Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 21, 10:49)
IK matei my dobro yra idomiu pentiniu  mirksiukas.gif

nu pasirkit ir kitos , čia į ta tema tongue.gif

O tu matei, kad už tris sėklas prašo 2,2 euro? Brangu pas juos. Pernai surizikavau, nusipirkau. Ogi iš 3 nė viena nesiteikė išdygti. Radau kitą vietą, ten už 100 sėklų
15 eurų. Na kad kas nors dalintųsi, pirkčiau blink.gif Bet pačiai 100 vnt irgi per daug. Rūta žalia, kaip padaryti , kai norai didesni už piniginę. tongue.gif
Beje, tas jų raudonas pentinius tai vienmetis, o įdėtas į daugiamečius ir net nuotrauka ne vienmečio įtariu. Vienmečiai tokie nupezę plonuliai būna.

Ir man lelijos rūpi, dar vienadienės
Lyžuka, einame įstoti į kokį klubą, pvz Anoniminiai gėliaholikai. ax.gif

Beje, dėl sėjimo terminų. Tiek pomidorų, tiek paprikų daigai auga 45 dienas. Paskui stiebai medėja. Jeigu iki to laiko nebus pasodinti į žemę, , augimas sustoja. Nebent po kelis augalus į kokius kibirus susodinti. Jeigu į žemę, tai ilgai ir nuobodžiai gaivaliojasi ir finiše nieko gero nebūna. Kovo vidurys - pabaiga net šiltnamyje šaltoka, nebent šildomas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 21 sausio 2017 - 15:55
Aha mačiau tą raudona ne tam skyrelį jis mirksiukas.gif o estų skyrelyje yra pentinu?aš prisideciau, bet geriau kad trys būtume, bet ir tai nepigu, nes man tai max 2daigu reiktų unsure.gif
Atsakyti
Estuose viskas tas pat tik truputį pigiau.
https://www.seemnema...lang=ru&CID=174

Jei iš Sėkluvos, reikėjo prigriebti agurkų. Šitie man pernai buvo metų atradimas. Auginau jų gal pushektarį, bet jau derėjimas. Tik tiek, kad palikau net neravėtus, nes kainų nebuvo. Bet jau derlingi, gražūs. Tokie pailgi, vienas į vieną. Nepeikiu ir Oktopuso, irgi superiniai.
https://www.sekluva....i-ghershwin-f1/
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 21, 16:46)
Estuose viskas tas pat tik truputį pigiau.
https://www.seemnema...lang=ru&CID=174

Jei iš Sėkluvos, reikėjo prigriebti agurkų. Šitie man pernai buvo metų atradimas. Auginau jų gal pushektarį, bet jau derėjimas.  Tik tiek, kad palikau net neravėtus, nes kainų nebuvo. Bet jau derlingi, gražūs. Tokie pailgi, vienas į vieną. Nepeikiu ir Oktopuso, irgi superiniai.
https://www.sekluva....i-ghershwin-f1/

agurku mano plotams nuo pernai užteks iš balticseeds siunčiaus kažkokiu gerai derejo irgi tavo lyg rekomenduoti smile.gif

nu jo.. ta pati panele tik kita suknele, tik estu siuntimas dar ohooho , aš turbut ianu siusiuos, kokias 3 rušis nu negu jau taip ir nedigs unsure.gif
Papildyta:
http://www.balticsee...-seklos#/page-2
situos dar pirkau, daug ligu atsparus, gal nebus labai linke trukinet kaip visos tos tulos ir ukrainos mirksiukas.gif

Kažin kur astru ryškiu bijuniniu didelis pasirinkmimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 sausio 2017 - 16:53
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 01 21, 16:16)
Blogiausiu atveju, atvešiu į meetą daigų biggrin.gif

Bet kaip fainai, kad jau planuoti važiuot į Lietuvos pakraštį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 01 21, 17:52)
agurku mano plotams nuo pernai užteks iš balticseeds siunčiaus kažkokiu gerai derejo  irgi tavo lyg rekomenduoti smile.gif

nu jo.. ta pati panele tik kita suknele, tik estu siuntimas dar ohooho , aš turbut ianu siusiuos, kokias 3 rušis nu negu jau taip ir nedigs  unsure.gif
Papildyta:
http://www.balticsee...-seklos#/page-2
situos dar pirkau, daug ligu atsparus, gal nebus labai linke trukinet kaip visos tos tulos ir ukrainos  mirksiukas.gif

Kažin kur astru ryškiu bijuniniu didelis pasirinkmimas?

