Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 21, 19:12)
Giuljeta ne kas, bet čia neatkalbu  biggrin.gif, pabandysi žinosi  mirksiukas.gif, man skonis antroj vietoj, pirmiausia atsparumas ligoms ir ilgas derejimas, nesupyks gal ate davus slon sekliuku tai buvo gal 4 pomidorai ir tiek žinių  bigsmile.gif, lapai įdomus, ankstyvi labai, bet žiauriai truko derlingumo

Ate nesupyks. Kiek daigų auginai? Pas mane jis tikrai skanus ir derlingas. Gal nepatiko vieta, gal ko trūko....
Dusia, kiek su pomidorais merginos bandė- pirmo derliaus nuo bibridų gali rinkt. Praktiškai neišsigimsta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 21, 19:18)
Turiu klausimą : šitie žirniai kaip šparaginė pupelės valgomi ? Žirniai
Buvau parsisiuntus  vadinosi snieginiai žirniai ,  tik reikia pataikyt nuskint kol neperaugo  . Derėjo iki joninių , tai ir buvo skanu:)

Ne tik šitie, yra jau nemažai veislių, kur su ankštimis valgomos. Kažkokius kasmet sėju, tik nepamenu pavadinimo. O kodėl kaip šparaginės? Stovi prie lysvės, raškai ir burnon. Man tai labai skanu.

Iš pomidorų hibridų yra net labai nebrangių ir labai gerų. Perkuosi klasikinį Tolstoj, paskui Tornado, na iš brangesnių Colibri. Beje, jei norint labai sveikos lapijos - neprilygstamas Cristal
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 01 21, 20:27)
Ate nesupyks. Kiek daigų auginai? Pas mane jis tikrai skanus ir derlingas. Gal nepatiko vieta, gal ko trūko....
Dusia, kiek su pomidorais merginos bandė- pirmo derliaus nuo bibridų gali rinkt. Praktiškai neišsigimsta. smile.gif

Vieną auginau smile.gif nes aš tiek visko noriu o telpa tik apie 40,gal jam poros reikėjo
Man cetia ir lapija ir derlio gausumu nepralenkiami
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 sausio 2017 - 22:21
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 21, 22:10)
Ne tik šitie, yra jau nemažai veislių, kur su ankštimis valgomos. Kažkokius kasmet sėju, tik nepamenu pavadinimo. O kodėl kaip šparaginės? Stovi prie lysvės, raškai ir burnon. Man tai labai skanu.

Iš pomidorų hibridų yra net labai nebrangių ir labai gerų. Perkuosi klasikinį Tolstoj, paskui Tornado, na iš brangesnių Colibri. Beje, jei norint labai sveikos lapijos - neprilygstamas Cristal

Man Tolstoj nepatiko. Smulkūs. Man Toro, ir anksčiau už visus prasideda, ir nesmulkūs, skanūs, derlingi, neserga, na beveik, ilgai dera. Skūra palyginus nestora.
Dar Corazin iš bibridų. Skonis, kaip veisliuų.
Lyžuka, na būna taio, kad vienais metais kokia veislė pasišiukšlina, ypač jei vienas daigas, negali vertint visis veiislės dėl to. Taip kartais puikų pomiką nurašai. Jei skonis patiko, auginj dar, nebus gerai, nurašysi.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Žadu šiandien iš Sedaholic užsisakinėti. Lyžuka, gal tau ko nors reikia?
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 22, 10:35)
Žadu šiandien iš Sedaholic užsisakinėti. Lyžuka, gal tau ko nors reikia?

Einu studijuoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 21, 23:10)

Žalius su ankštimis ? Tundra esu, nevalgius ...
Auginau lyt tokius : Žirniai , jie skanūs tik į sriubas ar patušinti - paruošti kai šparagai , garnyrui .Žali nebevalgomi , o kai perauga ir subrandina žirnius , tai tie žiniai irgi nelabai vykę...
Atsakyti
Sau daviau žodį, kad jokių sėklų jau ni, ni. unsure.gif Ką sau galvojat? Nuvažiavau vakar į žalią stotelę žemių pikiavimui pirkti(manosios durpės sušalo į ledą, kol atitirps, teko suktis iš padėties), tai spėkit, ar ramiai praėjau pro sėklas? bigsmile.gif Ir dar kad būčiau tik pažiūrėjus, tai ne, vėl už 15 eurų jų prisipirkau blink.gif Galvojat, pasitenkinau? Šiandien vėl po nojų klaidžioju ir galvoju, kad gal ir tas būtų neblogai, ir tas...

Gydykit mane. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 01 22, 18:06)

Gydykit mane. biggrin.gif

Paguosiu...tai nepagydoma 4u.gif

Kazkuri vakara kroviau krepseli kiek ir ko butiniausio reikia....nu 40 perlipau hmm.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2017 01 22, 19:18)
Paguosiu...tai nepagydoma  4u.gif

Kazkuri vakara kroviau krepseli kiek ir ko butiniausio reikia....nu 40 perlipau hmm.gif  doh.gif

Aš perlipau jau 200 eurų ir man maža biggrin.gif
Atsakyti
ot ir pagydoma tongue.gif paprasčiausiai , neatidarinėkit sėklų svetainių nuorodų biggrin.gif Kol kas man veikia ax.gif Pasimokiau jau iš pernai, kad dalis pakelių taip ir liko net neatidaryta su gėlių sėklomis, tai šiemet rami ax.gif
Atsakyti