Labas rytas.
Laba
Niurzga, gal gali savo vyriškio paklaust , ar čia normali ta žoliapjovė? Saviškio net neklausiu - jam nereikia Čia sau pirksiu
My Webpage
Gal kas pirkote iš šios internetinės pardės? Atsiliepimų paskaičiau nekokių, tai bisk abejoju . Nors kaina tai gundanti. Ir gamintojo šalies nenurodo, o iš pavadinimo nesuprantu kuri šalis, china
Niurzga, gal gali savo vyriškio paklaust , ar čia normali ta žoliapjovė? Saviškio net neklausiu - jam nereikia Čia sau pirksiu
My Webpage
Gal kas pirkote iš šios internetinės pardės? Atsiliepimų paskaičiau nekokių, tai bisk abejoju . Nors kaina tai gundanti. Ir gamintojo šalies nenurodo, o iš pavadinimo nesuprantu kuri šalis, china
Laba,
Zolia, jos nemazas svoris. Aprasymas siek tiek skiriasi nuo nuotraukos t.y. nuotraukoje matosi petnešos, bet raso ,kad dirżas per petį. Petnešos būtu geriau. Rašo, kad yra antivibracinė sistema, bet nuotraukoje rankenos pritvirtintos tiesiai prie vamzdżio tai per rankas vibruos, ilgiau pjaunant vargins. Bet šiaip nebloga, galinga... Tik reiktu pasidomėti dėl tu dirżu ir vibracijos.
Iš sodybėlės rašau tai šiek tiek švepla ne visas raides duoda.
Śilkmedis visai smagiai purtosi Kai jau vażiuosiu namo reiks normaliai išskint, bet dabar kai noriu palesti tai visai gerai pagreituntu būdu pasiuogaut
Galvojau, kad jau braškiu nebebus, bet dar radau
Zolia, jos nemazas svoris. Aprasymas siek tiek skiriasi nuo nuotraukos t.y. nuotraukoje matosi petnešos, bet raso ,kad dirżas per petį. Petnešos būtu geriau. Rašo, kad yra antivibracinė sistema, bet nuotraukoje rankenos pritvirtintos tiesiai prie vamzdżio tai per rankas vibruos, ilgiau pjaunant vargins. Bet šiaip nebloga, galinga... Tik reiktu pasidomėti dėl tu dirżu ir vibracijos.
Iš sodybėlės rašau tai šiek tiek švepla ne visas raides duoda.
Śilkmedis visai smagiai purtosi Kai jau vażiuosiu namo reiks normaliai išskint, bet dabar kai noriu palesti tai visai gerai pagreituntu būdu pasiuogaut
Galvojau, kad jau braškiu nebebus, bet dar radau
QUOTE(žollia @ 2017 07 18, 22:05)
Laba
My Webpage
My Webpage
a tai ko jam nereikia
ant paveiksliuko užrašyta japan, tai gal japoniška?
aš pjaunu su tokia partner, gana lengva nebuvo prie jos jokiu diržu tik man dar sunku pajust atstuma iki kokio akmens, nes jei tik artyn ir nulekia tas valas
QUOTE(žollia @ 2017 07 18, 22:05)
Laba
My Webpage
My Webpage
Mano vyras dirba su japoniška sodo technika. Parodžiau jam, tai liepė bėgti neatsigręžus nuo tokio fuflo. Grynas kinietis, nurašyti techniniai duomenys nuo kokio Bocho ar Huswarnos, o iš tiesų nė 10 dalies to neatlieka. Patarė rinktis geriau žinomas firmas, jos neges dešimtmečius, o sugedus-yra detalių pirkti, o čia vienkartinis trimeris.
Pats pigiausias trimeris pas vyrą, bet tikrai japoniškas, geras, ilgaamžis- 260 kainuoja Jei nori-rašyk, atsiųs su kurjeriu. Tiesa, klausė, o kokia paskirtis būtų? Jei tik patvorius šienauti, tai turi irgi pigesnių variantų, o jei ir krūmynus pjauti, tai tas variantas už 260.
