Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(ate42 @ 2017 09 20, 09:59)
Labas rytas,
būsim dviese.  Atvešiu tų įdomių serenčių sėklos, kur fotkę buvau įkėlus, Dusia norėjo raudonos apvalios paprikos sėklų, turiu baltų irisų perteklių, gal kuri norit. Baltos tradeskantės-ar norėsit? Pomikų sėklų, bet tų gal jau visos sočios....ar vežt? Galiu melsvių prikast.

Noriu melsvių, irisų, o kas ta tradeskantė ir su kuo valgoma? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 09 20, 09:50)

Tau, tai bele ryt.... biggrin.gif Žiūrėk,ar skani. Kai sodinau buvo žydra, šiemet žydėjo baltai. Matyt spalva nuo maisto priklauso. biggrin.gif
https://jeansgarden....2/tradescantia/
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 09 20, 11:20)
Tau, tai bele ryt.... biggrin.gif Žiūrėk,ar skani. Kai sodinau buvo žydra, šiemet žydėjo baltai. Matyt spalva nuo maisto priklauso. biggrin.gif
https://jeansgarden....2/tradescantia/

Nu ne, neskani biggrin.gif Jei rimtai-man žiedai per maži tokiai žolei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 09 20, 10:24)
Nu ne, neskani biggrin.gif Jei rimtai-man žiedai per maži tokiai žolei blush2.gif

Žinok, graži, bo tų žiedų būna daug. Pasigooglink daugiau.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 09 20, 09:50)

Melsvių turiu kelių rūšių , galiu pakast . Irisų galiu atvežti tamsiai mėlynų ir margų - rudai geltonų.
Atsakyti
Aš neatvažiuosiu verysad.gif .Pereitą savaitgalį turėjo vaikai parvažiuot, nes mažoji išvažiavo uždarbiaut į Olandiją.Tai turėjom atšvęst ir MB gimtadienį, ir išleistuves.Deja, sūnaus šeimoj vaikai apsirgo, neatvažiavo, tai sakė atvažiuos šį savaitgalį.Nedažnai jie teatvažiuoja, kartą į pusmetį ar ketvirtį, tai tikrai negaliu jiems pasakyt, kad nevažiuokit, aš noriu išlėkt.Susitiksim kitąkart mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 09 20, 09:32)
Čiobrelio laukinio pas mane pilnos pievos , galiu prikasti .

Nu va, o sakiau, kad tik petražolių reikia 4u.gif

tai dabar ir čiobrelių noriu, ir mėlyno iriso noriu blink.gif

Čiobreliai mano po šios žiemos neišgyveno, kažkas nepatiko. O jau du metus buvo jau plėstis pievoj buvo pradėję.
Užtai raudnėlis ant pylimo prie pušelės apsigyveno ir plotelis nemažas. Ir suprask žmogus tuos augalų įnorius.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Gražų orą žada.
Atsakyti
Niurzga , čiobrelis mėgsta smėliuką , lengvą žemę . Mano smėlynuose jaim labai tinka. Ir kaip supratau visai nebijo šienavimo , nes sode pjaunamas kelis kartus metuose tik pelčiasi . Raudonelio buvau pasisodinus- sunyko , bet pilna pieva savaiminio . Ir baltai žydinčio mačiau , tai ir nesupratau čia vietinė mutacija , ar būna dažnai ...
Atsakyti
Iš kaimo, brūkštelėk man adresą savo į až 4u.gif Gal ne adresą, o daugiau nupasakok, kur ten sukti. Lyg ir pamenu, bet negarantuota blush2.gif
Ir kelintą valandą renkamės?
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Dusia37 @ 2017 09 21, 09:22)
Niurzga , čiobrelis  mėgsta smėliuką , lengvą žemę .  Mano smėlynuose jaim labai tinka. Ir kaip supratau visai nebijo šienavimo , nes sode pjaunamas kelis kartus metuose tik pelčiasi . Raudonelio buvau pasisodinus- sunyko , bet pilna pieva savaiminio .  Ir baltai žydinčio mačiau , tai ir nesupratau čia vietinė mutacija , ar būna dažnai ...

Aš čiobreliui net smėlio buvau papylusi ir su žeme pamaišiusi, ir vietą geresnę parinkau kur molio nėra paviršiuje kur juodžemis, tai du metus augo ir plėtėsi.
Taip suprantu raudonėlio nekast?
Atsakyti
Pasaulio pabaiga -ir vėl nuo pietų pliaupia verysad.gif . Dar pas mus neskelbiama ekstremali situacija, tai kas dedasi ten, kur tokia padėtis paskelbta, blink.gif Nepavydžiu ūkininkams, na, nepavyks pasėti mums 80 arų žieminių kviečių, tai užsėsim miežiais pavasarį, ką padarysi.O ką daryt tiems, kuriems reikia didelius plotus sėt.Lyg žada gražią kitą savaitę, tai reiks burokus nusiraut, morkas, burokėlių kokius 3 maišus jau nusiroviau vakar.Nebėr ko laukti-kas jau nepaaugo per vasarą, nepaaugs dar per savaitę.Ir net keista, nes žemė po kojom liuliuoja, o morkų neina išraut rankom, nutrūksta.Ta šlapia žemė kaip vapna apgaubia ir nepaleidžia. Iš Kaimo, užjaučiu tave šiemetiniam derliaus nuėmime, imdama savo derlių vis apie tavo plotus pagalvoju mirksiukas.gif
Atsakyti