Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(ate42 @ 2017 09 08, 11:36)
Oi kaip ačiū wub.gif
Pritariu pamokymasms. Matėt visos iš plytų sukrautą lauko krosnelę biggrin.gif . Padažus irgi ant jos verdu. Puikiai pasiteisina. Ir kiekis didelis ir namai tvarkingi. wub.gif

Sugalvojom kad nuo "gerosios" kaimynės norim tujas apsodint. Ten gana drėgna vieta. Kažin ar galima uždengt geotekstile, aš ravėt tingiu,  rolleyes.gif ir užmulčiuot kokiais akmenukais. kaip tada jas patręšt?
Kokis veislės tujas geriauiai pirkt. Smaragd greitos, Brabant vidus neruduoja. Nežinom, gal patarsit. gal žinot kur pigiau parduoda.

pirkau iš čia
http://rekvizitai.vz...imone/medstata/
Puiki moteris, gerai pataria... O visų pirmą užduok sau klausymą ko nori grožio ar tvoros, aš man reikėjo tvoros tai Smaragd atkrito, pirkau mažas per 3-4 metus tvora ogogo kokia ax.gif Vėl nori karpyti ar ne, jeigu n, tai Smaragd, bet man vistiek geriau tos kurios gerai suželia. Sodinti 3 į 1 metrą, o dėl mulčiavimo... tai žinok aš nieko nedariau sodinau tiesiai, bet aplink ravėti tikrai nereikia.. žolė puikiai auga tik su žoliapjove praeini ir viskas....o jeigu nori gali šalia visą kraštą su melsvėm apsodinti man gražiai žiūrisi smile.gif tiek tos mano patirties. Tiesa tvoros ilgis aplink išėjo apie 70 metrų smile.gif Dar nepabijok imti mažesnes jos per 2 metus priauga ir perauga dideles.. ir prigijimas geriausias.. ir dar sodinti savininkė patarė iš rudens kuo daugiau, kad būtų šlapia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 09 08, 12:26)
pirkau iš čia
http://rekvizitai.vz...imone/medstata/
Puiki moteris, gerai pataria... O visų pirmą užduok sau klausymą ko nori grožio ar tvoros, aš man reikėjo tvoros tai Smaragd atkrito, pirkau mažas per 3-4 metus tvora ogogo kokia  ax.gif Vėl nori karpyti ar ne, jeigu n,  tai Smaragd, bet man vistiek geriau tos kurios gerai suželia. Sodinti 3 į 1 metrą, o dėl mulčiavimo... tai žinok aš nieko nedariau sodinau tiesiai, bet aplink ravėti tikrai nereikia.. žolė puikiai auga tik su žoliapjove praeini ir viskas....o jeigu nori gali šalia visą kraštą su melsvėm apsodinti man gražiai žiūrisi smile.gif tiek tos mano patirties. Tiesa tvoros ilgis aplink išėjo apie 70 metrų smile.gif Dar nepabijok imti mažesnes jos per 2 metus priauga ir perauga dideles.. ir prigijimas geriausias.. ir dar sodinti savininkė patarė iš rudens kuo daugiau, kad būtų šlapia...  4u.gif

Ačiū. o man kažkaip atskiri augaliukai gražiau nei ta vientisa tvora, bet mano MB nuomonė bus lemiama. biggrin.gif Jo skonis geresnis.
O mažos, tai kokio dydžio. Skambinausi dabar jai, tai stsna ir tik Brabantus siūlo, apie Smaragd net pasakot nenori, liepė internete pasiskaityt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 08 rugsėjo 2017 - 11:45
ištisine neisgauna iš tuju idealiai lygi, na nebent jau ir šonus karpyt, kam reikia super tikslios akies smile.gif

https://kumutesvirtu...ugai/#more-3586

gal bandet kuri?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 09 08, 13:36)
Ačiū. o man kažkaip atskiri augaliukai gražiau nei ta vientisa tvora, bet mano MB nuomonė bus lemiama. biggrin.gif Jo skonis geresnis.
O mažos, tai kokio dydžio. Skambinausi dabar jai, tai stsna ir tik Brabantus siūlo, apie Smaragd net pasakot nenori, liepė internete pasiskaityt

ji ką siūlo aš pasitikėjau smile.gif o mažos iki 80 cm berods...Ji keistoka šiek tiek bet augalai geri bent buvo prieš 3 metus ir kokybiški o dabar nežinau...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2017 09 08, 13:59)
ji ką siūlo aš pasitikėjau smile.gif o mažos iki 80 cm berods...Ji keistoka šiek tiek bet augalai geri bent buvo prieš 3 metus ir kokybiški o dabar nežinau...

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 09 08, 10:36)
Sugalvojom kad nuo "gerosios" kaimynės norim tujas apsodint. Ten gana drėgna vieta. Kažin ar galima uždengt geotekstile, aš ravėt tingiu,  rolleyes.gif ir užmulčiuot kokiais akmenukais. kaip tada jas patręšt?
Kokis veislės tujas geriauiai pirkt. Smaragd greitos, Brabant vidus neruduoja. Nežinom, gal patarsit. gal žinot kur pigiau parduoda.

Ryt nufotkinsiu savo Smaragd tvorą, sodintą 2013 m iš 0,8 m augalų. Baigia suaugt , nebeliks tarpų, nors kai sodinau tai vizija buvo su mažais tarpiukais . Man gražu tokia nekarpoma gyvatvorė 4u.gif
Pakankamai greit slepiamės nuo kaimynų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 09 08, 19:13)
Ryt nufotkinsiu savo Smaragd tvorą, sodintą 2013 m iš 0,8 m augalų.  Baigia  suaugt , nebeliks tarpų, nors kai sodinau tai vizija buvo  su mažais tarpiukais .  Man gražu tokia nekarpoma gyvatvorė  4u.gif 
Pakankamai greit slepiamės nuo kaimynų  biggrin.gif

Kokiais atstumais sodinot?
Atsakyti
lyg ir 60 cm , pamatuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 09 08, 09:49)
Čia į mišrainių temą, bet kitu aspektu  bigsmile.gif

ar nebūna jums taip, kad va pasidarot, valgot, skanu tuo momentu, bet jau veliau nuo kokio sausio men taškas, nei į burną ir užsilieka ji taip, nes vel norisi tų žalumynų....

Man paragavus kur nors, atrodo skanu, o pasidarau ir nebereikia smile.gif
Šiandien per LRT radijo laida buvo Kelmickaitė su Ruolia kalbėjosi, tai jis sakė, kad nereik bijoti konservuoti savų vaisių, daržovių , nes vitaminų ir viso gėrio apie 80 procentų lieka. Man jau irgi geriau savi koncervuoti agurkai, nei parduotuviniai nežinia kokie.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 09 08, 20:08)
lyg ir 60 cm , pamatuosiu  smile.gif

Ačiū.
Pusbrolis užteikė kibirą baravykų wub.gif
Kaip visi namai kvepia..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 09 08, 21:39)
Ačiū.
Pusbrolis užteikė kibirą baravykų wub.gif
Kaip visi namai kvepia..... biggrin.gif

Pas mane irgi ir elektrinė džiovyklė ir orkaitė dirba,baravykais kvepia. wub.gif Kur einu vis baravykai kelią pastoja. mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti