Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(žollia @ 2017 08 31, 20:26)
Lyžuka, parsiprašau, kad iš mažosios raidės vardą parašiau .  4u.gif  Manasis iš mažosios, tai kažkaip  suvėliau ...
O mes prie jūros buvom šiandien  ax.gif  Pasideginom, bet vėjas smėlį labai pustė  biggrin.gif  Žmonių nedaug, oras liuksiškas, tik vanduo man šaltas, nesimaudėm nė vienas .

ot tai čia yra del ko atsiprašineti mirksiukas.gif

Ačiūūū, kad nepamiršot čia manes mirksiukas.gif
Atsakyti
Lyžuka nuoširdžiausi ir šilčiausi sveikinimai gimtadienio proga!

vartotojo įkelta nuotrauka

Bangele kaip gražiai aprašai 4u.gif Malonu skaityti .
Atsakyti
Dusia drinks_cheers.gif to pūkuoto kirmino ir aš nesutinku nė už ką imti į rankas. Visa kita - no problem. Kai mokėmės, mums reikėjo surinkti 100 kenkėjų a la herbarą ar kaip jis ten vadinasi. biggrin.gif Žodžiu, kas tik gyvas po ranka, tas gauna kiaurai su smeigtuku į nugarą ir keliaja ant kartono.
O visi sraigiai aštuonkojai ir kitas briedas pas mus dideliausioje pagarboje. Vaikai mušasi, kai jūros gėrybių skardinę ar pakutį pradarome. biggrin.gif

Lyžuke, būk pasveikinta ir šitoje temukėje.
Viso, kas geriausia
Viso, kas širdžiai miela,
Viso, kas duodama su meile.
Su gimtdieniu 4u.gif
Atsakyti
Laba,

Lyžuka,

Linkiu visko, ką lemta patirti - nuo dangaus iki žemės pilkos, meilės ilgesį, džiaugsmą ir viltį, ir savim išlikt visados! Su gimtadieniu!
Atsakyti
Labas rytas.
Bangele,trečiadienį jau radau baravykų,šiandien važiuoju spanguolių pasižiūrėti į kitą girią tuo pačiu ir grybų pažiūrėsiu,jei lietus nepavys? mirksiukas.gif
Atsakyti

Ačiū dar kartelį už sveikinimus , einam švesti bigsmile.gif

Atsakyti
Labas rytas,
meetui saugau gvazdikiukų sėklas. Tie nuvytę žiedai stovi, neskinu. Ar neapipus kai taip šlapia. Vėl lyja. Gal nuskint ir taip stovėdami prieis brandos. Pamokykit. smile.gif
Atsakyti
Laba,

Kaimietuke, o man reikia patarimo dėl margutės. gal pameni kažkada nusipirkau žydinčią iškastą, skubiai įsodinau į žemes, palaukiau kol peržydės, išdžiovinau svogūnėlius ir jie sau laimingi stovėjo balkone, o šiandien dukra atnešė juos su ilgomis šaknimis blink.gif ką dabar daryt skubiai kišt į žemę su tokiom šaknim, o gal nupjaut šaknis ir tada kišt į žemę...?
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

vat čia tai pusryčiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 09 01, 22:48)
Laba,

Kaimietuke, o man reikia patarimo dėl margutės. gal pameni kažkada nusipirkau žydinčią iškastą, skubiai įsodinau į žemes, palaukiau kol peržydės, išdžiovinau svogūnėlius ir jie sau laimingi stovėjo balkone, o šiandien dukra atnešė juos su ilgomis šaknimis  blink.gif  ką dabar daryt skubiai kišt į žemę su tokiom šaknim, o gal nupjaut šaknis ir tada kišt į žemę...?

O ko tau tos šaknys trukdo? Sodini su viskuo, tik guldai šonu, kad per kaklą neprilytų. Dykumų augalas kaip ne kaip.
Šaknų pjaustymas - vartai infekcijai. Jeigu jau įsimetė puvinys, gražiai tą vietą išpjauni ir gausiai pabarstai cinamonu. Kepti po to nebūtina. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti