Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 31, 10:33)
Ingrida gal dvikojai lesikai uogas susirenka ? Pas mane  buvo kažkas užsukę - paprikų žalių neužaugusiu priskinta ir primėtyta. Nemanau , kad paukščiai tai darytų .

Oi kaimietukai tikrai nesupras kas čia per dalykas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,

Ingrida, o žalių uogelių dar yra ant medžio? Pas mane dar ne viena savaitę bus tik jau mažesniais kiekiais, mat jos labai ne vienu metu noksta.

Kaimietuke pas mane jau pirmosios sunberių uogelės baigia sunokti, reiks ragaut greitu laiku.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 07 31, 21:59)
Ingrida, o žalių uogelių dar  yra ant medžio? Pas mane dar ne viena savaitę bus tik jau mažesniais kiekiais, mat jos labai ne vienu metu noksta.

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Net keista,nelikę net žalių.Nieko tokio man labai skani šilkmedžio lapų arbata ir cukrų mažina. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 01 rugpjūčio 2017 - 06:13
Laba,

medį jau seniai turiu ir apie arbatos naudą žinau, o vat gėda prisipažint lapų arbatos dar nei karto negėriau.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Oi, visas pyragas su šilauogėm man liko essen.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 07 31, 20:59)
Laba,

Ingrida, o žalių uogelių dar  yra ant medžio? Pas mane dar ne viena savaitę bus tik jau mažesniais kiekiais, mat jos labai ne vienu metu noksta.

Kaimietuke pas mane jau pirmosios sunberių uogelės baigia sunokti, reiks ragaut greitu laiku.

Ne tik juodos, bet ir pominkštės turi būti tos uogos. Skonis kaip žalio pomidoro ar dar kas šlykštesnio, bet galima bandyti su cukinija paspalvinimui ir citrina paskaninimui kažką sumakliavoti. Žiauriai dažo juos viską .
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 07 27, 15:09)
Daivasen, o kaip su grambuoliais? mano didžiąją dalį grambuoliai nuedė, tai man netinka mulčiavimas.

Pasitaiko ir pas mane kad vienas kitas krumelis isdziusta. Todel as braskiu sodinu daug kokius 5 arus tik sau valgyt.
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2017 08 03, 19:09)
Pasitaiko ir pas mane kad vienas kitas krumelis isdziusta. Todel as braskiu sodinu daug kokius 5 arus tik sau valgyt.

blink.gif tiek daug tik sau pavalgyt? Man ir iš vieno aro perdaug ax.gif Su Pandora baigiasi mano braškių odisėja. Bandysiu dar kelis krūmelius Malvinos pasodint, jei rasiu kur pirkt. Turguj bijau pirkt, nes tikriausiai kokių reik-tokių ir bus biggrin.gif . Ai, pamelavau. Dar Vicoda dabar dera, bet jau neskanumas uogų rolleyes.gif . Tik tiek, kad daug ir nemažos.
Šiandien aptikau poną marą šiltnamy unsure.gif Turėjau Previcur, tai nupurškiau. Ir bulvėse jau kelis lapus tokius aptikau. Vnž, jau kas užaugo, tas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 08 03, 14:35)
Ne tik juodos, bet ir pominkštės turi būti tos uogos. Skonis kaip žalio pomidoro ar dar kas šlykštesnio, bet galima bandyti su cukinija paspalvinimui ir citrina paskaninimui  kažką sumakliavoti. Žiauriai dažo juos viską .

Skaičiau, kad prieš valgant jas reikia arba kelias valandas pamirkyti šaltame vandenyje, arba trumpam užpilti verdančiu vandeniu, tada jos turėtu būti skanios. Na išbandysiu. O be to šiemet vyšnių beveik nėra tai labai gerai ir kompotų spalvinimui tiks, man patinka raudoni kompotai ax.gif Sako, kad ir šaldytos skanios ir, kad uogienės iš jų skanios...
Atsakyti