Labas rytas.
Labas rytas,
žiaurūs pusryčiai
žiaurūs pusryčiai
QUOTE(Niurzga @ 2017 07 05, 08:16)
Labas rytas,
kaip vienas berniukas sakė:
-Man kremo nuo visų pyragaičių.....
Labas rytas
bet mėlynių kaina
Braškes po 2 /kg pardavinėjau , tai šaukia, kad brangu . O čia 8 Už tokius pinigus tai jau verta savo nugarą bimbalams pasiūlyti
Man abiturientė nusimato dar tik po 5 metų. Tai net nesidomiu kolkas egzais. Nors reiktų - kitais metais bus vertinimai po 8 klasės. Bet aš ir anksčiau nepergyvenau: kaip išlaikys, taip bus gerai Kam tuos vaikus stresuot
Prisimenu save, kaip mama nenorėjo, kad mokyčiaus vidurinėj, norėjo, kad iš 8 klasės kur specialybės mokyčiaus. Nes taip greičiau nuo tėvų sprando nulipsiu O aš užsispyriau, kad noriu į aukštąją stot. O tam reik vidurinę pabaigt. Tai nebuvo kur dingt jiems . Nors tuos egzus neypatingai gerai išlaikiau, bet su įmonės stipendija neturėjo reikšmės tie pažymiai. Valstybinės stipendijos tik nebūčiau gavusi.
Geros dienos visoms Taip džiugu , kad nelyja po 3 d ištisinio merkimo
bet mėlynių kaina
Braškes po 2 /kg pardavinėjau , tai šaukia, kad brangu . O čia 8 Už tokius pinigus tai jau verta savo nugarą bimbalams pasiūlyti
Man abiturientė nusimato dar tik po 5 metų. Tai net nesidomiu kolkas egzais. Nors reiktų - kitais metais bus vertinimai po 8 klasės. Bet aš ir anksčiau nepergyvenau: kaip išlaikys, taip bus gerai Kam tuos vaikus stresuot
Prisimenu save, kaip mama nenorėjo, kad mokyčiaus vidurinėj, norėjo, kad iš 8 klasės kur specialybės mokyčiaus. Nes taip greičiau nuo tėvų sprando nulipsiu O aš užsispyriau, kad noriu į aukštąją stot. O tam reik vidurinę pabaigt. Tai nebuvo kur dingt jiems . Nors tuos egzus neypatingai gerai išlaikiau, bet su įmonės stipendija neturėjo reikšmės tie pažymiai. Valstybinės stipendijos tik nebūčiau gavusi.
Geros dienos visoms Taip džiugu , kad nelyja po 3 d ištisinio merkimo
O man mama visą laiką sakė - mokykis. Padėsiu kiek galėsiu . Ir nedrįsk grįžti dirbti į mūsų kaimą - vargsi kaip aš... Matyt ir aš taip savo vaikams - tik mokykitės, aš pataupysiu , bet Jūsų moksams užteks ...
Niurzga , nieko blogo ir mokama vieta - porą draugų sustojo į mokamas . Tai po pusmečio perėjo į nemokamą , ir sumokėtas įmokas sugražino . Na parasčiausiai gal stresas - nepasisekė su valstybiniais . Jei vaikas tikrai žino ko nori - susipausčiau ir sumokėčiau . Bet kalba tai ne specialybė .... Aš čia savo panelei vis aiškinu . Nors su kalbom tai 1 profesiją žinau gerą - ko visada reikia - sinchroninis vertimas. Nesikišiu kai rinksis , kad paskui negalętų sakyti - mama liepė
Niurzga , nieko blogo ir mokama vieta - porą draugų sustojo į mokamas . Tai po pusmečio perėjo į nemokamą , ir sumokėtas įmokas sugražino . Na parasčiausiai gal stresas - nepasisekė su valstybiniais . Jei vaikas tikrai žino ko nori - susipausčiau ir sumokėčiau . Bet kalba tai ne specialybė .... Aš čia savo panelei vis aiškinu . Nors su kalbom tai 1 profesiją žinau gerą - ko visada reikia - sinchroninis vertimas. Nesikišiu kai rinksis , kad paskui negalętų sakyti - mama liepė
na, zinoma, kad paskatint palaikyt reikia.Bet norėjau pasakyt, kad nedidinsiu vaikui streso , mindama ant sąžinės, kad mokytųsi dėl to, jog būtinai turės aukštojoj mokytis Stresas kaip tik pakiša koją per egzaminus. Svarbu, kad vaikas žinos, jog ir po nesėkmingai išlaikytų egzų gyvenimas yra puikus . Yra ir kitų galimybių save realizuot, gal pasimatys per kelis metus, kas jai arčiau dūšios
Irgi nesuku galvos, kaip išlaikys. Na, jei norės - sustos į mokamas vietas. O pirma tegul ką nors naudingo išmoksta, iš ko duoną su sviestu valgytų. Svarbu, kad sulauktų 18 , tada galima kokius projektukus parašyti, kokius versliukus užsukti. Kažkaip neįsivaizduoju savo vaikų samdomais dirbančių.
