QUOTE(žollia @ 2017 09 07, 11:16)
Mano keli arbūzai dar vis nedžiovina stiebo, tai laikau. Bet ar nesupūdysiu? Primegzta dar mažiukų, bet tiems jau skamba varpai - nebesubręs. Vieną mažiuką buvau parsinešus, sėklos baltos, nors saldumo buvo
Cukinijų iš vieno krūmo (Romanesco)begalė pas mane, nes nelabai kur naudoju. Tai tokių paršų priskyniau ir laikau susikrovus. Reiktų jau nešt iki sliekų
Aš arbūzams pakišau lentutes , kad šonelis neimtų pūti. Nedaug jų šiemet tai nesunku ...
Cukinijas auginu tos veislės, tik paršai man nepatinka ... Agurko dydžio pakepamos cielos skardoj kaip ganyras, 3 dienų naudojamos salotoms, cukinijų makaronams , kepamos garnyrui pjaustytos... O paršai stovi vėlyvam rudenui . Gal troškinui , gal sriubai , gal kompostinei