Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

imu visą pyragą ax.gif Vat ir nei kiek sąžinė negraužia.
Atsakyti
Pasižiūrėjau , kurią valandą Ingrida iškepė pyragą ir pasibaisėjau. blink.gif Iš kur merginai tiek drąsos, tiek valios geležinės....Aš tokiu metu dar svarbiausią sapną sapnuoju, mirtis man būtų toks ankstyvas rytas. blink.gif

Merginos , greitai išsiskaičiuojame, kiek mūsų bus. Jau pergyvenu, kad ar nebus kaip tame garsiame anekdote "Kompanija nievielka, ale prszijemna : ksiąndz, piekasz, aptiekasz, ....." ax.gif
Tai Niurzga, Ingrida, Ate, SP ? Kas dar ? Dusia ? O Liniukė su Bangele, o Žolia?
Reikia žiūrėti, kiek kėdžių nunesti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 09 19, 22:05)
Pasižiūrėjau , kurią valandą Ingrida iškepė pyragą ir pasibaisėjau. blink.gif  Iš kur merginai tiek drąsos, tiek valios geležinės....Aš tokiu metu dar svarbiausią sapną sapnuoju, mirtis man būtų toks ankstyvas rytas. blink.gif

Merginos , greitai išsiskaičiuojame, kiek mūsų bus. Jau pergyvenu, kad ar nebus kaip tame garsiame anekdote  "Kompanija nievielka, ale prszijemna : ksiąndz, piekasz, aptiekasz, ....." ax.gif
Tai Niurzga, Ingrida, Ate, SP ? Kas dar ? Dusia ? O Liniukė su Bangele, o Žolia?
Reikia žiūrėti, kiek kėdžių nunesti.

Dusia bus, dviese smile.gif

Ko atvežti dalinimuisi nesugalvoju .
Turiu laiškinių svogūnų - galiu parinkti sėklų . Šiuo metu jau baigė žydėti - augina laiškus ...
Ežuolės kokį kelmą galiu - vienos fioletinės kitos turėtų būti oražinės ( ?) dar nežydėjo , pavasarį sėtos .
Senovinio pelatrūno turiu.
Dašio .
O gal kas pelyno turit ? Sėklų ar šaknį kokią ?
Atsakyti
Niurzga su Niurzgute ax.gif Niurzgus kol kas pasuoja, o jei persigalvos galės pats kėdę atsinešt jei parodysi iš kur, arba sės ant mano kėdės, o aš ant kelių biggrin.gif

Atsivežt galiu nebent savo nevykusių, žemyn linkstančių aviečių.

Dusiu svogūniukų sėklų norėčiau. Šiemet kiton vieton saviškius perkėliau, bet jiems ten nelabai patiko.
Atsakyti
Mes pagal orą, jei gražu, kaip žada, tai nevažiuosim. O jei nelabai, tai galim ir savo kokias kaladukes pasiimti biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kažkaip nemiga kankina,ati vakar nuo trejų blūdijau,čia pasijungiau jau pablūdijųsi. ax.gif
Dusiuk ežiuolės norėčiau. 4u.gif Avietes geriau persodinėti pavasarį,jos gi dabar visos su uogomis.O pavasarį taip gerai dygstančius daigus iškasti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Būsim 2, na nebent dar vaiką pasiimsim, nežinau, ar jis jau sutiks važiuoti biggrin.gif
Prirausiu braškių daigų. Turiu dar aronijų, lanksvų.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Labai atsiprašau, Iš Kaimo, neatvažiuosiu verysad.gif Pirmu punktu, mašina pavojinga senoji ilgam važiavimui (Kitos dar nenusipirkom ). O antra, yra grįžusi dukra iš UK ir antradienį jau išskrenda, tad kažkaip ... Taip norėjau pas IK, pamatyt natūroj jos gėlynus. Nu bet ne šiemet ...
O pelynų turiu daug, gal pavasarį pavyks pas kažką atvažiuot, tai atvežčiau.
Atsakyti
Labas rytas,
būsim dviese. Atvešiu tų įdomių serenčių sėklos, kur fotkę buvau įkėlus, Dusia norėjo raudonos apvalios paprikos sėklų, turiu baltų irisų perteklių, gal kuri norit. Baltos tradeskantės-ar norėsit? Pomikų sėklų, bet tų gal jau visos sočios....ar vežt? Galiu melsvių prikast.
Dusia, norėčiau svogūnų sėklos, ir SP-braškių. smile.gif Turiu senovinės mėtos.
Mergaitės, gal kuri čiobrelio turit, maniškis kažkodėl nunyko, neturėjau šią vasarą. Pelyno pabandysiu iškast, tik reikia pas tetą pakliūt. Dusiuk, o jam gal pavasarį geriau, bet tik primink.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 09 20, 08:59)
Labas rytas,
būsim dviese.  Atvešiu tų įdomių serenčių sėklos, kur fotkę buvau įkėlus, Dusia norėjo raudonos apvalios paprikos sėklų, turiu baltų irisų perteklių, gal kuri norit. Baltos tradeskantės-ar norėsit? Pomikų sėklų, bet tų gal jau visos sočios....ar vežt? Galiu melsvių prikast.
Dusia, norėčiau svogūnų sėklos, ir SP-braškių. smile.gif Turiu senovinės mėtos.
Mergaitės, gal kuri čiobrelio turit, maniškis kažkodėl nunyko, neturėjau šią vasarą. Pelyno pabandysiu iškast, tik reikia pas tetą pakliūt. Dusiuk, o jam gal pavasarį geriau, bet tik primink.

Čiobrelio laukinio pas mane pilnos pievos , galiu prikasti .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 09 20, 09:32)
Čiobrelio laukinio pas mane pilnos pievos , galiu prikasti .

Jei neapsunkinčiau, mielai priglausiu. Ačiū.
Atsakyti