Laba,
ar man taip tik atrodo ar Ingrida mus ignoruoja?
Žinosit kaip nevalgyt kas paduota
Kaimietuke vakar pagaliau normaliau lietaus gavom, o tai būčiau šiandien važiavus vien dėl liejimo.
Niurzgiuk,vaikai suvažiavę,tai pilni kambariai miegančių,nėra kur labai prisiglausti.Pas mb radau kompą,tai ant greičio pažiūriu kaio gyvenate.Pakentėkite be pusryčių iki penktadienio.
na bandysiu pavaduoti, bet kaip ne šef-povar tai labai nepeikit
Oho, kokie pusryčiai Man atostogos Tris dienas prie jūros buvau, čia, Vilniuje, lietų palikau ir šaltį, ten saulutė ir šiluma iki +21. Jūra šilta, bet tik braidžiau. Vėjas vis tik žvarbokas buvo, nesinorėjo megztuko nusirengti. Bet taip maloniai pajūriu pasivaikščiojom Na o vandens procedūros buvo patenkintos Atostogų parke Šaunuoliai Žibininkų kaimas Tokią pramogą žmonėms suteikė. Šilti, +35 laipsnių mineralinio vandens baseinai po atviru dangumi-kas gali būti geriau prie nedraugiškos Baltijos jūros? Lašinius savo po srovėm atskalavau, skaudančią nugarą pailsinau, nu nerealiai pailsėjau. Po maudynių miegojom kaip kūdikiai, nuo 22 iki 7.30
Sekmadienį ruošiuosi į Kretą, ieškosiu vasaros likučių...
Kada meetas?
Sekmadienį ruošiuosi į Kretą, ieškosiu vasaros likučių...
Kada meetas?
Ech, vasara,
išėjai išėjai išėjai
su gandrais ir su lapais žaliais ...
Labas rytas Šiandien išskrenda gandrai... Man kažkaip iškart asociacijos, kad vasara baigėsi Toks rudeninis liūdesys
išėjai išėjai išėjai
su gandrais ir su lapais žaliais ...
Labas rytas Šiandien išskrenda gandrai... Man kažkaip iškart asociacijos, kad vasara baigėsi Toks rudeninis liūdesys
Tai va, kaip tik užmačiau vėliavą ant kuparo susuktą, prisiminiau, kad jus reikia priimti.
Tai ką siūlote, kada norite aplankyti?
Rugsėjo
10
17
24
???
Tai ką siūlote, kada norite aplankyti?
Rugsėjo
10
17
24
???
Labas rytas.
Kai pašonėje tai tinka bet kada.
Laba,
kol kas bet kuri data tinka.
kol kas bet kuri data tinka.
Na, galvojam , planuojam, netraukiam į naktį.
Labas rytas.
Liniuk,su gražia švente.