Ar nėra kokios burtų lazdelės,pamojuoji miške ir uogos sušoka kibiran.
8 Eurai,čia kosmosas,aš proto ribose po 5 per valandą išprekiavau mėlynes. Vėl geriau prisiuogauti,nei visą dieną sėdėti turgelyje.
Pūva braškės juodai,dar uždengtos nuo paukščių agroplėvele,tai tiesiog šunta.
Nesikišau visai į vaikų mokslus.Ką norėjo tą rinkosi,aš net tokių specialybių nežinojau kokias pasirinko.Mažojo ISM,net nežinojau,kad tokia aukštoji yra?
8 Eurai,čia kosmosas,aš proto ribose po 5 per valandą išprekiavau mėlynes. Vėl geriau prisiuogauti,nei visą dieną sėdėti turgelyje.
Pūva braškės juodai,dar uždengtos nuo paukščių agroplėvele,tai tiesiog šunta.
Nesikišau visai į vaikų mokslus.Ką norėjo tą rinkosi,aš net tokių specialybių nežinojau kokias pasirinko.Mažojo ISM,net nežinojau,kad tokia aukštoji yra?
Labas rytas.
Laba,
*Tame ir bėda, kad tiksliai nežino ko nori Jei tiksliai žinotų ko nori ir tikslo siektų ir už mokamus mokslus pusmetį ar metus... sumokėčiau, o dabar aš juk ją pažįstu, jei ir įstotų į mokamą tai tikimybė, kad pereitu į nemokamą oi kokia maža.
**Būtent ir dar anglų kalba, kurią šiais laikais visi nuo 2 klasės mokosi ir filmus orginalo kalba žiūri.
***Galiu tik patart, o kur įstos jos reikalas, bet kuriuo atveju padėsiu.
Ai viskas bus gerai Pora savaičių ir žinosim. Arba ne ir antro turo lauksim. Na vis tiek kiek čia to laiko ir iki antro turo tėra.
*Įsisvajojai
**Valandom genda. Vakar sodyboj raudoniausias braškes išskyniau ir prieangyje pastačiau nes ten vėsiausia, ryte jau supuvusių saują išmečiau. O šiandien prieš išvažiuojant dar išmečiau. Ir namie rūšiuojant dar negerų radau. O šiandien dar ryte skyniau tai ir tos iki vakaro jau gest pradėjo. Baisuma. Grįžus namo iš karto prie uogų tvarkymo puoliau.
QUOTE(Dusia37 @ 2017 07 05, 08:33)
*Niurzga, nieko blogo ir mokama vieta - porą draugų sustojo į mokamas . Tai po pusmečio perėjo į nemokamą , ir sumokėtas įmokas sugražino . Jei vaikas tikrai žino ko nori - susipausčiau ir sumokėčiau .
**Bet kalba tai ne specialybė ....
***Nesikišiu kai rinksis , kad paskui negalętų sakyti - mama liepė
**Bet kalba tai ne specialybė ....
***Nesikišiu kai rinksis , kad paskui negalętų sakyti - mama liepė
*Tame ir bėda, kad tiksliai nežino ko nori Jei tiksliai žinotų ko nori ir tikslo siektų ir už mokamus mokslus pusmetį ar metus... sumokėčiau, o dabar aš juk ją pažįstu, jei ir įstotų į mokamą tai tikimybė, kad pereitu į nemokamą oi kokia maža.
**Būtent ir dar anglų kalba, kurią šiais laikais visi nuo 2 klasės mokosi ir filmus orginalo kalba žiūri.
***Galiu tik patart, o kur įstos jos reikalas, bet kuriuo atveju padėsiu.
Ai viskas bus gerai Pora savaičių ir žinosim. Arba ne ir antro turo lauksim. Na vis tiek kiek čia to laiko ir iki antro turo tėra.
QUOTE(IngridaB @ 2017 07 05, 20:21)
*Ar nėra kokios burtų lazdelės,pamojuoji miške ir uogos sušoka kibiran.
**Pūva braškės juodai,dar uždengtos nuo paukščių agroplėvele,tai tiesiog šunta.
**Pūva braškės juodai,dar uždengtos nuo paukščių agroplėvele,tai tiesiog šunta.
*Įsisvajojai
**Valandom genda. Vakar sodyboj raudoniausias braškes išskyniau ir prieangyje pastačiau nes ten vėsiausia, ryte jau supuvusių saują išmečiau. O šiandien prieš išvažiuojant dar išmečiau. Ir namie rūšiuojant dar negerų radau. O šiandien dar ryte skyniau tai ir tos iki vakaro jau gest pradėjo. Baisuma. Grįžus namo iš karto prie uogų tvarkymo puoliau.
Labas rytas.
Labas rytas.