Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(sena pažįstama @ 2017 01 22, 19:33)
Aš perlipau jau 200 eurų ir man maža biggrin.gif

SP tai tik investicija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Niurzga jau baigėsi sanatorijos džiaugsmai? Kaip koja ?
Atsakyti
Laba,

QUOTE(sena pažįstama @ 2017 01 21, 18:56)
Aš visada pasiryžusi leb.gif Man meetas šventas važiavimas, vis laiko maža, reiks ateity dėl manęs per naktį meetą daryti biggrin.gif Kad spėčiau išsišnekėti biggrin.gif
O kiek čia tos Lietuvos...

Gerai, kad ne aš viena tokia ax.gif

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 21, 22:10)
*Ne tik šitie, yra jau nemažai veislių, kur su ankštimis valgomos. Kažkokius kasmet sėju, tik nepamenu pavadinimo.

**Iš pomidorų hibridų yra net labai nebrangių ir labai gerų. Perkuosi klasikinį Tolstoj, paskui Tornado, na iš brangesnių Colibri. Beje, jei norint labai sveikos lapijos - neprilygstamas Cristal

*Auginau šparaginius, neblogai, skanu... tik, kad gal neįpratę tai kitais metais vėl nešparaginius pasisėjau.

**Tolstoj mano mamos mylimiausi.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 01 22, 18:33)
Aš perlipau jau 200 eurų ir man maža biggrin.gif

jeigu jau pirkti ar rekordus mušti, tai aš gal pirmūnė. Susiskaičiavau norus - na, kai skaičiavimo mašinėlė išmušė 400, nustojau. Bet dar beveik lapas norų liko...Tai čia be pomidorų, vien gėlių sėklos. Aišku, landžioju po europines parduotuves. Taigi jeigu ką reikia gydyti, tai mane pirmiausia. Ir ne bet kaip, gerai būtų , kad atvažiuotų sanitarai paruošę marškinius ilgomis rankovėmis. yahoo.gif doctor.gif
Palaukite, dar pasirodys lelijų svogūnėliai, vienadienės, krūmų sodinukai. Skęstu noruose doh.gif

Tai kaip nenorėti???
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 22 sausio 2017 - 19:35
Mane tai nervina kai jau šiemet nutariau pirkti protingai, t.y. pasidariau planus kur ir ka sodinsiu ir kaip baltas žmogus pradejau ieškot seklu ir ka jus galvojat biggrin.gif, vienos vienur kitos kitur, nus nera taip, kad bent puse mano norimu butų vienam pls vartotojo įkelta nuotrauka tai perki jau tas reikiamas tai ar prie ju neprilips dar kokios 5-6 biggrin.gif arba ir visa 15 tomato.gif tipo nepatogu vienos rušies siusis dar va butinai reikia visokio ššš prisikrauti biggrin.gif

o nojuj ko tais kuklus asortimentas, gal daug neišpardave tulpiu tai minuso prisidare ir neturėjo už ka seklas užpirkt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 sausio 2017 - 20:34
As kazkaip apsiraminau siek tiek tuom,kad sveikata suslubavo,jegu maza...visko nebeaprepiau gryzus po darbo. Ka seju neiprasto- seimyna valgyt nenori...kazkam atiduodu arba koncervuoji ir meti lauk. Seklos kainuoja,zemes isdirbimas taip pat,o kur mano rankeliu darbas ir sulenktos nugaros skausmas smile.gif
is darzoviu seju kas butiniausia ir ka valgom,geles daugiau daugiametes,vienmeciu minimaliai ir kuo maziau reiklias smile.gif
Pomidoru sodindavau virs 100 daigu, apie 40 rusiu,kartais daugiau,pernai apsiribojau 30 daigu is vos 10 rusiu.
pomidoru,agurku ir kopustu seju pardavimui.kiekiai protingi,kad is namu isparduociau.
Atsakyti
tai blakstiena suprantu tada dar pardavimui kiekiai unsure.gif , pas mane daržo minimumas, bulviu apie 20 vnt biggrin.gif, buroku, kopustu aplamai atsisakiau, o visa kita po truputi tai tik pasimegavimas per ji pralekt, o geles man aplamai silpnybe kokios jos bebutų tai čia nugaru jau neįskaitau skausmų bigsmile.gif
Atsakyti
SP matau skaitai ar geros čeku Černy seklos?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 22, 22:30)
SP matau skaitai ar geros čeku Černy seklos?

Labai geros 4u.gif Man geresnės už Benary ir Lucia, jau nekalbu apie Nojaus sėklas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
LABAS RYTAS.
aŠ IRGI JAU TRETI METAI SUMAŽINAU DARŽĄ MINIMAliai.Užtenka uogų ir pomidorų,priveža iš lenkų taip viską pigiai,kad auginti pardavimui jau taip neapsimoka. ax.gif Net jau mėlynes,spanguoles nebe apsimoka rinkti miške. bigsmile.gif
Atsakyti
Aha pas mus rudeni paprikas maišais po 5 kg už 3 eur pardavinejo, ar verta pirkt seklas, žemes set ir t.t. hmm.gif

Ačiu SP, pirksiu tada lobeliju tongue.gif, va ja stai jau tikrai verta set biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 23 sausio 2017 - 08:27
Laba 4u.gif
Aš nusipirkau lobelijų laiptuotų kažkokių RIMI . Tai gal bus svyrančios. Nepatinka tos žemutės, vaizdo nėr smile.gif Dar man pernai nedygo AZARINA. Jau tokių gražių žiedų prisižiūrėjus , taip norėjau užsiaugint , nepavyko. Tai tas sukutis išgelbėjo.

Aš irgi paprikoms jėgų neeikvoju, nes jų auginimas man neįkandamas ax.gif . Sėju ir sodinu beveik tik tiek, kiek sau reik- agurkai, pomidorai, svogūnai, česnakai, bulvių šiek tiek , burokėlių, pupelių. Na, pernai biškiuką pardaviau , ko perdaug užaugo. Bet tai vienas malonumas, kai nedaug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 23 sausio 2017 - 14:18
Azarinos ir man kažkada nedygo, daugiau su jom nedraugaunu:) yra ir be ju gražiu gėliu, o žema kilimine lobelija gražu prie rožiu man, bet šiemet paliksiu ten atviras vietas vis kitaip smile.gif
Atsakyti