo ... Šaltiena su krienais skanu būtų .
Bent aš nesuprantu žodžio Ne jei man labai reikia O kai jau įvykęs faktas , belieka susitaikyti .
Ar jau galima kast krienus ? Nes šalnų rimtų kaip ir nebuvo ... Šaltiena su krienais skanu būtų .
Neišeina taip Teisingiau, nenoriu