Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Labas rytas,

Kol kas dar pusiau mieganti tai nepusryčiausiu.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 09 02, 22:28)
O ko tau tos šaknys trukdo? Sodini su viskuo, tik guldai šonu, kad per kaklą neprilytų. Dykumų augalas kaip ne kaip.
Šaknų pjaustymas - vartai infekcijai. Jeigu jau įsimetė puvinys, gražiai tą vietą išpjauni ir gausiai pabarstai cinamonu. Kepti po to nebūtina. smile.gif

Ačiū. Šaknys netrukdytu, jei nebūtu tokios ilgos, dabar tiesiog pabijojau, kad joms gal kaip ir medžiams negerai, kad jos susiraitę ax.gif Ai, vis tiek abejoju, kad iš jų kas nors gausis, bet pabandysiu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas :4u: Sugrįžau po atosogų saulėtoje Kretoje :yahoo: Bent savaitę galėjau pasimėgauti saulėtu oru ir nuostabiai šilta jūra :wub: Buvo vėjuota, tad karščio nesijautė, o jūra tapo banguota. Po ilgo laiko šokinėjom per bangas kaip vaikystėje :wub: Jūra buvo +26, labai švari, nebuvo nei šiukšlių, nei dumblių, skaidri, kaip ašara.
Grįžau vakar į tundrą :D Bet vėl gerai-kokia graži ir žalia ta mūsų Lietuva :wub: Ir kaip vėsu... Naktį parpiau ir pilnais plaučiais kvėpavau gaivaus Lietuvos oro. Žodžiu, visur gerai, kur mūsų nėra! Ir kad šiltuose kraštuose gera tik ilsėtis! :lietuva: Vyras tęsia atostogas: išlėkė grybauti. Skambino, kad jau kibirą baravykų turi :super: 

Lyžuka, pavėluotai, bet nuoširdžiai su gimtadieniu :4u:

Tai meeto šį sekmadienį nebus? Gal ir geriau į pabaigą rugsėjo traukti, sėtume visi darbus apsidirbti... :blush-anim-cl:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 04 rugsėjo 2017 - 08:56
Ne, šitą savaitgalį gal atidedame. Orelis bus nekoks, o ir šlapia pas mus nesvietnai. Va ir dabar griaudžia ir šonu neša toookį debesį... Gal nekliudys smarkiai. Košmaras, kaip prilyta. Vakar nulėkėme tarp dvejų liūčių bulvių pratraukėme dvi vagas. Galulaukėje jau transporteris nešė daugiau pliurzos negu bulvių. blink.gif
Nu rupke, vėl lyja... unsure.gif
Atsakyti
Laba,

na jei datos tikslios nėra tai man bus rizikos reikalas, arba klius visa para darbo arba ne. Kai iš anksto žinau, tai galiu pasiderint. Na gal pasiseks.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

gal kas auginate ar žinote kur gauti dramblinių česnakų?
Atsakyti
Niurzga, FB daržininkai dalinasi jais. Kažkas siuntėsi iš EBAY, tai ar 15 € už kelias skilteles sumokėjo unsure.gif . Įsivesk Elephant Garlic Seeds
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 05 rugsėjo 2017 - 20:36
Žolia, aš feisbuku nesinaudoju ax.gif
MB sesei prisireikė, o kai pasiskaičiau tai norėčiau ir aš pabandyti. Bet ji feisbuku naudojasi tai jai pasakysiu.
Ebay ir amazon jau patikrinau, ji turi daugų Anglijoj, tai gal parsisiųs per juos, nes amazon nesiunčia pas mus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 05 rugsėjo 2017 - 21:50
Labas rytas.
Atsakyti
Niurzga FB paskaičiau kad skiltelė pardavinėja po 1-2,5 EUR . O skonis nei česnako nei poro . O aš iš Tavęs susitikimui jau noriu užsisakyti aviečių daigų , ar galiu? ar turėsi ? Nes pas save niekaip nesugebu užsiauginti aviečių - labai vėlyvos ir kažkokios nusmurgę... Žinau , kad žemė per liesa, bet atrodo ir trąšų duodu . Šiemet jau sugalvojau kur užsisodinsiu smile.gif jei ir ten derliau nebeus - nebeužiimsiu . Kas pas mane auga - tai svogūnai ir česnakai smile.gif ar šalpia ar sausa.
O pusryčiai tai pagal mane smile.gif Jau kaip mėgstu žuvį ...
PS Lyžuka ar yra grybų mūsų krašte ? Kaip noriu grybaut ... FB kai pamatai krepšius baravykų - net silpna pasidaro .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 06 rugsėjo 2017 - 08:19
Dusia, nevazineju šiemet pomiškus nieko nežinau smile.gif

kazin po 20 ct bulves brangu ar pigu? Ir tos Vineta ar labai subyra? Bijau prisipirkt tokiu kur iš kart leidziasi į košę
Atsakyti