QUOTE(ate42 @ 2017 09 08, 11:36)
Oi kaip ačiū
Pritariu pamokymasms. Matėt visos iš plytų sukrautą lauko krosnelę . Padažus irgi ant jos verdu. Puikiai pasiteisina. Ir kiekis didelis ir namai tvarkingi.
Sugalvojom kad nuo "gerosios" kaimynės norim tujas apsodint. Ten gana drėgna vieta. Kažin ar galima uždengt geotekstile, aš ravėt tingiu, ir užmulčiuot kokiais akmenukais. kaip tada jas patręšt?
Kokis veislės tujas geriauiai pirkt. Smaragd greitos, Brabant vidus neruduoja. Nežinom, gal patarsit. gal žinot kur pigiau parduoda.
Pritariu pamokymasms. Matėt visos iš plytų sukrautą lauko krosnelę . Padažus irgi ant jos verdu. Puikiai pasiteisina. Ir kiekis didelis ir namai tvarkingi.
Sugalvojom kad nuo "gerosios" kaimynės norim tujas apsodint. Ten gana drėgna vieta. Kažin ar galima uždengt geotekstile, aš ravėt tingiu, ir užmulčiuot kokiais akmenukais. kaip tada jas patręšt?
Kokis veislės tujas geriauiai pirkt. Smaragd greitos, Brabant vidus neruduoja. Nežinom, gal patarsit. gal žinot kur pigiau parduoda.
pirkau iš čia
http://rekvizitai.vz...imone/medstata/
Puiki moteris, gerai pataria... O visų pirmą užduok sau klausymą ko nori grožio ar tvoros, aš man reikėjo tvoros tai Smaragd atkrito, pirkau mažas per 3-4 metus tvora ogogo kokia Vėl nori karpyti ar ne, jeigu n, tai Smaragd, bet man vistiek geriau tos kurios gerai suželia. Sodinti 3 į 1 metrą, o dėl mulčiavimo... tai žinok aš nieko nedariau sodinau tiesiai, bet aplink ravėti tikrai nereikia.. žolė puikiai auga tik su žoliapjove praeini ir viskas....o jeigu nori gali šalia visą kraštą su melsvėm apsodinti man gražiai žiūrisi tiek tos mano patirties. Tiesa tvoros ilgis aplink išėjo apie 70 metrų Dar nepabijok imti mažesnes jos per 2 metus priauga ir perauga dideles.. ir prigijimas geriausias.. ir dar sodinti savininkė patarė iš rudens kuo daugiau, kad būtų šlapia...