Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(žollia @ 2017 09 27, 15:10)

Liniux, turbūt tu daugiausiai su mėsom reikalų turi. Gal esi rūkiusi ir virusi karką? Ką pirma reik daryt: virt ar rūkyt?

Aš tai pirma rūkau, tada verdu.
SP, kokias kvietkas paskutines atidavei vazonėliuose, nežinau kas, nežinau, kur sodinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 09 26, 07:21)
Panašu , kad Ingrida savo keptais pyragais mus kas rytą vaišina smile.gif
Tiek jau to paliksiu pyragą Niurzgai , jai  reikia ...
Turiu klausimą - pasisėjau iš Barselonos parvežtų salotų mišinio - užaugo gražios - bet visos karčios . Kodėl ? PS kai šia vasarą buvom Italijoj irgi pirkau salotą prekybcentryje- parnešus ragavau - karti - tai drėbiau lauk  . Gal yra koks spec. paruošimo būdas joms ? Mirkyti , actuku pagardinti ar kt ? nemanau , kad pardavinėja nevalgomas ? O salotos gražios - gūžinės, įvairių  spalvų , dideliais lapais...

O tu įsitikinusi, kad parsivežiei salotas ? Ant pakelio užrašas lotyniškai Letuca ? labai gali būti, kad trūkažolės bele kokia veislė. Irgi kaip salota, bet jos dedama labai nedaug į salotas/
Atsakyti

Liniuxx, ten kupidonė: pas Kaimietukę buvo, žydi kaip rugiagėlė mėlynais žiedais. Aukštis 60-70cm.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

Dusia, o kodėl jau man čia tų pyragų reik? Ar, kad apžora ir dažnai pirma viską suryju, ar dėl kompleksijos?
Tos dienos pyragas man riebokas atrodo, lyg su kremu viduj, tada neimsiu. Nebent ten obuoli kokia tyrė, kaip vakarykščiame ax.gif
Ir šiandieninius visus susirinksiu, vat. Ech kaip man gerai.
Papildyta:
Laba,

Dusia, o kodėl jau man čia tų pyragų reik? Ar, kad apžora ir dažnai pirma viską suryju, ar dėl kompleksijos?
Tos dienos pyragas man riebokas atrodo, lyg su kremu viduj, tada neimsiu. Nebent ten obuoli kokia tyrė, kaip vakarykščiame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 09 28, 20:24)
Laba,

Tos dienos pyragas man riebokas atrodo, lyg su kremu viduj, tada neimsiu. Nebent ten obuoli kokia tyrė, kaip vakarykščiame  ax.gif

Niurzga , o jeigu karas , maras, badas , o pas Tave atsargų nėr mirksiukas.gif ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Rūpinuosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 09 27, 22:58)
O tu įsitikinusi, kad parsivežiei salotas ? Ant pakelio užrašas lotyniškai Letuca ? labai gali būti, kad trūkažolės bele kokia veislė. Irgi kaip salota, bet jos dedama labai nedaug į salotas/

Tai jau matyt , kad NeSalotas parsivežiau smile.gif Net lietuviški vabalai jų neryja ... Eisiu ieškot sėklų pakelio . O tai galvojau klimatas netinka, paruošt nemoku smile.gif
Atsakyti
Kaip pasiteisino spartusis pomidorų nokinimas. wub.gif Nuskabiau lapus ir neliejau visą rugsėjį, Net raudona. Kas buvote, matėte. Šiandien vien raudonų suskyniau devynis kibirus, dar kokie du liko. Na, ir žalių keli kibirai bus. Reikės ryt pirkėjams siūlyti, nesurysime nė pro kur. O anksčiau budavo suskinu daug daug neprinokusių, bandau nokinti, pusė supūva... Nuėmiau jau paprikas tiek lauke, tiek šiltnamyje. Grynas pravalas. Visada kokius 10-20 maksiminių maišelių priskindavau. O šiemet kaip ir nieko, gal du maišai bus. Kelios geros vakarienės ir nėra. blink.gif Kalakutai kalti, sulindę viduryje vasaros nurijo lapus ir užuomazgas iki plikų stiebų. Kas ataugo , ataugo. Lauke visai gerai derėdavo, šiemet daug supuvusių. Net moliūgai lauke pūti pradėjo.
Šiltnamyje išskyniau melionus, dvi didelės dėžės, turėsiu ilgam. Ir agurkų paskutinis kibiras iš lauko.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Sveikos

matau apie salotaskalbate, pastebėjau, kad jau kelinti metai iš eiles pavasarį buna i IKI privežta labai gražiu ir labai karčių biggrin.gif salotu nepamenu tik pavadinimo tikslaus bet žodis itališkos tikrai yra smile.gif, gal ten tikrai kokia cikoriju atmaina tik pavadinimas "patobulintas"

aš irgi neliejau šiltnamio ale jau pradejo vyst pomidoru lapai ir bazilikas tai praeita savaitagalį dar pagirdžiau smile.gif

Niurzga nesiriebink dėl karo ir maro biggrin.gif, jau tu ir taip ipratus organizma ant režimo laikyt o toms kur viską šlamčia iš eilės, oi nes kas būtų badmečiu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 rugsėjo 2017 - 07:16
Labas rytas.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
pas ką šalnos? Pas mane tik rūkas tabaluoja, kiek akys mato iš lovos per langą ax.gif Iki termometro dar nebuvau nuėjusi pažiūrėt.
Atsakyti
la,pas mus salnos.rodo 0 smile.gif balta,balta..
Atsakyti