Tik užpernai visi dejavom nuo sausros, tai šįmet viskas atsistatė su pertekliumi Ežeras lipa iš krantų, kaip ankstyvą pavasarį, gerai, kad lydekos neneršia. Prie valties nebeprieinam, vyras žvejoti negali, mat valtis buvo pririšta prie liepto, o lieptas paskendo Dabar grotestiškai atrodo: vieniša valtis vidury ežero, tarsi atsirišusi būtų... Viskas pūva, net šiltnamyje agurkai kažkokie pavėpę, geltonuoja. Ko jiems trūksta? Laistom šiltu vandeniu, mulčiuoti, lapai draskomi, labai gerai mezga, bet...geltonuoja ir krenta. Dar neragavom nė vieno agurko.
Prasidėjo šilauogės. Šitų tai gausybę vėl turėsiu, primečiau, kad pora kibirų turėčiau nuskinti
Labas rytas.
Labas rytas
Kaip šaunu, kad nepalikot vienos tokiu atsakingu momentu
Kilo įtarimų man irgi dėl to trimerio, nes gi negali geras daiktas būt vidury sezono perpus nukainuotas
Lyžuka, maniškis sakė nebepjaus su trimeriu - atmuša jo skaudančias rankas vibracija. Senasis kai sugedo, išmetė ir naujo nebeperka. O man labai nepatinka apžėlusios pakelės ir palaukės, ir patvoriai. Vis nupurškiu su roundapu, kur jau visai akis bado kieme. Bet tai kiek galima... Todėl ir susigundžiau šiuo, kad rašo, jog antivibracinis. Kai jau nupirkčiau, gal nebebūtų kur dėtis ir pjautų
SP, ačiū Na, man tai tik patvoriams pjaut reiktų, bet su antivibracija Niurzgos brangusis per susitikimą išaiškino, kad yra tokių
Vaizdas su valtim labai aiškus matosi - vaizduotė pas mane gera
Braškės siaubingai pūna. O tiek daug užaugo šiemet tų vėlyvesnių ...
Kaip šaunu, kad nepalikot vienos tokiu atsakingu momentu
Kilo įtarimų man irgi dėl to trimerio, nes gi negali geras daiktas būt vidury sezono perpus nukainuotas
Lyžuka, maniškis sakė nebepjaus su trimeriu - atmuša jo skaudančias rankas vibracija. Senasis kai sugedo, išmetė ir naujo nebeperka. O man labai nepatinka apžėlusios pakelės ir palaukės, ir patvoriai. Vis nupurškiu su roundapu, kur jau visai akis bado kieme. Bet tai kiek galima... Todėl ir susigundžiau šiuo, kad rašo, jog antivibracinis. Kai jau nupirkčiau, gal nebebūtų kur dėtis ir pjautų
SP, ačiū Na, man tai tik patvoriams pjaut reiktų, bet su antivibracija Niurzgos brangusis per susitikimą išaiškino, kad yra tokių
Vaizdas su valtim labai aiškus matosi - vaizduotė pas mane gera
Braškės siaubingai pūna. O tiek daug užaugo šiemet tų vėlyvesnių ...
net negirdejus kad būna su antivibracija, nes rankas kai ilgiau papjauni atkrato neblogai ir aplamai jei ką dabar žinosiu kur pasikonsultuoti ateitį dėl jų
Nu va, Lyžuka. Ne tu viena nežinojai Aš irgi nežinojau, kol protingi žmonės neišaiškino
O čia labai fainas straipsniukas apie bites Taip skaniai perskaičiau Bitininkė Salomėja
O čia labai fainas straipsniukas apie bites Taip skaniai perskaičiau Bitininkė Salomėja
Labas rytas.
Labas vakaras. SP ar prekiausi braskiu daigais? Ir kada?
Is kaimo, turiu klausimu jum. Siemet pasejau darza i normaliai neparuosta zeme. Uzpuole varputys juodai ir viska- bulves , burokus, morkas, svogunus.... nors ir purskiau ruosdama ir is rudenio ir pavasari kai dar sudygo zoles purskiau roundapu, bet kazkas nesuveike. Tai klausimas ar kuo galima siuo metu dar purksti ar jau tik ravet?