musu sodybele uzpuole blusos, kazin, jei pries isvaziuojant isplausiu grindis su degutiniu muilu – gal dings jos baisu namo parsivezt, nors ka ten... pernai vaikai buvo parsinese is kiemo, visur tie laukiniai katinai jas barsto, tai isvaziavom porai sav, ir dingo jos, matyt maisto nerado ir pabego
Tai va, bus tau nesimokyti. Vis antriems metams palieka, ania???
Nagi panos jau visos talkininkės, prie darbų, nekalbant apie tai, kad ir prie gėrybių suvalgymo prisideda.
Nuo blusų jokie degutai nepadės. Pas mane rudenėjant irgi katinas gal jų prineša. Tada pasigaunu kacių, sulašinu ampulę. Išsiurbiu kapitaliai visus plyšius ir išpurškiu INdorex Spray. Jo yra vet vaistinėse. Pusę metų šventa, jokia blusa nepakyla iš kapo duobės, ups, grindų plyšio. Kai prasideda šildymo sezonas , jos jau nepavojingos, jų kiaušiniai sudžiūsta nuo sauso oro. Vasarą irgi. O vat tarp sezonų, kai dar šilta ir drėgniau, blusinasi ko gero.
Dar yra tokie vaistai lašinami į vandenį ir plaunamos grindys, bet smirda ir vargo daugiau.
Is kaimo, ne panos ten, pana ir bachurs ane, sudetinga su tom blusom, ale namuos uzteko 2 savaiciu nebuvimo, kad pradingtu, galir cia dings, kai mes isvaziuosim )) vakystej mama pelynu nuoviru plaudavo grindis, padejo
o kaip gerai butu, kad antriems metams palikinetu uz dyka :Ddd
Labas rytas.
o jau barric vaikučių dydis Jetus kaip greit.
Tuoj gal ir 166 pas mus grįš, ūgtelės ir jos vaikias, gal ir s mumis pabendrauti kokią minutėlę ras.
Aš dar pernykščius česnakus valgau, naujas derlius labai geras, bet, kad ir seni labai geros būklės, negi mesiu. Ir čia pas mane žieminiai šitaip stovi.
Ingridos pusryčius jeigu niekas nenutvers tai aš pietums pasiliksiu.
Sveikos
Labas rytas.
ryts Niurzga, iš šono atrodo greit, o man visa amžinybė praėjo, atskiras gyvenimas :DD
grįžom vakar namo, šiandėn lyja, tai gal ir gerai, nors bute tvankiau nei kaime troboj
na va prisidirbom, pusryčių nevalgom tai alkanas paliko
Sekmadienį sodyboj jau augalus liejau. Liejau tuos kur su smulkesnėm šaknim, šiemet sodintus vaismedžius, pušis likimo valioj palikau laukdama lietaus. Pas mane jau trejų metų jazminas geibt pradėjo nors pavėsyje auga... tragedija kažkokia. Bet šiandien jau pagaliau lietus gavom ir mes Kaimynei skambinau, klausiau, nes būčiau trečiadienį po darbo važiavus jau ir didesnių augalų liet. Vat kaip nevienodai debesiukai pasidalino.
o Vilniuj lietaus tai pakanka, kazin kaip kaime, kaip mano agurkai gyvena, nors jie i dengta plevele deze sodinti, tai laistyt nebutina eksperimentas vyko, meginimas auginti nelaistomus agurkus... nors nelabai pavyko, kadangi vyras vistiek laiste juos, nors ir maziau na derliaus yra, pirmi metai, kaip agurkus pavyko uzauginti )