Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(žollia @ 2017 10 04, 09:53)
Aš buvau  ta bloga , nesipeninti kiaulė iki 45 metų. Bet pasibaigė geri laikai, nors įpročiai maitintis liko  biggrin.gif . Tad rezultatas matosi , labiausiai ant pilvo  biggrin.gif

laimingas žmogus žolia esi kad tik 45 bigsmile.gif , man nuo antro gimdymo genai geri nudulkėjo smile.gif, o va valgyt sausianius įprotis liko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 04, 11:27)
laimingas žmogus žolia esi kad tik 45  bigsmile.gif , man nuo antro gimdymo genai geri nudulkėjo smile.gif, o va valgyt sausianius įprotis liko  bigsmile.gif

O aš tos močiutės genus paveldėjau: saldumynus retai valgau, geriausias tortas-mėsa, o lašiniai auga ir auga... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 10 04, 10:50)
O aš tos močiutės genus paveldėjau: saldumynus retai valgau, geriausias tortas-mėsa, o lašiniai auga ir auga... rolleyes.gif

jokiu mėsu nei noriu nei valgau, na kartais paragaunu ar šiaip kur duoda smile.gif tai nestumiu demostratyviai nuo savęs lėkštę, bet poreikio iš vidaus nera, va kokius riešutus džiovintus dalykus galiu ištisai kramtyt smile.gif
Atsakyti
Jei lašinius valgyti be duonos nedaug suvalgysi ir po skūra nelys smile.gif
Koncentracijos stovyklose storų nebuvo... Kokie jau tie genai bebūtų smile.gif
Vadinasi paveldėjau genus gerai pavalgyti ... Bo skanu smile.gif
Teorijų ir patarėjų kaip numesti svorio yra ant Lietuvos koks 1000 smile.gif tik mokėk pinigus . Jei sumokėjus pinigus galėtumei valgyti kiek nori , kada nori ir ką nori ir svoris kristų gal ir mokėčiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet susimoki pinigus už tai, kad nevalgyti ? taigi nevalgyti galima ir taip be mokesčių - ir ant maisto sutaupysi ir ant "patarėjų mokesčio".
Mano teorija vis tik yra , kad miltai , bulvės ir visos kruopos tukina... Vaisiai - tas pats cukrus . Nesakau , kad neskanu smile.gif Ir ne daugiau baltymo negu 1 gr vienam kg svorio - dienai . Tarp pirmo ir paskutinio valgymo 12-16 val. Tai kas belieka valgyti - kopūstus smile.gif
Atsakyti
IngridaB, apsemti nebuvome, bet per kelią vanduo jau bėgo. Teko važiuoti vandeniu. Maksimumas buvo 23d.
Atsakyti

Miltai stambaus malino smile.gif nelabai tukina, na su saiku aišku, o jau nuo bulviu jokiu būdu nenutuksi valgydama jas garintas ar keptas vienas ar su kokiomis daržovemis mirksiukas.gif , garantuotas reikalas , plius tik nauda nes sotu, tas pats visos ankštines, na gal nuo jų labiau bet irgi turbūt be šansų nusišerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 10 04, 12:51)
Jei lašinius valgyti be duonos nedaug suvalgysi ir po skūra nelys smile.gif
Koncentracijos stovyklose storų nebuvo... Kokie jau tie genai bebūtų smile.gif

Bet susimoki pinigus  už tai,  kad nevalgyti ? taigi nevalgyti galima ir taip be mokesčių - ir ant maisto sutaupysi ir ant "patarėjų mokesčio".

