Lyžuka , net nenoriu ginčytis , nes labai nemėgstu kitiems kažką įrodinėti
Manau informacijos yra visokios , laikai tokie. Gali kiekvienas atsirinkti pagal save . Ir maistas kuris tinka vienam , visai netinka kitam.
Dėl vaisių - na jei žiūrint iš biocheminių procesų , kas vyksta su fruktoze mūsų organizme , tai jie nėra tokie nekati
Jei giliau pastudijuoti ... nei vaisiai nei medus nėra toks jau gėris
O pati bitininkė
Chemija, biochemija ir visa kt slapta mano meilė . Ląstlės sandara nuo mokyklos ( kiek mus mokė ) kaip sveikąmariją pamenu ... Vis sūnaus kokią knygą nugvelbdavau . Ar jo pasakojimų iš mokymų paklausydavau
Gaila , kad kalbos nemoku ... sakė yr įdomių knygų kurios man patiktų
PS vaisius labai mėgstu , ir uogas ... O jei savi ir nuo krūmo- tai iš viso sustot valgyt misija yra neįmanoma
Kiek pamenu chemija : cukrus ir krakmolas ( bulvės ) nelabai skiriasi netgi formule
O grūdai tie patys anglivandeniai .
Ar savo užauginti grūdai yra tos senosios gerosios veislės ?
Jei geną įmušam prievatiniu būdų , tai jau blogai GMO . O jei badymų laukeliai prie reaktoriaus - ir atsitiktiniu būdu pasikeičia genas tai jau gerai ? Ot laikai kai kviečiuose net psss ... nebegali , iki kelių tik aukštis . Mano vaikystėj miežiai buvo aukštesni
Čia po 2 pasaulinio karo prasidėjo žalioji revoliucija, atsirado žemaūgai ryžiai , trąšos ir naujos kitų grūdų veislės . Kaip ? 90 pr. radiacijos pagalba , o gal 100 ? Kas dar gali sukelti mutacijas ? Greitas ? Žmonės skuba, rezultato reikia greito ...
PS jei pastudijavus speltos miltus ... retai būna 100 pr. arba kaina biezbožna