Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Niurzgiuk,kur saulėta jau pilnai sunokę.
Turiu tų petražolių jei nepamiršiu prigriebsiu,pačios pasisėjo,geriau nei sėtos specialiai. mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 17 rugsėjo 2017 - 14:34
Dusia, nelabai jau skanus grybai šaldyti vieni patys, o kad neprapultu (gi rinkta, valyta) tai kažkaip reikia sunaudot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 09 17, 15:33)
Turiu tų petražolių jei nepamiršiu prigriebsiu,pačios pasisėjo,geriau nei sėtos specialiai. mirksiukas.gif

Aš mulčiuoju storai tai neprisisėja, tris metus tos pačios augo, o paskui matyt paseno ir šiemet neišdygo. Tik vat dygimas pavedė.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 09 17, 15:33)

IngridaB o ką daryt iš tų uogų ? Pas mane antrametis šeivamedis kokias 5 kekes užaugino smile.gif Čia maistas ar vaistas ? žinau , kad žiedai vaistas, bet neskyniau , nes norėjau pažiūrėti kokios tos uogos ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 09 17, 21:00)
IngridaB o ką daryt iš tų uogų ? Pas mane antrametis šeivamedis kokias 5 kekes užaugino smile.gif Čia maistas ar vaistas ? žinau , kad žiedai vaistas, bet neskyniau , nes norėjau pažiūrėti kokios tos uogos ....

Uogos irgi vaistas.Nuo ko pasiskaityti reikia.Aš vienais metais viriau uogienę,bet uogas nuo šakelių pasodinau mb skabyti.Jis labai norėjo,prašau,išvirti galiu.Panaši uogienė į mėlynių. mirksiukas.gif
Atsakyti
Niurzga, pas mane yra kelios tų garbanotų petražolių. Bet man geriau paprastos, mažiau vietos užima.

Neskanu tos šeivamedžio uogos. Dar reikia žiūrėti, kad kotukų nebūtų, ale nuodingi. Tik manau, nuo tokio kiekio neapsinuodyti. Pernai buvau gavusi dobanų jų sirupo. Nu nereali šlykštynė, man kokiu tai pertusinu atsuiduoda. Šiaip taip suvartojome į arbatą. tongue.gif

Gerai , kad priminėte apie grybų kotletus, užsimaniau. Tik dabar netrauksiu šaldytus grybus iš kameros. Šiandien norėjau važiuoti ruduokių. Ale lietus Lietuvoj, o ir pensinykai nirša bet kokiu oru, gi sekmadienis.

Esminis klausimas : kada renkamės sekmadienį? 12 val gerai bus?
Dieve dieve, per tuos lietus kaip pas kokius pijokus : viskas žėlę apžėlę, baisu. blink.gif Ką žmonės pasakys. T.y jūs.

cray.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,mes suminsime tą žolę,nesuk galvos,svarbu orą užsakyk iš anksto. 4u.gif
Atsakyti
Laba,

Kaimietuke tu po mano džiunglių dėl savo paaugusios žolytės gėdijiesi? Juokauji gal?
Atsakyti
Aha, braškės ir gėlynai pilni žolės. blink.gif O ravėti nėra kada - lietus nuo ryto iki vakaro. Nebegaliu, tuoj depresija apipuls.
Atsakyti
Tai juk visur taip. Nustos lyti ir išsiravėsi mirksiukas.gif Radai dėl ko pergyvent.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 18 rugsėjo 2017 - 20:48
QUOTE(Niurzga @ 2017 09 18, 21:48)
Tai juk visur taip. Nustos lyti ir išsiravėsi  mirksiukas.gif Radai dėl ko pergyvent.

Kaip lyja šiandien , tai imu abejot ar kada baigsis tas lietus ...
Atsakyti
Šulija žadėjo, kad rytoj viskas bus gerai tongue.gif
Atsakyti