Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(buvusioji @ 2017 09 30, 07:44)
la,pas mus salnos.rodo 0 smile.gif balta,balta..

Labas rytas, rodo +1, bet auto langą teko skusti...
Atsakyti
Yra ir pas mane šalna unsure.gif Saulei kylant pasimatė, o termometras -1 rodė. Pomikai dar šiltnamy kabo, bet jau šiandien reik nuskint ir į dėžę ax.gif
Bet vaizdas gražus - saulė nuo pat ryto , balta žolė ir rūkas wub.gif
Atsakyti

Salna buvo ir pas mus. Pagal augalus matau. Siemet velai salnos? Nes apie rugsejo 15 budavo... IK nusipirkau ne ta. NeSalota. Tai ir karti. Bent zinau kodel. Nu tokio protingo zmogaus kaip IK nesu sutikus. Ko palkausi to gausi. Tai kur ta knyga?....

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 09 30, 14:01)
<p>Salna buvo ir pas mus. Pagal augalus matau. Siemet velai salnos? Nes apie rugsejo 15 budavo... IK nusipirkau ne ta. NeSalota. Tai ir karti. Bent zinau kodel. Nu tokio protingo zmogaus kaip IK nesu sutikus. Ko palkausi to gausi. Tai kur ta knyga?....</p><p></p><p></p><p></p>

Taigi labai nosį riečiu vis dar būdama agronome - konsultante biggrin.gif Ko gero reikės vizitines keisti. Vienoje pusėje oficialios pareigos, kitoje tos, kur labiau prie širdies.

Gal šitų papirkote? Jų būna įvairių formų, ir garbanotų, ir karpytų, ir net gūželėmis, žaliomis ir raudonomis.
Jeigu kas užsienyje einate į Macdonaldus, ten būna firminės salotos indelyje. Tai va, dėta ne tik aizbergo, bet ir raudonų endivijų, Man tai jos super. :Lietuvoje tokių pačių nerandu.
https://floridata.co.....m endivia/927

Va, radau aiškiau.Bandžiau suieškoti Riik Zvaan firmos katalogą, jie daugiausia salotų veislių išvedimu užsiima, bet neberandu. Man tos raudonos apvalios, ir dar žalios gūželės net peržiemojo.

https://www.thespruc...icories-4040928

Šalna buvo, bet nedidukė. Jurginai nenukentėjo. Nors žolė girgždėjo po kojomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 30 rugsėjo 2017 - 21:10
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pagaliau radau laiko pažiūrėt meet'o nuotraukas .. Ir ką? Tuščia! Tuščia tuštutėlė??? Nu taip nesąžininga, mergai ax.gif Nu negi nieks nė vienos „nenutraukė" ? Tiek prisigyrėt čia skaniais pyragais ir kitais grožiais ir nieko neparodot?
Atsakyti

Nepyk. Neradom laiko sukelt..

Atsakyti
Tai aš nepiktai čia 4u.gif Tik nustebau, kad tuščia ax.gif
Pjausčiau svarainius šiandien, tai nykščio pilvelis susipjaustė, skauda daba... Dar liko morkos ir burokęliai lauke, gal jau ryt pavyks nuraut ir bus baigtas derliaus surinkimas ax.gif
Atsakyti
O mes per savaitgalį kaip ir pabaigėm visus lauko darbus.MB pasėjo kviečius, aš nuroviau burokus, iškasiau amarilius, jų pas mane buvo 17, bet dabar bus daugiau, nes svogūnus reiks išskirstyt, kiti jau labai dideli, morkos ir burokėliai irgi jau sklepe, obuoliai nuskinti, krituolius pardavėm ir paskutinį kartą šį rudenį nupjoviau žolę.Liko vyrui suarti dirvas, išvežti mėšlą bulvėm, o man , kai nušals, nurauti lb daug, su mažaisiais gal kokį 100 kerų jurginų, ax.gif , pasodinti žieminius česnakus.Keistai šiemet tik dabar sužydėjo galtonijos, kardelių, acidanterų dar bus. Na, bet jau į pabaigą viskas, į pabaigą...
Šalnos buvo ir vakar ir šįryt, moliūgų, cukinijų lapus nušaldė, o amerikonkom nesuveikė, nors jos juk irgi lb bijo šalčio smile.gif
Atsakyti
ko čia visos tokios greitos su derliaus nuėmimu? Taigi žiema prasideda tik po Kalėdų.
Atsakyti
Ai, ne visos tokios greitos biggrin.gif Kai kas tik bulves šiandien baigė kasti ir visai negėda. Tuo labiau, kad viena kasiau. Ir burokai pas visus dar lauke mūs kaime.
Šalna tik vakar buvo, amerikonkai biški pasijuto, kvietkom tai nieko.
Atsakyti

Salierai, porai dar visa spali gyvens darze... Jei ne ilgau. O pastarnokai ziemos... Man atrodo per ziema jie paauga  :P :D​ 

Atsakyti