Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

gerai, kad tik 5, man iki etalono biggrin.gif, dvigubai reiktu bet kolkas kenčiu su esamais

jau kaip netikiu tais visais proto nušvietėjais, o jai dar už pinigus, tai tas pats kaip duris pradarius į veja juos paleisčiau, niekas nesutvarkys mitybos ir smegenų smile.gif jei pats nesitvarkysi mirksiukas.gif
Papildyta:
Pirkom Klasika šiltanmi tai nusiskundimu kolkas nera, kaimynai pirko kažkoki rusiška tai sake mūsų tvirtesnis ir karkasas stabilesnis tai tiek galiu tik pakomentuoti, jei Kaunas netoli ten kur pirkom mes jie buvo kaip pvz keletas surinkta palyginimui ir pačiupinejimui
Atsakyti
smile.gif aciu,Lyzuka.Vilnius mums arciau,bet jei pasiseks,gal ir i Kauna pakliusim.Cia turbut Paneriu g?
Atsakyti
Laba,

ačiū už sriubų receptus.
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2017 10 03, 18:17)
smile.gif aciu,Lyzuka.Vilnius mums arciau,bet jei pasiseks,gal ir i Kauna pakliusim.Cia turbut Paneriu g?

Kaune Elektenu g, darbe pažiuresiu tikslaus adreso , bet ne senukai ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 10 03, 09:52)
Man prie burokėlių sriubos būtinas džiovintas baravykas.

rolleyes.gif Na nors viena prisiminė,gerą dalyką prie burokėlių sriubos. mirksiukas.gif
Atsakyti
SP, nesėdėk ant vienos dietos, alkana liksi. Bent ant dvejų iš karto sėskis. 4u.gif
Man geriausiai lašiakai krito, kai MB buvo į Prancūziją pusmečiui pabėgęs. Tada jokių vakarienių, sulapnojam su vaiku po jogurtuką ir vsio. Skaičiavau kalorijas, pagal knygą "Valgau ir lieknėju". Per kokius 5 mėn krito apie 27 kg. Nuskridau pas vyrą liekna kaip francūzė tongue.gif Grįžom namo, prasidėjo : pietūs, vakarienė... būtinai kartu...
Gerai Dusia sakai, niekas taip lašinių neprideda, kaip angliavandeniai. Bet su ta baltymine dieta prisiauginau suakmenėjo kepenai. ax.gif

Reikės ryžtis ir išsivirti tos moliūgų sriubos. Šiaip vienintelė daržovė, kurios nevalgau. Ai, valgau tik paverstą a la apelsininiu džemu.

Šiandien kaip tik tokią šiupininę sriubą vakarienei išviriau, pakepiau rūkytos mėsos, daug cukinijos, kelios bulvės, paprikos, dar pomidorų košės. Tik vaikai neįvertino. Reikės užsišaldyti cukinijų žalesnių, praverčia sriuboms.
Atsakyti
Gal kas netyčia žinote kaip teisingai angliškai rašosi Panevėžys?
Atsakyti
QUOTE(Gladijus @ 2017 10 03, 23:29)
Gal kas netyčia žinote kaip teisingai angliškai rašosi Panevėžys?

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Emigruojame? bigsmile.gif Jūs tai tikrai apsemti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 10 03, 23:35)

Gerai Dusia sakai, niekas taip lašinių neprideda, kaip angliavandeniai. Bet su ta baltymine dieta prisiauginau suakmenėjo kepenai. ax.gif

Su baltymine ir aš vos kojų neužverčiau unsure.gif Paskui teko savaitę po lašalinėm gulėti, gliukozę lašinti, kad toksinus pašalintų.

Lašiniai ant pilvo ir užpakalio auga nuo suvartojamų kalorijų pertekliaus, ir visai nesvarbu, ar iš riebalų, ar iš angliavandenių tongue.gif Tėvukas mano vakarui valgydavo batoną, uogienę, užsigerdavo pienu. Bet buvo kūdas, svėrė vyras 175 ūgio-70kg. Už tai dirbo fiziškai labai daug, nespėdavo tie angliavandeniai iki užpakalio nueiti biggrin.gif O močiutė, atvirkščiai, savo vyrą palaidojusi nuo diabeto, labai skrupulingai žiūrėdavo, kad tik nebūtų jokių saldumynų namuose, jokių nereikalingų angliavandenių. Pas ją šaldytuve rasti galėjai tik taukus, sūdytus lašinius, fe-joks vaikas tokios močiutės nemėgo, pas kurią nerasi saldainio ar sausainio biggrin.gif O pažiūriu nuotraukas-apvali moteriškė, tiek paritus, tiek pastačius, mat mokslininkė buvo, dirbo daugiau sėdimą darbą.
Svorio problema pas mus ne ta, ką valgom, o ta, kad visai nebejudam drinks_cheers.gif Tiek, kiek mes suryjam prie kompo-pakaktų trim dienom biggrin.gif Arba reikia pakelti savo užpakalius ir pradėti jei ne sportuoti, tai bent vaikščioti ilgesnius atstumus, nei nuo sofos iki šaldytuvo biggrin.gif
Atsakyti
SP drįsčiau nesutikti smile.gif Yra dar "blogų kiaulių", šerk kiek nori , po skūra niekas nelenda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Mano artimoj aplinkoj tokie 2 smile.gif smile.gif smile.gif Visą gyvenimą norėtų pastorėti .... O neduota. Jei prisiaugina 2-4 kg. džiaugsmas smile.gif O man tai nesunkiai per 3 dienas pavalgius pavyktų ir 5 kg užmest ... Ir tikrai fizinio dabo anie nedirba ,kompas ir telefonas ir šaldytuvas smile.gif
Kas yra baltyminė dieta nežinau savo kailiu nežinau smile.gif Vadinasi dar ne senatvė... Žinau tik , kad per stipriai kaitinti baltymai yra nuodas . Ir jei juos vartoti su angliavandeliais, ir mažai žalienos- bėdos gali būti ir su kepenim ir su inkstais . O reziume ne taip svarbu Kiek sveri , svarbu Sveikata. Žinau labai kūdų žmonių su padidėjusiu cholesteroliu ir cukraus kiekiu ir kt bėdom smile.gif Kol kas sveikatos bėdų neturiu , apart žemo kraujo spaudimo... be kavos esu zombis .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 spalio 2017 - 08:13
taip yra tokių maisto gadintojų smile.gif, kur nei lašas į kūną neina valgyk nevalgęs, čia mūs giminej viena atšaka tokia ir sedi prie tų kompu per dienas ir kiek pamenu visi ju tevai, diedukai smulkūs buvo, o bet tačiau smile.gif tie gerieji genai nepersidave man tongue.gif

SVeikos

mano visą amžių buvo žemas spaudimas apie 100 viršutinis sukos, o va perbnai ziema pašoko iki 140 galvojau kad jau kaput bus unsure.gif bet paskui vel sugrižo i savas vezes rolleyes.gif
Atsakyti
Aš buvau ta bloga , nesipeninti kiaulė iki 45 metų. Bet pasibaigė geri laikai, nors įpročiai maitintis liko biggrin.gif . Tad rezultatas matosi , labiausiai ant pilvo biggrin.gif
Atsakyti