Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(žollia @ 2017 07 13, 17:13)
Pas mus naktimis lyja, o dieną vėl saulutė pasirodė  wub.gif  Tikra lietuviška vasara  wub.gif  Nu gal ir daugoka to lietaus, bet man sausra baisiau už  lietų  ax.gif  Tada viskas čeža, dulka.
reiktų eit liepžiedžių pasiskint, bet ar bus pradžiūvusios šakos? 
SP, ar pas tave Panon tamsiai sunoksta? Maniškės tokios avietinės spalvos tik būna, arba aš nesulaukiu galutinio prinokimo.  Pūna uogos nesvietiškai  50/50  unsure.gif

Kaune lyja nuo ryto nuoširdžiai .
Paskaičiau , kad antradienį Elektėnuose daugiausiai lietus Lietuvoj buvo . O mano kaimas per laukus nuo Elektrėnų gal tik 15 km smile.gif Gražus Gamtos šėlsmas papuolė smile.gif i
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 07 13, 17:13)

SP, ar pas tave Panon tamsiai sunoksta? Maniškės tokios avietinės spalvos tik būna, arba aš nesulaukiu galutinio prinokimo.  Pūna uogos nesvietiškai  50/50  unsure.gif

Nežinau blush2.gif Braškes iš lauko, kurios nesupūva, surenka mama, manęs niekas į atostogas nei mokamas, nei nemokamas nepaleidžia, tai aplankau sodybą savaitgalį ir tai tik sekmadienį, kai reikia iš nuomininkų raktus paimti ir sodybą sutvarkyti.
Atsakyti
labuka smile.gif as dazniausiai naktim randu laiko parasineti, kai jau visi sumige smile.gif – ryt isleidziu vyra i kaima, pagaliau pasiryzau nuvezti ten dideli saldytuva is namu, juk gyvenam ten – labai nepatogu su mazulyciu, tai ves dabar, ten ikurs, pastoves para po keliones, o pirmadieni jau ir mes atvyksim susitvarke visus miesto reikalus ir su pilnais krepsiais saldytu produktu – dabar bent saldikli normalu turesim, galima bus porai menesiu maisto prisikrauti smile.gif

mes buvom zemuogiauti po tos baisios liuties vln – zemuoges buvo gana sveikos, nesudauzytos
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 11, 08:32)
O pati tai nesislapstai ????  Nuo gandro ? Drąsi ?

Nu kaip tau pasakyti? Noriu tikėti, kad man slapstytis nereikia, bet mažu ką, žiūrėk neprikalbėk mirksiukas.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2017 07 11, 12:45)
Nu negadinu romantikos, gi nepamirškit kad dar vaikų ir kopūstuose randama 

Todėl aš jų ir nesodinu ax.gif

Grįžau nuo ežerų. Lietaus kliuvo, bet nedaug. Kasryt ežere išsimaudydavau. Naujos nepažįstamos vietos tai mėlynių nrdaug radom, bet žemuogių pavalgėm, vienoj pievutėj eglių apsupty tai toookį žemuogyną užėjom bigsmile.gif nusprendėm kibiriukan nerinkt, burnon ėt, tai iki apsirijimo. Paskui vistiek šiek tiek kibiriukan įdėjom. Ir grybų truputį radom... na žodžiu viskas pagal planą.

O kas iš senbuvių žino, tai dar ir Trakšt sodybėlę trumpam aplankėm ax.gif Mat labai netoli jos buvom.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 07 11, 12:45)
Nu negadinu romantikos, gi nepamirškit kad dar vaikų ir kopūstuose randama  mirksiukas.gif , esmėj kas gerai ieško tas ir randa  bigsmile.gif

Šiaip geriausiai susiieškoma dviese po antklode. smile.gif
Labas. Retai beužsuku, darbų darbelių...

Gėlynai žydi kaip nuprotėję, agurkai žydi, bulvienojai iki juosmens.
Braškes nuvalgėme, trešnes ir vyšnias irgi. Dabar aviečių daug, dar medlievos palesiojame. Jau po truputį byra alyvinukai, tuoj bus galima ragauti. Slyvų nebus. Riešutų kaip niekad daug.

Žolia, taviškė rožė prigijo, nepaisant to, kad su kartus buvo su žoliapjove nuvaryta. Dabar aptvėriau dvejų pirštų storio štankietais, jeigu sugalvos šienauti, tegul nusiteikia žoliapjovės remontui.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 07 14, 19:16)
O kas iš senbuvių žino, tai dar ir Trakšt sodybėlę trumpam aplankėm  ax.gif  Mat labai netoli jos buvom.

oi kokie jus saunuoliai smile.gif as kasmet ta miela sodybele aplankau bent po 1 karta, o gal ir po 2 smile.gif

o as ir vel neisvaziavau sodybon, vyras vienas isruko, isveze saldytuva, tai tupim pas tevus su vaikais smile.gif darbu prikrito, ir pirmadieni mokslu sutarties pasirasyt varau, tada jau tikrai mausim smile.gif ech pagaliau bus pilnas komfortas kaime, saldytuvas su normaliu dideliu neprisalanciu saldikliu, net nebezinau jau ko ten ir noret daugiau :DDD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barric: 14 liepos 2017 - 23:45
Labas rytas.
Niurzgiuk,ir tik tiek apie Trakšt? ax.gif
Palade,su švente.
Atsakyti
Laba,

Ingrida, Trakšt ir jos brangiausias nu visai nepasikeitę. Daržiukas yra, šiltnamis užmulčiuotas yra, pušys kur per meetą matėm dar gan nedideles dabar iki dangaus...
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Pusryciams vynas ? Gal ir darbinga diena butu....

Atsakyti
Laba,

man vis dar atostogos tai gali diena ir nedarbinga būti tongue.gif
Vakar dar btaškių daug prisiskyniau, jau nebesitikėjau tiek. Ir supuvusių nedaug, gal , kad išvažiuodami prie ežėrų net pusžales išskynėm, tai šios tik prinokt tespėjo.

Šilkmedis jau prinoko pirmas derlius, tai dabar kas kelias dienas uogų bus. Vakar 6 litrus prisiskyniau. Uogienių niekas nevalgė tai nežinau ką reiks daryt. Šįkart tai pavaišinau draugus, valgymui palikau...
Kitąkart gal vis tiek virsiu. Gal viskas bus gerai ir studentę turėsiu. Susivalgys iš bado bendrabutyje viskas. ax.gif

Kas šilkmedžius derančiu turite, kokio aukščio medžiai, kaip uogas skinate, ar nebandėte ką nors patiesę uogų tiesiog nupurtyti? Mano medis jau aukštas, pasiekti sunku o uogas vos palietus nubyra, tai vakar pagalvojau apie nupurtymą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 16 liepos 2017 - 11:00