Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Dusia pagrindinė bėda vandens nebuvimas, tai ar indą kokį išplaut, ar rankas nusiplaut... Pasišildom, bet ne tas, kai jau lauke pasidaro vėsoka ir nebesinori dirbti, tada vakarienė, o tada tenka vėl laukan eit indų plaut, jau ir pavargus būnu, o nėra jokio staliuko netoli šulinio, kad plaut atsistojus, reikia tupėti tada, o tupėt ilgai nelabai galiu... Aišku yra vienkartiniai indai. Padirbus rankas nusiplaut, vanduo vėsus, neprišildysi kiekvieną kartą...
Bet aišku ir važiuojam ir nakvojam, bet pagal nuotaiką ir pagal orus.
Atsakyti
Dusia, moliūgus jau gali kaip ir rinkti, nes labai drėgna. O morkas palauk, turi praeiti nedidukės šalnos. Tada jos pasiruošia žiemai, nustoja augti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,

atėjau pusryčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 09 16, 09:14)
Labas rytas,

atėjau pusryčių ax.gif

galit ir pietų pasilikti, kaip matos daugiau valgančiu nera bigsmile.gif
Atsakyti
Na pačios kaltos ax.gif Pietums tai karšto maisto man reikia, bet aš pusryčiams viską pasiėmaiu tongue.gif
Atsakyti
Dvi rajūnės. Tik spėja paduoti pusryčius, jau ir prisistato.
Man būtų mirtis alyvose balta duona, kumpis ir dar sūris. Na gal ne alyvose, bet ant šikpuodžio.
Duona man skani tik juoda, kuo natūralesnė. Kumpis gal ir gerai, bet pomidorų turi būti ne boružėlės dydžio gabaliukas. O dar geriau juoda duona su sūriu ir balinta kava. wub.gif
Na, pagaliau suskynė šilauoges. Užšaldėme kelis indelius. Dar reikės kada suskinti. Ryt gal paskutinius agurkus suvakuosiu. Gal vėl darysiu česnakinius, labai patiko. Tik tada jaknos kenčia nuo tokios patrovos ir geriau nelįsti su bučiuokle. tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Neturiu kada,tai iš karto ir pietūs. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

gerai jau gerai, šikart pusryčius - pietus kažkam paliksiu, o tai apšaukė nuo pat ryto blink.gif (tiksliau jau iš vakaro, iš anksto)

Ir aplamai, Kaimietuke pati kalta, kad velniai žino kiek miegi ir nevalgius iki pat vakaro sėdi.

Vakar atvažiavau sodybėlėn, žiūriu daržo kampas patryptas, išgulėtas, gerai, kadnieko gero ten nebebuvo augančio.

Dirbu šiltnamyje, akies kampu matau kažkas vaikšto kieme, pakeliu galvą, jautukas unsure.gif toks ūgtelėjęs, greičiausiai visko pernykštis. Tai pradžioj bandžiau jį pravyt, bet jam nei šita nei šalta tie mano pašūkaliojimai, tada lentgaliu pamojavau, o jis stovi ir į mane kaip į puskvaišę žiūri. Pradėjau link jo artintis tai išbrido iš daržo, bet iš kiemo net neketina eit. Tik rankas nuleidau jis atgal daržan įbrido, patręšė, pro agurkus pražygiavo su visa besivelkančia grandine, tada sugalvojo pupelių pavalgyt vijoklinių, tada jau mano nervai neatlaikė, įkvėpiau drąsos pasiėmiau grandinę ir išsivedžiau. Kad susitaikyt, su savim kelis obuolius pasiėmiau. O jis žioplys pasirodo baikštus, vos ranką ištiesiu iš karto krūpčioja, aš žingsnį link jo, jis žingsnį nuo manęs. Nu tai kaip didelį šunį išsivedžiau pasivaikščiot, susiradau MB, pasitarėm kur pririšt, tai tinkamiausia vieta pasirodė kelio ženklas, pažiūrėjau kad stulpas tolau nuo kelio, kad neiššoktu ant kelio netikėtai kam nors. O tada jau vietinei moteriškei paskambinau, kuri beveik visus pažįsta, tai ana šeiminkei paskambino.

Pasirodo jis dažnai šitaip pasivaikščioti išeina. Gal kas žinot kam skambint jei šeimininkė ir toliau to savo gyvulio nesusižiūrės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 17 rugsėjo 2017 - 08:28
Aha Niurzga, avom čia mes per plunksneles, ali kaip sakai pačios kaltos biggrin.gif

Lyja pas mus

seniunas tos apylinkes yra pirmas taškas, aš esu tokiu klausimu ten jau kreipusis, tai juokingiausia, kad tas ūkio prižiūrėtojas ir sako man mažai moka, o kaip moka taip ir dirbu va pasirodo kaip tam paksui jis nekaltas, aplinka kalta biggrin.gif (bet visumoj padejo tas skambutis), dar galima oficialiai raštu rašyt plius prašyt nuostolius atlyginiti unsure.gif

Kepsiu grybų kotletus, kad labaio neužpavydėtute tongue.gif, pasakysiu, kad iš pernykščiu grybų mirksiukas.gif

Atsakyti

Grybus megstu. O grybu kotletu nesu vslgius... As matyt tingine. Kam malt kept maskuot jei skanu ir paprastai? Niurzga jautuka reikejo puodan det... Kas mano darze auga tas mano :D  :D  :D  :D .

Atsakyti
Lyžuka ačiū už patarimus.

Dusia buvo tokia mintis į galvą šovusi, bet labai diiidelio puodo reiktų, o kamera kaip tyčia užimta uogelėmis, kol bent kiek nuvalgysim tai labai mažai vietos mėsytės tėra. taip, kad jam pasisekė.

Beje kas važiuosit į meetą gal kartais turit garbanotų petražolių perteklių šaldymui 4u.gif Per du kartus sėjau, o jos sudygo berods liepos pabaigoj unsure.gif joms matyt tada oro sąlygos labiausiai patiko.

Ingrida papasakok prašau ar šeivamedžio uogos jau prinokę, o gal jau pernokę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 17 rugsėjo 2017 - 13:11