Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(sena pažįstama @ 2017 09 11, 07:15)
17 d.
1. Niurzga
2. Dusia37

24 d.
1. Niurzga
2. Dusia37
3.SP

Na jau man griekas būtų neatlėkti,kai vos ne kas antrą dieną važiuoju pro IK grybauti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tada Ok. Pagrybauji, su grybais pas mane. Nebijok, visų neatimsime. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 09 11, 07:41)
Tada Ok. Pagrybauji, su grybais pas mane. Nebijok, visų neatimsime. biggrin.gif

Aš galiu suorganizuoti kolektyvinį grybavimą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 09 09, 23:04)
Tai dabar greitai sprendžiam, kada renkatės?

Muka, o kodėl Brabant geresnės už Smaragdą? Lyg ir senesnė veislė, gal tik greičiau auganti.
Jei mažos po pusmetrį, tai jau nemažos... Kažkada pirkome Bauhofe 25 cm dydžio Smaragdus. Dabar jau kelioms viršūnes gnybiau , vos pasiekdama. šiemet pavasarį pirkau turguje lenkiškus Smaragdus po 1 eurą gal dar mažesnius. įsikabino ir auga.
Ate, nuo geros kaimynės geriau būtų aklina tvora. Geriau metalinė ir pageidautina po įtampa... biggrin.gif

Dėl augumo taip man sakė smile.gif O mano tikslas buvo kuo greičiau, kuo tankiau, nes kelias, kaimynai žodžiu tikslas pasiektas smile.gif Tik taip karpymo reikia, bet man reikia didelės ir stiprios smile.gif
Atsakyti

17 d.
1. Niurzga
2. Dusia37
3. Ate42
24 d.
1. Niurzga
2. Dusia37
3.SP
4.ate42

Muka, laukiam ir tavęs. Kuri diena tau?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 09 11, 09:59)
17 d.
1. Niurzga
2. Dusia37
3. Ate42
24 d.
1. Niurzga
2. Dusia37
3.SP
4.ate42

Muka, laukiam ir tavęs. Kuri diena tau?

oi ačiū už kvietimą ale prieš atostogas bais daug ką turiu nuveikti 4u.gif
Atsakyti
Laba,

oi Muka visos čia turim ką veikt mirksiukas.gif

Jei gerai pamenu tai tujų viršūnes man liepė pakarpyt 3-4 metais po pasodinimo. O gal negerai pamenu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 09 11, 20:46)
Laba,

oi Muka visos čia turim ką veikt  mirksiukas.gif

Jei gerai pamenu tai tujų viršūnes man liepė pakarpyt 3-4 metais po pasodinimo. O gal negerai pamenu unsure.gif

jei stipriai pakirpt, tai taip -po kelerių metų, kai jau gerai įsitvirtins.Bet man buvo patarę jau antrais metais po pasodinimo kirpt tik 1-2 cm, kad pradėtų storet šiek tiek smile.gif Ir matosi rezultatas ax.gif
Kepiau cukinijų laivus -labai skaniai gavosi wub.gif Susirinkau daugmaž vienodo dydžio , bet tokias nemažas , tai nemažai ir to įdaro tilpo.Kartosiu dažniau ax.gif
Atsakyti
Tai darom 24 ? Sp atvyktų. Tinka ?

Šiandien pagaliau prinoko pirmieji kukurūzai. Melioną pasipjoviau. Skanumėlis. wub.gif wub.gif wub.gif
Jei cukinijos didelės, tai pjaustau statinaitėmis. Ir kažkiek apverdu prieš kimšdama.
Pernai bandžiau kepti su varške ir sūriu, kažkur čia receptas ant bangos buvo. Mano supratimu, totali šlykštynė gavosi. blink.gif
Na kiek širšių, pasaulis nematė tiek. blink.gif Apipulti obuoliai, kriaušes baigia sutvarkyti. Gal kas kabinote į medžius gaudykles - bambalius? Dabar nepamenu, ką ten reikia pilti, alų ar uogienės praskiestos ?
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 09 11, 22:35)
Tai darom 24 ? Sp atvyktų. Tinka ?

Šiandien pagaliau prinoko pirmieji kukurūzai. Melioną pasipjoviau. Skanumėlis. wub.gif  wub.gif  wub.gif
Jei cukinijos didelės, tai pjaustau statinaitėmis.  Ir kažkiek apverdu prieš kimšdama.
Pernai bandžiau kepti su varške ir sūriu, kažkur čia receptas ant bangos buvo. Mano supratimu, totali šlykštynė gavosi. blink.gif
Na kiek širšių, pasaulis nematė tiek. blink.gif Apipulti obuoliai, kriaušes baigia sutvarkyti. Gal kas kabinote į medžius gaudykles - bambalius? Dabar nepamenu, ką ten reikia pilti, alų ar uogienės praskiestos ?

Labiausiai širšėm tiktų vaisių alus , ar vaisinis vynas - vilioja jas rūgstančių vaisių kvapas .
Gaudyt reiktų pavasarį - kaip motinėlės skraido . Darbininkės išmiršta rudenį , žiemoja tik motina. Parazitai ....
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Alų net nealkoholinį labai mėgsta širšės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 09 11, 22:58)
jei stipriai pakirpt, tai taip -po kelerių metų, kai jau gerai  įsitvirtins.Bet  man buvo patarę jau antrais metais po pasodinimo kirpt tik  1-2 cm, kad pradėtų  storet šiek tiek smile.gif  Ir matosi rezultatas ax.gif 
Kepiau cukinijų laivus -labai skaniai gavosi wub.gif  Susirinkau daugmaž vienodo dydžio , bet tokias nemažas , tai nemažai ir to įdaro tilpo.Kartosiu dažniau ax.gif

Man taip pat patarė, nekirpti tik po pasodinimo į 1-2 metus, žiūrėti kaip auga ir tik paskui kirpti 4u.gif

Atsakyti