Koncentracijos stovykloj davė tik vandeny virtus grieščius(Sruoga "Dievų miškas"), o dirbti vertė daug tongue.gif

Atvirkščiai, susimokėjau pinigus, kad sužinočiau, jog valgyti galiu VISKĄ bigsmile.gif Tik teisingai susidėlioti laiką ir porcijas. Valgyti reikia 5-6 kartus kas trys valandos griežtai. To griežtumo principas kaip Pavlovo šuns: nustatytu laiku ima kauptis skrandžio sultys, geriau maistas suvirškinamasir pašalinamas, nereiks kentėti nuo užkietėjusių vidurių(išbandžiau-veikia). Visi angliavandeniai(kruopos, batonai, tortai, saldainiai, makaronai, picos, vaisiai) turi būti valgomi iki 13 valandos. Griežtai. Jei juos valgai iki pietų-net sėdint prie kompo virsta energija ir maistu smegenims. Jei juos valgai po pietų-virsta lašiniais ant sėdynės tongue.gif Pavakariai, naktipiečiai-daržovės. Vakarienė-baltyminis maistas(mėsa, žuvis, varškė)+daržovės. Sakau, kai įpratau valgyti tokiu principu, nieko nedarant ir NEBADAUJANT, NESILAIKANT JOKIŲ DIETŲ lengvai ir be skausmo numečiau tuos prakeiktus 13kg.
Valgyti tik du kartus per dieną aš negaliu. Turiu skrandžio problemą, atsidurčiau ligoninėje po savaitės tokios dietos. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2017 10 04, 14:04)
Miltai stambaus malino smile.gif nelabai tukina, na su saiku aišku, o jau nuo bulviu jokiu būdu nenutuksi valgydama jas garintas ar keptas vienas ar su kokiomis daržovemis  mirksiukas.gif , garantuotas reikalas , plius tik nauda nes sotu, tas pats visos ankštines, na gal nuo jų labiau bet irgi turbūt be šansų nusišerti smile.gif

Taip, Dobrovolskienė net pagyrė, kad pati kepu naminę duoną su raugu. Sakė, šaunuolė, kad nesižaviu mieliniais gaminiais. Ir bulves leido valgyti, net cepelinus bigsmile.gif Bet iki 13 valandos. Ir leido nieko nederinti, sako, koks durnius sugalvojo, kad mėsa su bulvėm netinka? biggrin.gif Tinka ir da kaip: senoliai visus amžius taip valgė, nieko nederino, tik kad fiziškai daug dirbo, už tai tokie nutukę ir nebuvo.
Atsakyti
Sveiki, malonu skaityti, temutės pagyvėjimas jaučiasi thumbup.gif Ai, nežinai žmogus nuo ko mirsi, gali būt kūdas, jokio antsvorio, kaulų problemos atsiras, vis tiek susirgsi.Gyvenime nesilaikiau jokių dietų, valgau viską, pyragus kepu, tik gal kokie metai nebededu cukraus į kavą ar arbatą.Taip bandau mažinti cukraus suvartojimą.Bet uogienių mažiau, bet vis tiek prisiviriau, negi pražudysi užaugintą derlių ax.gif
Manau, kad bet kokie kraštutinumai yra blogai, dukra jau daugiau nei 10 metų yra vegetarė,mėsos nevalgo.Tooookia sveika anksčiau buvo, o dabar ligų maišelis, kiekviena bacila ją puola, geležies trūksta verysad.gif. Bet perkalbėt, kad reikia gal mitybą keisti, kažką daryti , bergždžias darbas.Kartais pagalvoju, kad jau su galva nebegerai, bet magistro išsilavinimą turi unsure.gif
O aš nemoku sriubų virti-pas mane visos yra tos, kur pirma mėsa nuverda, paskui dar kažko dadedu biggrin.gif .Na, tik šaltibarščiai be mėsos biggrin.gif
Atsakyti
na manau metant svorį, arba jį stengiantis išlaikyt po numetimų svarbu režimas, kad išvengt bereikalingų kramtymų saldainiu ir kitokiu panašiu "griekų" tongue.gif

