Turiu klausima... Pas mane vietoj petrazoliu isdygo kopustai ... Taigi turiu rasodos. Kazin dar spes uzaugt jei susodinciau daigus? Ar nebevargt?
QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 08, 14:45)
<p>Turiu klausima... Pas mane vietoj petrazoliu isdygo kopustai ... Taigi turiu rasodos. Kazin dar spes uzaugt jei susodinciau daigus? Ar nebevargt?</p>
Jei ankstyvi- spės.
https://www.15min.lt...gra-1030-822924
Ir kur tą stebuklą rasti?
Šiandien pažoliavau sodyboje,valerijono pasiroviau,vingiorykštės,kraujažolės,dobilų pasiskyniau.Na ir kas kad po joninių,nespėjau ankščiau. Stebuklinga pieva yra sodyboje,tikra vaistinė,jokių teršalų,durpė aplinkui,miškas šalia ir sena vaga upės,stovintis vanduo šalia,man ten tokia mistika.
Ir kur tą stebuklą rasti?
Šiandien pažoliavau sodyboje,valerijono pasiroviau,vingiorykštės,kraujažolės,dobilų pasiskyniau.Na ir kas kad po joninių,nespėjau ankščiau. Stebuklinga pieva yra sodyboje,tikra vaistinė,jokių teršalų,durpė aplinkui,miškas šalia ir sena vaga upės,stovintis vanduo šalia,man ten tokia mistika.
Labas rytas.
MF2HD,linkiu daugiausiai atšvęsti.
Kur bebūtum,mes Tave prisimename.Pasiilgau jūsų gražios šeimynos,gal rudeniop pataikysite pas IK į susitikimą?Kaip daržas laikosi tolimoje šalyje?
Laba,
lekiu prie ežerų. Gal mėlynių rasiu, gal kokį grybą, o gal pavyks saulytę pasigaut. Na galų gale ir nuo daržiuko pailsėsiu.
Jus paskaityt tai paskaitysiu, bet atrašyt negalėsiu.
lekiu prie ežerų. Gal mėlynių rasiu, gal kokį grybą, o gal pavyks saulytę pasigaut. Na galų gale ir nuo daržiuko pailsėsiu.
Jus paskaityt tai paskaitysiu, bet atrašyt negalėsiu.
Labas rytas.
Niurzgiuk,gero oro.
Labas rytas.
Dėkui Ingrida už pusryčių pyragaičius , paliksiu jaunesniems pyragus
Su oru ne kas šia vasara, ilgiau kaip 1 dieną vasaros nebūna... Vakar gražu šiandien lyja. Savaitgalį lijo abi dienas pas mus .
Pasirodo 2 žalčiukai pas mus gyvena . Vienas didesnis kitas mažesnis . Jau man ir gandras nebepatinka po pievą vaikštantis Nepasaugosiu ....
Su oru ne kas šia vasara, ilgiau kaip 1 dieną vasaros nebūna... Vakar gražu šiandien lyja. Savaitgalį lijo abi dienas pas mus .
Pasirodo 2 žalčiukai pas mus gyvena . Vienas didesnis kitas mažesnis . Jau man ir gandras nebepatinka po pievą vaikštantis Nepasaugosiu ....
QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 11, 07:21)
Dėkui Ingrida už pusryčių pyragaičius , paliksiu jaunesniems pyragus
Laba, na siemet gandro ir as nelaukiu, mergoms liepiu sleptis kai jis i svecius ateina, o ateina jis kazko itartinai daznai.
Ingrida panasu, kad baigiasi musu grazus orai. Na stalo zaidimu atsivezem, namelyje o ne palapineje, viena diena dar ir pirtele bus tai vis ne namie sedeti, vis ivairove.
QUOTE(Niurzga @ 2017 07 11, 09:30)
Laba, na siemet gandro ir as nelaukiu, mergoms liepiu sleptis kai jis i svecius ateina, o ateina jis kazko itartinai daznai.
Ingrida panasu, kad baigiasi musu grazus orai. Na stalo zaidimu atsivezem, namelyje o ne palapineje, viena diena dar ir pirtele bus tai vis ne namie sedeti, vis ivairove.
O pati tai nesislapstai ???? Nuo gandro ? Drąsi ?
QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 11, 09:32)
O pati tai nesislapstai ???? Nuo gandro ? Drąsi ?
Gandrai dabar jau kaip sakoma nesilaiko tradiciju , pas mus po kelis vaikšto ir nieko nei mums nei kaimynams , o jau sukiojas keli metai taip, tik va kartais geliu papešioja ir paukščiu maisto užkanda, tai arba lizdai arti yra arba skaičiau būna tokie vienišiai gandrai-senberniai tai tie be vietos duodasi aplink sodybas
Mergaitės, ar jau kasat žieminius česnakus? Ir aplamai kada laikas juos kasti kažin kaip suprast? Viena išroviau tai jau tokia vendeninga galva o ir tos skilteles kažkokios neuaugusios dar
Mergaitės, ar jau kasat žieminius česnakus? Ir aplamai kada laikas juos kasti kažin kaip suprast? Viena išroviau tai jau tokia vendeninga galva o ir tos skilteles kažkokios neuaugusios dar