Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Su paprikų pardavimu pas mus yra tokia bėda. Visi nori "kubo" formos. O jos pagrinde šiltnaminės ir palyginus vėlyvos. Pusė Europos iš ankstyvųjų valgo "Blondy" veislę, kurios skanios kai vos pabala, o jei ilgiau laiko, pasidaro raudonos. O bet tačiau : jos yra kūgio formos ir balsvos spalvos. Lietuvio jokiu būdu neįtikinsi, kad tai valgoma. biggrin.gif O veislė ne galo derlinga ir labai ankstyva. Vengrai jas augina po ankstyvųjų bulvių tuneliukuose, lenkai pietinėje dalyje ištisus laukus užsodinę.
Dar pas mus beveik neįmanoma parduoti spalvotų pomidorų. Geltona paprika sudaro vos 10 proc pardavimų nuo bendro paprikų kiekio. O juoda tai gal aplamai net nėra ko skaičiuoti. Čia ne mano pačios skaičiai sugalvoti, o didmenininkų paskaičiuoti.
Kad pripratinti pirkėją - trunka ar ne dešimtmečius.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 01 21, 20:08)
Tai žinoma, kad viskas nuo požiūrio priklauso  smile.gif  Nors būna kartais trukdžių .
Man toks posakis patinka: kas nori- ieško išeities, kas nenori - ieško priežasties  ax.gif 
Aš pernai neauginau nė vieno hibrido. O paskutinį Vesuvio pomidorą vakar suvalgiau  4u.gif  Ai, kiek mes ir tevalgom jų, daugiausiai į padažą suėjo, tai man kaip ir pakanka .
Sveikos, merginos, labai smagu, kad sodybos tema jau atgijo wub.gif jei ka tai as naujoke, buvau cia pas jus ilindus. Vat sudomino mane pomidoras vesuvijus, parasykit, ar skanus, kad ilgai laikosi - zinau. Bandau atsikratyti seklaliges, nu paskaiciau jusu postus ir pagalvojau, jei daznai cia lankysiuosi, fik as cia pasveiksiu. blink.gif kazkaip itariu, kad labiau apsirgsiu, net tom ligom, kur jokiu simtomu nei nebuvo...Nu is geliu lelijos ir kardeliai mano silpnybe, labai tikiuosi, kad pentiniu, viendieniu ir kito man neprireiks, labai tikiuosi
karsta.gif
Atsakyti
tokiu pusbalčiu mačiau pernai ir pas mus buvo, bet jos man nepatiko del to kad labai mažai mėsos smile.gif, tik oda ir seklos unsure.gif kudos tokios
Papildyta:
QUOTE(sypt @ 2017 01 23, 16:17)
lelijos ir kardeliai mano silpnybe, labai tikiuosi, kad pentiniu, viendieniu ir kito man neprireiks, labai tikiuosi
karsta.gif

Sveika,

jei ir neužsikresi kokiais pentinais, tai vistiek per lelijas bankrutuosi biggrin.gif... juokais čia aišku aš smile.gif, nes laukiam nesulaukaim kada lenkai ir kiti patogūs mums jas siustis šaltiniai, sudes tas lelijas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 23 sausio 2017 - 16:22
Auginau pernais Gypsy iš čia :Seklos Labai derlingos , puikiai ketė spavą į raudoną, ir tikrai ne vien skūra .
Atsakyti
QUOTE(sypt @ 2017 01 23, 16:17)
Sveikos, merginos, labai smagu, kad sodybos tema jau atgijo  wub.gif  jei ka tai as naujoke, buvau cia pas jus ilindus. Vat sudomino mane pomidoras  vesuvijus, parasykit, ar skanus, kad ilgai laikosi - zinau.  Bandau atsikratyti seklaliges, nu paskaiciau jusu postus ir pagalvojau, jei daznai cia lankysiuosi, fik as cia pasveiksiu.  blink.gif kazkaip itariu, kad labiau apsirgsiu, net tom ligom, kur jokiu simtomu nei nebuvo...Nu is geliu lelijos ir kardeliai mano silpnybe, labai tikiuosi, kad pentiniu, viendieniu ir kito man neprireiks, labai tikiuosi
karsta.gif