ai dar vaisius apginsiu kaip ir bulves, ju cukrus eina ir perina per oragnizmą lengvai ir drąsiai smile.gif į riebaliukus nevirsdamas smile.gif tik reikia taip valgyti kad jie pilve neužrugtų smile.gif, vienus ar bent prieš valgį, aš stengiuosi pirmoj dienos pusej iki pietų valgyti, bet jeinoriu tai dzin man tie užrūgimai biggrin.gif valgau kai užsimanau ir prieš miegą, beto jei keliasdienas maitinantis vien jais tai koks skirtumas kada valgyti smile.gif , ech kaip slyvos vengerkes užsimaniau smile.gif, tik va beda viena kad ne mus klimatas kad visus metus nuo medžioskintus vaisius valgyt ir išvengt tu amžinai negendančių ir neiašku kuriais metais nuskintų iš parduotuvių

o del spaudos tai maciau delfį eilinę nesamonę parašyta, kad valgytkim kaip japonai ir būsim sveiki, tai nei mes japonijoj manau nepasveiktume, nei tas japonas mūsų klimate irsu mūsų valgiais (tradiciniais) ilgai netemptų biggrin.gif, o jei valgysim 101 kartą peršaldytas krevetes ir pan tikrai nuo to nebusim sveiki

Bangele keista, kad jei truksta geležies, tegul granatus, burokelius daugiau pavalgo tik aišku ne granatų sultis nežinai iš kuom nuspalvintas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 04 spalio 2017 - 12:41
5 kartus per dieną valgyti ? Jau vien nuo tokio vargo man kg nukristų smile.gif
Viena iš teorijų dėl "nesveiko skrandžio " yra , kad jam nebeduodam pailsėti . Pavargsta... O jei dar pagirdome vaistais nuo rūgštingumo ...

O senoliu sveikumo teorijos manęs visai nežavi . Kai vaikų mirtingumaas 50 pr. ,vidutinė gyvenimo trukmė -30-40 metų? Veikė natūrali atranka ... atspariausi išgyvena ir gyvena ilgai smile.gif

Lyžuka kuo skiriasi pilno grūdo - ar stambaus malimo grūdai ? Grūdai yra grūdai ... Dar vienas prekybininkų triukas. Visi grūdai istorinių požiūriu ( netgi Lietuvos ) yra vergų maistas smile.gif Ką vagė valgė dvarininkai ? Kiaušinius, paukštieną , sviestą, pieną,varškę, daržoves ... Ką valgė baudžiaunikai ? Juodą duoną, putrą ir ?
PS kiek Lietuvoj auginamos bulvės ? Du ar tris šimtus metų ? Sakot labai jau čia nuo seno jas lietuviai valgė ?
Dėl ankštiniu : dar mano močiutė per naktį šaltam vandenį išmirkydavo pupeles, išplaudavo ir tik tada virdavo . Nes pupelės nuodingos, negalima kasdien valgyti smile.gif

Bet tai tik mano nuomonė smile.gif kuri visai nesutampa nei su medikų , nei su vaistų ar maisto pramonės atstovų nuomone.
Nenoriu sveika numirt smile.gif Noriu sveika gyventi . Nenoriu operacijų , vaistų nuo kraujo spaudimo , choleterolio ar širdies bėdų ...
Atsakyti
Na va, kaip tema atgijo biggrin.gif Dietos....
Kadangi su Dusia sedejom toj pacioj dietininkiu temoj, tai jai daug kur pritariu. Bet is dalies pritariu ir Lyzukai, del sezoniniu vaisiu, net bulviu.
Siaip ne dieta reiktu vadint, o gyvenimo budu. Labai daznai valgau du kartus. Valgau kada isinoriu, o ne, kad pietus. Dazniausiai mano pusryciai buna tuo laiku, kai kiti jau pietus valgo.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 10 04, 15:47)
Na va, kaip tema atgijo biggrin.gif Dietos....

Moterų pagrindinės temos: vyrai, vaikai ir dietos biggrin.gif
Atsakyti