Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Lyžuka, pernai roviau česnakus rugpjūčio 2, užpernai liepos 28, dar užpernai liepos 31...Mano užrašai primena ax.gif Kada reikia rauti aš sprendžiu, kada išsitiesina palikti kontrolei pora žiedynų, ir net tas žiedyno apvalkalas pertrūksta.Paskui tą patį rudenį tuos žiedyno sėkliukus pasodinu, kitais metais paauga nedidelio tulpės svogūniuko dydžio česnakai, kuriuos pasodinus jau gaunama normali česnako galvutė mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Bangele, kažkaip šiemet susimečiau, o ir mados neturiu tokius darbus užsirašyt blink.gif , tai pradejau kelt bangas pirma laiko matyt, tik žinau kad jei susivelini tai tos skilteles pajuoduoja ir sutrūkineja tada o kad palikt žiedyną čia gera mintis, mano jei ir likdavo tai tik koks per klaidą nenutrėkštas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 liepos 2017 - 12:10
QUOTE(Lyžuka @ 2017 07 11, 12:37)
*Gandrai dabar jau kaip sakoma nesilaiko tradiciju smile.gif, pas mus po kelis vaikšto ir nieko biggrin.gif nei mums nei kaimynams , o jau sukiojas keli metai taip, tik va kartais geliu papešioja ir paukščiu maisto užkanda, tai arba lizdai arti yra arba skaičiau būna tokie vienišiai gandrai-senberniai tai tie be vietos duodasi aplink sodybas

**Mergaitės, ar jau kasat žieminius česnakus? Ir aplamai kada laikas juos kasti kažin kaip suprast? Viena išroviau tai jau tokia vendeninga galva o ir tos skilteles kažkokios neuaugusios dar  unsure.gif

*Negadink romantikos smile.gif Kas šias laikais bežino , kad vaikus gandrai neša ?

**Dar anksti .
Galima palikti kelis žiedus- kai jie išsitiesina tada kasama . Bent taip rašo. Aš vis palieku 2-4 žiedus smile.gif
Atsakyti
Nu negadinu romantikos, gi nepamirškit kad dar vaikų ir kopūstuose randama mirksiukas.gif , esmėj kas gerai ieško tas ir randa bigsmile.gif
Atsakyti

Nu negadinu romantikos, gi nepamirškit kad dar vaikų ir kopūstuose randama mirksiukas.gif, esmėj kas gerai ieško tas ir randa bigsmile.gif

Lyzuka vieta nebesvarbi. Kaip siems laikams . Kad nors kur randa... Prasteja genetika. Daznai iesko ligoninese. O tai jau nemalonu.

Atsakyti
sveiki, mielieji, kaip seniai cia buvau... 4u.gif 4u.gif 4u.gif giniaus diplomini – pervargau ziauriai smile.gif)) dar i magistrantura istojau, tai nuo rudens pradesiu naujus mokslus smile.gif tai i sodyba tik pirma syki nuvaziavau pries pora savaiciu, visa pavasari vyras vienas tvarkesi – bet ir neblogai jam sekes, jau noksta pomidorai siltnamy, siemet derlius zada but neblogas, jei nuzpuls maras, agurkai irgi dziugina, nors ir mazuciai, zodziu po jo prisilietimo viskas geriau auga, tai teks jam ir toliau ukininkauti smile.gif))

o kaip jus? kaip sekas? nauju leliuku neatsirado? gal anuku pas ka dar uzderejo? biggrin.gif

P.S. dabar lankysiuos dazniau, jei priimsit atgal

maciau apie mokslus kalbejote – istirko daug kas yra perdeta, kadangi sukuosi dabar toj sistemoj, tai is vidaus zinau – galima istoti i vf net su prastoku vidurkiu, reik tik noro ir pasirinkti tinkama specialybe smile.gif blogiausi uatveju lieka kolegija – kur visai neprasti mokslai, be to galima stoti i magsitra europoje be islyginamu studiju, na arba pas mus su islyginamom smile.gif zodziu ,kai pasigilini, ner taip baisu viskas ir tikrai lengvai pasiekiamas tas aukstasis mokslas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barric: 11 liepos 2017 - 19:43
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mačiau mačiau Barric pasiekimus fb.Sveikinimai didėliausi,tūrint galvoje,kad dar ir mama esi. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Baric sveika sugrįžus .

Vakar buvau po darbų iki kaimo nulėkus. Tai tokios lūties senai nemačiusi , nuo vaikystės ... Kūdroj vanduo akyse pakilo . Ir čia mano smėlynuose smile.gif
Lyžuka, kaimyne , kaip pas Jus ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 12, 10:07)
Baric sveika sugrįžus .

Vakar buvau po darbų iki kaimo nulėkus. Tai tokios lūties senai nemačiusi , nuo vaikystės ... Kūdroj vanduo akyse pakilo . Ir čia mano smėlynuose smile.gif
Lyžuka, kaimyne , kaip pas Jus ?

nežinau kaip pas mus smile.gif, Kaune tai normaliai, na lijo bet iki Vilniaus ežerų toli smile.gif grįžom tik l velai tai nosies nekišau
Atsakyti
Laba 4u.gif
O pas mus tik naktį taip ramiai palijo, nu prilijo šiek tiek, bet be audrų ir medžių griūties ax.gif Ir vakar dieną toks nedidelis maršiukas prašniojo. Kaimynui šienas jau beveik sausas buvo ir sulijo . Pirmadienį, gerai išstudijavę meteorologų prognozes, varėm prie jūros smile.gif Nu iš to džiaugsmo, kad radom daug saulės, šiek tiek per daug nusvilom biggrin.gif Daba skauda pilvai raudoni biggrin.gif . Tai va, pas mus tie 7 broliai sausi iškentėjo smile.gif
Bulves sėjau tik po meet'o , bet jau pasikiaušinėjau visai neblogų . O skanu kaip wub.gif
Pas mus tai pastoviai daug gandrų varlinėja, nes drėgna pieva ir prūdelio prieigos pilnos varlių .
Iš Kaimo, ačiū už inkarvilėją 4u.gif Jau vien lapai gražūs jos, tai pražydusi bus tikra gražuolė . Visi augalai iš susitikimo prigijo 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Pas mus naktimis lyja, o dieną vėl saulutė pasirodė wub.gif Tikra lietuviška vasara wub.gif Nu gal ir daugoka to lietaus, bet man sausra baisiau už lietų ax.gif Tada viskas čeža, dulka.
reiktų eit liepžiedžių pasiskint, bet ar bus pradžiūvusios šakos?
SP, ar pas tave Panon tamsiai sunoksta? Maniškės tokios avietinės spalvos tik būna, arba aš nesulaukiu galutinio prinokimo. Pūna uogos nesvietiškai 50/50 unsure.gif
Atsakyti