Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Dusia37 @ 2017 09 23, 09:43)
<p>Sviesto noretau. O melsviu turiu 3 rusiu einu pakasiu, jei pajegsiu. Jei ne reiks vyru prasyt. Nes krumai dideli suzele...</p>

Melsvės atvešiu ir aš. O tradeskantės ar kast?
Atsakyti
Sublūdau,vos pas IK šiandien nenuvažiavau,jei ne viena draugė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 09 23, 19:30)
Sublūdau,vos pas IK šiandien nenuvažiavau,jei ne viena draugė. mirksiukas.gif

Kas nors Až piminkit, kaip rast nuo Kn atvažiuojant. Ačiū.
Atsakyti
Liniukai, man irgi sūrį.
Einu pyragą susibėgimui kepti.

Žolia, aronijų uogienė elementari.
Uogas nuskabai. Išverdi sirupą iš cukraus ir vandens, proporcijos maždaug 700 g cukraus, stiklinė vandens, Sumeti uogas, užverdi, išjungi. Vakare vėl užverdi, išjungi. Kitą dieną pavirini, gali kiek pamaigyti. Praaušini kiek, sudedi trupintą juodo šokolado plytelę , permaišai ir išpilstai, kad šokoladas nesugalvotų sutęžti. Uogienė gana sprangi, betnorisi dar ir dar, nes daug nesuvalgai, kokį šaukštelį. Na, čia uogienė-desertas, ne kokia pilama ant blynų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 23 rugsėjo 2017 - 20:40
QUOTE(ate42 @ 2017 09 23, 20:01)
Kas nors Až piminkit, kaip rast nuo Kn atvažiuojant. Ačiū.

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Suki į miesto aplinkelį,link Šiaulių ir važiuoji link rodyklės Krekenava,suki į kairę ir važiuoji tiesiai iki Upytės.Tik remontai miesto aplinkelyje,tai teks palaukti šviesaforuose. ax.gif Vienu žodžiu nevažiuojate į miestą,o laikotės Šiaulų krypties,leidžiatės nuo viaduko ir iki rodyklės Krekenava. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

nu pykit nepykit šitų pusryčių niekam nepaliksiu ax.gif

Merginos gal kas turit kopūstą tinkamą balandėliams, t.y. reiki nemažo ir apvalaus (ne plokščio), nupirkčiau 4u.gif
Nu nežinau ar aš nežinau kur ieškot ar kas yra, visur arba mažiukai arba plokšti kur lapai nenusiima gražiai.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ačiū, IK, už receptą 4u.gif
Mergikės, gero jums susibėgimo wub.gif Šiltos saulės ir švelnaus vėjelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Niurzgiuk,kaip tik šiandien pirkau gūžinę salotą balandėliams maximoje. 4u.gif
Atsakyti
Aš pirmoji po meeto 4u.gif Ačiū, Iš kaimo, maloniai ir šiltai mus priėmei,stalus nutiesei, na o sodybietės, kaip visada, tiek maisto ir pyragų prisivežė, kad visko išragauti ir nepavyko blush2.gif Man šio meeto atradimas: marinuotos aštrios paprikytės, įdarytos sūriu wub.gif Kol grįžinėjom namo, bandėm su vyru prisiminti receptą. Nesėkmingai biggrin.gif Gausi, Dusia, priminti 4u.gif
Liniuxxx su savo nuostabiaisiais sūriais wub.gif
O pyragų, pyragėlių, tortų ir šimtalapių... wub.gif Tik tukti ir karui ruoštis biggrin.gif
Aš įdedu pvz, kaip atrodo tie maišeliai ir koks tas laikiklis, čia trečioj nuotraukoj
https://www.skelbiu....i-20985711.html
Kas meete nebuvo-atsivežiau sultis maišelyje su kraneliu, obuolius spaudžiau, kaitinau ir pilstėm patys, namų sąlygom, tai buvo sunkoka nupasakoti, kaip tas laikiklis atrodo.
Atsakyti
Nuostabią dieną aptūrėjau. wub.gif wub.gif Ačiū mergaitės už visą turtą. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Koks geras oras šiandien atlaidams buvo 4u.gif Niu, sodybietės, pas ką vėliava iškeliavo? bigsmile.gif
Atsakyti
Nū ir gerai,kad darbus iškeitem į atlaidus.
Kaip visad, puikiai praleistas pusdienis.
Žolia, sena pažystama pakviestas pas save.
Ingrida, obuolinio pyrago receptą.
Atsakyti