Kad „na vkus i cvet druzej net" dėl tų vesuvijų biggrin.gif
Man skanūs, bet kažkam jie neskanūs. Žinoma, yra ir skanesnių, bet su tokia išlaikymo garantija tai man patiko . Nepabandysi - nežinosi smile.gif
iš kaimo, tai va parašei apie tas baltas paprikas, reiks pabandyt. O šiaip , nebūčiau net dėmesio atkreipus , kad tokių yra. Gi viskas nuo reklamos priklauso ax.gif
į googlą įvestas Blondy tikrai ne kūgines man rodo rolleyes.gif o tokios formos, kaip ir raudonos paprikos.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 23, 17:21)
tokiu pusbalčiu mačiau pernai ir pas mus buvo, bet jos man nepatiko del to kad labai mažai mėsos smile.gif, tik oda ir seklos  unsure.gif kudos tokios
Papildyta:

Sveika,

jei ir neužsikresi kokiais pentinais, tai vistiek per lelijas bankrutuosi biggrin.gif... juokais čia aišku aš smile.gif, nes laukiam nesulaukaim kada lenkai ir kiti patogūs mums jas siustis šaltiniai,  sudes tas lelijas  bigsmile.gif
Nu rysium su tuo, kad uzsienietiskais tinklalapiais naudotis nemoku, tiksliau, kaip tas uzsakymas daromas ir atsiskaitymas vykdomas, tai rami, o parduotuvese ne taip jau sparciai tas asortimentas pleciamas, tai dar ramesne biggrin.gif Man tik va interesna pasdare, nu turi zmogus liga, nu tai sedek tyliai, sergi ir sergi, ale ne stengiasi kuo daugiau zmoniu apkresti, nu speceliai, ne kitaip blink.gif dabar ir as nosi i tuos tinklalapius ikisiu kaip su kokiu reikalu. O sau vos ne prisiekiau, kad seklu nepirksiu...
Atsakyti
Virusas plinta biggrin.gif kol nepersirgsi imuniteto neigausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2017 01 23, 18:34)
Virusas plinta biggrin.gif kol nepersirgsi imuniteto neigausi biggrin.gif
Per tiek metu, kiek turiu sodyba, kuo tik as nesirgau: ir krumais, ir spygliuociais, ir kvietkais, dabar pomidorlige stipriai progresuoja, ale jau valdomai tik 5 veisliu pomidoru prireike, tai jau siemet sakyciau druciai sveikstu, nes pernai 80 labai reikejo biggrin.gif O is tikruju tai labai idomu kokiais augalais kiti domisi, ka augina, is kur seklas gauna.

Atsakyti
Už dyką galiu apkrėsti rožlige, daugiamečių liga. Man dar šviežias virusas pentinių ligai.
Žiūrėk ir susirk . Man ūmus paaštrėjimas ant šito. Mirk plyš turiu gauti šiam pavasariui.
http://www.thompson-...amenco/t63237TM

O dėl paprikos Blondy kažką sumalus būsiu. Nagi pas vengrus buvau, tai jie augina tas blyškiaveides, bet buvo kūginės. hmm.gif Gal su vertimu kažkas buvo ne taip hmm.gif Labai ieškau tokių maždaug vidutinio obuolio dydžio paprikų, kurios apvalios. Seniau kažkas panašaus būdavo įdarytos ir stiklainiuose parduodamos. Buvau gavus ir sėklų, tik kažkur senų seniausiai pamestos.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 23, 22:00)
Už dyką galiu apkrėsti rožlige, daugiamečių liga. Man dar šviežias virusas pentinių ligai.
Žiūrėk ir susirk . Man ūmus paaštrėjimas ant šito. Mirk plyš turiu gauti šiam pavasariui.
http://www.thompson-...amenco/t63237TM

O dėl paprikos Blondy kažką sumalus būsiu. Nagi pas vengrus buvau, tai jie augina tas blyškiaveides, bet buvo kūginės. hmm.gif Gal su vertimu kažkas buvo ne taip  hmm.gif Labai ieškau tokių maždaug vidutinio obuolio dydžio paprikų, kurios apvalios. Seniau kažkas panašaus būdavo įdarytos ir stiklainiuose parduodamos. Buvau gavus ir sėklų, tik kažkur senų seniausiai pamestos.

Turiu jos dar ir labai stora sienele. Raudonos arba geltonos. Per meetą pas Niurzgas dalinausi. Jei ėmei- turi. Jei ne- rašyk adresą.
Benokstančios
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 24 sausio 2017 - 06:50
Labas rytas.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Koks čiainikas wub.gif teisingiau, visas komplektas wub.gif
gal jau žiemos nebebus? Ot patiktų bigsmile.gif