Dėkui Lyžuka , virusą paleidai ...
Jau ir man prireikė pilnavidurių jurginų , ir tų agurkų, ir pomidorų Giulietta. Kol neišbandysiu nepatikėsiu , kad nelabai vykę smile.gif.
Iš juodų pomidorų labai man patiko de bario juodas. Skanus , netrūkinėja, krūmas labai gražus - kompaktiškas , neišsiskėtęs į šonus , ir didelės kekės - dera ne prasčiau hibrido .
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 01 21, 15:16)
Aha, kaip tik šiandien našlaites pikiavau. drinks_cheers.gif  Ir sėti va pasiruošiau rozmariną, lapinius salierus, gazanijas.
Papildyta:

Paprikas sėsiu vasario 6-9, neanksčiau.Ir čilius taip pat. Viskas ten spėja išdygti, pasiveja ir dar pralenkia.
Jurginus pernai sėjau dukart, vienus sausio pabaigoj, kitus kovo pradžioj. Ir tie kovo pradžioj buvo tvirtesni, neištyso taip. Taip kad dar nesiskubink, spėsi 4u.gif Blogiausiu atveju, atvešiu į meetą daigų biggrin.gif

wub.gif jeee, viena dalyvė jau yra thumbup.gif
Aš gaudysiu žodžius ir sudarinėsiu sąrašą smile.gif
Aš žiūrinėjau sėklų pomidorų kainas , tai kažkaip baisu daros unsure.gif 5 sėklos 3-4 € . Gerai, kad turiu sėklų. Reiks jau kasmet savų pasidaryt ir nereiks galvos sukt.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 01 21, 19:51)
wub.gif  jeee, viena dalyvė jau yra  thumbup.gif 
Aš gaudysiu žodžius ir sudarinėsiu sąrašą  smile.gif 
Aš žiūrinėjau  sėklų pomidorų  kainas , tai kažkaip  baisu daros  unsure.gif  5 sėklos 3-4 € . Gerai, kad turiu  sėklų. Reiks jau kasmet savų pasidaryt  ir nereiks  galvos sukt.

Aš visada pasiryžusi leb.gif Man meetas šventas važiavimas, vis laiko maža, reiks ateity dėl manęs per naktį meetą daryti biggrin.gif Kad spėčiau išsišnekėti biggrin.gif
O kiek čia tos Lietuvos...
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 01 21, 19:51)
wub.gif  jeee, viena dalyvė jau yra  thumbup.gif 
Aš gaudysiu žodžius ir sudarinėsiu sąrašą  smile.gif 
Aš žiūrinėjau  sėklų pomidorų  kainas , tai kažkaip  baisu daros  unsure.gif  5 sėklos 3-4 € . Gerai, kad turiu  sėklų. Reiks jau kasmet savų pasidaryt  ir nereiks  galvos sukt.

Hibridų sėklų nepasidarysi . O man vis tik norisi auginti ir hibridų - dėl derliaus gausumo , dėl ligų ir rudenį jie labai valgomi patampa. Dauguma veislių nuo šaltesnių naktų ir nelaistymo ima trūkinėt , įgauną tokį "senatvės " skonį . Rugsėji labai puikiai valgosi hibridai.
Atsakyti
Tai žinoma, kad viskas nuo požiūrio priklauso smile.gif Nors būna kartais trukdžių .
Man toks posakis patinka: kas nori- ieško išeities, kas nenori - ieško priežasties ax.gif
Aš pernai neauginau nė vieno hibrido. O paskutinį Vesuvio pomidorą vakar suvalgiau 4u.gif Ai, kiek mes ir tevalgom jų, daugiausiai į padažą suėjo, tai man kaip ir pakanka .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 01 21, 18:26)
Dėkui Lyžuka , virusą paleidai ...
Jau ir man prireikė pilnavidurių jurginų , ir tų agurkų, ir pomidorų Giulietta.  Kol neišbandysiu nepatikėsiu , kad nelabai vykę smile.gif.
Iš juodų pomidorų labai man patiko de bario juodas. Skanus , netrūkinėja, krūmas labai gražus - kompaktiškas , neišsiskėtęs į šonus , ir didelės kekės - dera ne prasčiau hibrido .

Giuljeta ne kas, bet čia neatkalbu biggrin.gif, pabandysi žinosi mirksiukas.gif, man skonis antroj vietoj, pirmiausia atsparumas ligoms ir ilgas derejimas, nesupyks gal ate davus slon sekliuku tai buvo gal 4 pomidorai ir tiek žinių bigsmile.gif, lapai įdomus, ankstyvi labai, bet žiauriai truko derlingumo
Atsakyti
Turiu klausimą : šitie žirniai kaip šparaginė pupelės valgomi ? Žirniai
Buvau parsisiuntus vadinosi snieginiai žirniai , tik reikia pataikyt nuskint kol neperaugo . Derėjo iki joninių , tai ir buvo skanu:)
Atsakyti