Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba,

ar man taip tik atrodo ar Ingrida mus ignoruoja? tongue.gif
Žinosit kaip nevalgyt kas paduota ax.gif

Kaimietuke vakar pagaliau normaliau lietaus gavom, o tai būčiau šiandien važiavus vien dėl liejimo.
Atsakyti
Niurzgiuk,vaikai suvažiavę,tai pilni kambariai miegančių,nėra kur labai prisiglausti.Pas mb radau kompą,tai ant greičio pažiūriu kaio gyvenate.Pakentėkite be pusryčių iki penktadienio. ax.gif
Atsakyti
na bandysiu pavaduoti, bet kaip ne šef-povar tai labai nepeikit biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Oho, kokie pusryčiai bigsmile.gif Man atostogos thumbup.gif Tris dienas prie jūros buvau, čia, Vilniuje, lietų palikau ir šaltį, ten saulutė ir šiluma iki +21. Jūra šilta, bet tik braidžiau. Vėjas vis tik žvarbokas buvo, nesinorėjo megztuko nusirengti. Bet taip maloniai pajūriu pasivaikščiojom wub.gif Na o vandens procedūros buvo patenkintos Atostogų parke thumbup.gif Šaunuoliai Žibininkų kaimas thumbup.gif Tokią pramogą žmonėms suteikė. Šilti, +35 laipsnių mineralinio vandens baseinai po atviru dangumi-kas gali būti geriau prie nedraugiškos Baltijos jūros? Lašinius savo po srovėm atskalavau, skaudančią nugarą pailsinau, nu nerealiai pailsėjau. Po maudynių miegojom kaip kūdikiai, nuo 22 iki 7.30 biggrin.gif
Sekmadienį ruošiuosi į Kretą, ieškosiu vasaros likučių... ax.gif

Kada meetas? biggrin.gif
Atsakyti
Ech, vasara,
išėjai išėjai išėjai
su gandrais ir su lapais žaliais ...
Labas rytas 4u.gif Šiandien išskrenda gandrai... Man kažkaip iškart asociacijos, kad vasara baigėsi ax.gif Toks rudeninis liūdesys verysad.gif
Atsakyti
Tai va, kaip tik užmačiau vėliavą ant kuparo susuktą, prisiminiau, kad jus reikia priimti.
Tai ką siūlote, kada norite aplankyti?
Rugsėjo
10
17
24
???
Atsakyti
Labas rytas.
Kai pašonėje tai tinka bet kada. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas biggrin.gif
Rugsėjo
10 ate42
17 ate42
24
???

Atsakyti
Laba,

kol kas bet kuri data tinka.
Atsakyti

Rugsėjo
10 ate42,SP
17 ate42
24 SP
???

Atsakyti
Na, galvojam , planuojam, netraukiam į naktį.
Atsakyti
Labas rytas.
Liniuk,su gražia švente.
Atsakyti