Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Liniuk,proporcijų nežinau,viskas iš akies.3-4 kiaušiniai,pokelis sviesto,skardinė kondensuoto pieno,miltų grietinės tirštumo ,kepimo milteliai. ax.gif Ai obuoliai,gali būti razinos,riešutai,aguonos..........Aš be obuolių kepu su rpiedais,ką turiu namie. mirksiukas.gif
Ale žinote buvo pokalbis,kad jau vaikai nebe važiuoja kartu.Tai gi tuoj su anūkais rinksimės. mirksiukas.gif Bet visai faina taip susitikti,visos savos.............. mirksiukas.gif
Atsakyti
Senai parsiradom . Dėkui IK už šiltą priėmimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Bet svogūnų laukas tai man nepatiko smile.gif smile.gif smile.gif Jei jame reiktų svogūnus rinkt greit neviltis apimtų ... nei galo nei pabaigos smile.gif Pažiūrėti gražu 4u.gif
O jau pyragų gražumas, o jau skonis smile.gif Suvalgiau metų pyragų norma ...

Grįžom Kaunan kitu keliu . Apžiūrėjom Čičinsko piliakalnį , ir lėkėm namo pro Krekenavą . Tai tiek apsemtų šiltnamių , malkinių ar ištisų sodybų nesu mačiusi ... ir Nevėžis kaip Neris smile.gif Ir pievose ežerai kaip Suomijoj smile.gif Kažkur pagalvojau , kad Nevėžis platus - o ten tik apsemtos ganyklos ... Baisu .

SP dėl įdarytų pipirų . Aš auginu RED SCHERY veislės čiliukus . Marinuoju su medumi Receptas tik nededu cukraus į marinatą, pilnai užtenka medaus . Kai užsimanau įdarytų pipiriukų atsidarau stiklainį , marinatą išpilu , o į pipirų vidų prikemšu sūrio . Orginaliame recepte įdarui maišomas sviestas ir gorgonzolos sūris . Bet Lietuvoj jo nebūna, o jei ir būna tai kainos nesvietiškos ir dar apkartęs atvežamas . Naudoju mišinį - sviestas, minkštas sūris , pelėsinis sūris . Sutrinu viską ir nukirpus stripresnio maišelio kampą prikemšu paprikytes . Įdarytas sudedu į aliejų, įmetu kelias skilteles česnako , ir gali stovėti tam aliejuje ilgai, jei nepaliksi matomoj vietoj smile.gif Gaminti vargo nemažai , bet ... Na ne pietus gamini - kartais pasilepinimui prie vyno, per šventes ir ttt smile.gif
PS galima kimšimui naudoti ir paprastą tepamą sūrį ... Bet man gaila mano vargo ir darbo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(žollia @ 2017 09 24, 21:14)
Koks geras oras šiandien  atlaidams buvo  4u.gif  Niu, sodybietės, pas ką  vėliava iškeliavo?  bigsmile.gif

Pas SP su palapinėm , maudandukais tongue.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bo sakė baseinėlis bus smile.gif
Atsakyti
Mergytės, ačiū už apsilankymą ir gerai praleistą laiką. Dar spėjau draugę parsivežti.
Dusia, tavo paprikytės - nuostabios. wub.gif Nebeliko. ax.gif
Merginos, jūs gal man invalidumo linkite. Šitiek pyragų palikote blink.gif
Pakeliate rankas, kas palikote pjaustymo lentutę ir rankšluostėlį. Gal dar ką nors atrasiu rytoj.
Dusia, svogūnai jau ryt pradės keliauti į sandėlį, tik takus pragrėbsime ir važiuos kombainas. Kaip užsakyta dar buvo sandėlis tuščias.
Atsakyti
Kokia šauni idėja tokie mūsų susibėgimai, kada galime pabendrauti gyvai, o ne tik virtualiai biggrin.gif Kaip smagu viską paragauti, receptais pasidalinti...
Ačiū visoms už lauktuves wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 24 rugsėjo 2017 - 21:30
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 09 24, 22:14)
Koks geras oras šiandien  atlaidams buvo  4u.gif  Niu, sodybietės, pas ką  vėliava iškeliavo?  bigsmile.gif

Pas mane iškeliavo 4u.gif Pati prisiprašiau biggrin.gif Pasiūliau meetus daryti ne pavasarį/rudenį, o vieną, bet vidury vasaros bigsmile.gif Su laužais, šokiais naktį ir galimybe mūsų vyrams ką nors pavartoti, o tai jie tik vairuotojai pastoviai būna biggrin.gif Mano idėją visos įvertino kaip kvietimą-ir štai aš būsiu tos idėjos pirmoji įgyvendintoja biggrin.gif Kaip seksis-pamatysim. Šiai dienai turiu 13 lovų, du namelius su visais patogumais bei vieną didžiulę palapinę-namą, kur telpa 20 žmonių, tad, manau, vietos visoms atsiras ir gana patogiai 4u.gif Mąstau apie liepos pradžią, tada visos bus nusišienavusios, prisibraškiavusios, o dar marinavimo sezonas nebus atėjęs. Žinau, kad tai atostogų metas, bet poilsis prie ežero ir dar su malonia kompanija-irgi atostogos!
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nu kažkaip baugokai skamba tie nauji grandioziniai planai dėl atlaidų po 2 dienas biggrin.gif Tai gal tik pas Sp jie ir vyks kas kokie 5 metai, nes nakvynei nedaug kas turi tokių palocių ax.gif Bet žiūrint kitu kampu - vidury vasaros būna šilta, galima ir lauke po obelim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 09 25, 09:05)
Labas rytas  4u.gif
Nu  kažkaip baugokai skamba tie nauji grandioziniai planai dėl atlaidų po 2 dienas  biggrin.gif  Tai gal tik pas Sp  jie ir vyks kas kokie 5 metai, nes  nakvynei  nedaug kas turi tokių palocių  ax.gif  Bet žiūrint kitu kampu - vidury vasaros  būna  šilta, galima ir lauke po obelim  tongue.gif

Kaip pažiūrėsim mirksiukas.gif Atlaidų tai nebus: vakarojimas, o ryte juk visi kelsis ir judės link namų biggrin.gif Maisto irgi prisiveža sočiai, išsimaitinti galima savaitę biggrin.gif O permiegot tinka ir palapinės, tik kad aš ir be palapinių pasiūliau trobeles, vietos užteks ir jose 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Panašu , kad Ingrida savo keptais pyragais mus kas rytą vaišina smile.gif
Tiek jau to paliksiu pyragą Niurzgai , jai reikia ...
Turiu klausimą - pasisėjau iš Barselonos parvežtų salotų mišinio - užaugo gražios - bet visos karčios . Kodėl ? PS kai šia vasarą buvom Italijoj irgi pirkau salotą prekybcentryje- parnešus ragavau - karti - tai drėbiau lauk . Gal yra koks spec. paruošimo būdas joms ? Mirkyti , actuku pagardinti ar kt ? nemanau , kad pardavinėja nevalgomas ? O salotos gražios - gūžinės, įvairių spalvų , dideliais lapais...
Atsakyti
Labas rytas.
Oi Dusia,gerai būtų kad mano būtų pyragai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Aš pernai buvau sėjusi itališkų salotų, tai visos kompostinėj susidraugavo biggrin.gif Žiauriai karčios , bet gražumo gražios smile.gif
Liniux, turbūt tu daugiausiai su mėsom reikalų turi. Gal esi rūkiusi ir virusi karką? Ką pirma reik daryt: virt ar rūkyt?
Atsakyti