Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(žollia @ 2017 09 13, 22:09)
tie pežai naunieji tai genda.-kaimynas vienas turi ta naujà,  mūsiškis 406 buvo-senukas biggrin.gif 
Ačiū, SP už info pazidalinimą 4u.gif
dar klausimas pas maniski: kokia pakaba? Pniaumatinė?

Hidraulinė 4u.gif Važinėjam per balas, griovius, arimus kaip su džipu: paspaudi mygtuką, ir mašina tarsi sijoną pasikelia, atidengdama ratus, be problemų išropoti iš pusnių ar arimų.
Atsakyti
O aš savo Pežą šiandien pakišau kitam. Įvažiuodama į aikštelę, iš anos man iš dešinės kalė. Man kaip ir nieko, truputį durelių apkala įlinko. O anam nepasisekė, buferis ir žibintai subyrėjo. Taip skubėjau, o teko deklaraciją pildyti.
Matyt, persidirbau. blink.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Žolyte,jei vėliau,tai atsakysiu,neturiu dabar mb.Už tai lakstau kasdien po miškus. mirksiukas.gif
IK nuo kada su Pežu važinėji?Juk su bmw važinėjai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, Iš Kaimo, imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif Būna pasitaiko ax.gif Bet pailsėt tai jau reik, visų pasaulio darbų nenudirbsi 4u.gif
SP, ačiū 4u.gif Tas išropojimas iš arimų gerai skamba biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

matau apie mašinas diskutuojat tai isiterpsiu smile.gif, bendradarbis pirko 2 m amžiaus smile.gif citroen c4 piccaso, tai byra juodai kas menesi kas nors ten keičiama, remontuojama nu žodziu nepatenkintas juodai, tai tiek trumpai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 14, 08:36)
Sveikos  4u.gif

matau apie mašinas diskutuojat tai isiterpsiu smile.gif, bendradarbis pirko 2 m amžiaus smile.gif citroen c4 piccaso, tai byra juodai kas menesi kas nors ten keičiama, remontuojama nu žodziu nepatenkintas juodai, tai tiek trumpai  mirksiukas.gif

tai gal c4 ir c5 turi kazkokiu esminiu skirtumu? nu matysim...
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 09 14, 10:03)
tai gal c4 ir c5  turi kazkokiu esminiu skirtumu?  nu matysim...

Taip, ir labai stiprių. C4 Picaso ir C4 Grand Pikaso-net nežiūrėjom, nors jų kainos ir metai labai geri būna. mirksiukas.gif C4 kaip ir Peugot 807 neatidirbtos kažkokios iki galo, byra vos įsėdus. unsure.gif
O C5 buvo kurtas(kopijuotas) pagal Mersedesą, tiek komfortu, tiek pakaba, tiek motoru, tai visai kitokia mašina.
Atsakyti
Pagarba,sodybieciams smile.gif atejo rudenelis,prapuola noras rasinet.Grybaunu,jau dukra siulo pasigydyt,tikra manija biggrin.gif Apie C5,trigrasi ykisiu.Mes vazinejam su ja,jau antra.Viena pardavem,tokia pacia pirkom.Jauties ,kaip ant sofos,komfortas bigsmile.gif Vaikams isvaizda nepatinka,o man dzin,bilia vaziuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Ingrida, bemsas tai MB. Aš turėjau džipą, bet iš varikjlio antifrizas pradėjo eiti pro kokius ten alsuoklius. Ko tik nedarė : klijavo, virino, galiausiai įvarytas daržinėje laukia geresnių laikų. Neturiu kuo darbininkų ir bulvių vežiotis, tai vasarą nupirko man tą Pežą. Visai neblogas, tik jau antrą kartą grybaudama nuraunu apačioje tokias spyruokles, kur variklio apsaugą prilaiko. cry.gif
Šiandien pralėkiau po darbo savo grybyną. Reikėjo savaitės pradžioje. Gal 20 baravykų peraugę. blink.gif Kibiriuką pasirinkau, bet vėl tokie nemaži. Džiūsta dabar. Daug paliepių privariau. MB liepė tuos šungrybius sau pasilaikyti.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jo apstojo baravykai,antradienį buvo pats tas.Jie labai greitai pravaro. mirksiukas.gif
Man paliepės labai skanu žiemai su svogūnais ir pomidorų padažu.Jos kieto lieka,labai skanu.Tik šiemet nepataikau ant digymo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

atėjau pavakarių, o nematau.

Planavau savaitgalį sodybėlėn lėkt su nakvyne, bet kažin ar orai leis.
Atsakyti

Laba, atėjau pavakarių, o nematau. Planavau savaitgalį sodybėlėn lėkt su nakvyne, bet kažin ar orai leis.
  Ryt gera ora zada. Pas mane apie 17. O jei salta taigi kaime ir pirtuke ir krosnyte.  Kazin jau nurinkti moliugus? Ir morkas. Kazkas sake apie 15 laikas.
Atsakyti