Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Dusia, kaaip graźuuu wub.gif iškart pasirodė, kad aguonos. Per tel vaizdas sumažintas ax.gif
žalčiukas gerai good.gif
šiek tiek palijo, pažaibavo. Nu gal škvalo nebebus, gal jau Vilniuj išsidūko .
Atsakyti
Dusia, mes irgi kelis promykus suvalgem, jau kaip skanu. Bet kitais metais vėl sodinami be galiukais. Kažkaip jie man labiau.
Atsakyti
Kokia gera mintis lelijas pievoje pasodinti. Ir daug. Gražuuu wub.gif wub.gif

Pas mane kasmet žalčiukai apie slenkstį raitosi. Kelis kartus garaže po savo mašina radau tokį riebų. Bepykstantį sušlaviau į šiūpeliką ir vaikis nunešė į malkinę.

Nieko gero iš to lietaus. O taip laukiau. Per kokius 2-3 pirštus žemę atlijo, toliau sausa.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Palijo,palijo................ wub.gif wub.gif

Pirmą kartą matau lelijų pievą. wub.gif
Unico,Ciocyte,jei tik užeini su gimtadieniu Tave.Mes Tave prisimename.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 30 birželio 2017 - 06:32
Laba,

Dusia wub.gif
Ir aš pirmą kartą matau lelijų pievą bigsmile.gif
Atsakyti
Niurzga, aš išvis neragavusi ne tik šeivamedžio keptų žiedų, bet ir arbatos negėrusi blush2.gif
Bet man nelabai skaniai susiskaitė kepti žiedai tešloje kažkodėl ax.gif Aš žiedus įsivaizduoju tik arbatoje - konservatyvumas pramušė rolleyes.gif
prisidedu prie IK piktumo - žemė sausa giliau, tik paviršius sudrėkintas ...
Atsakyti

Kaune lyja ir vel lyja. Silta... Kaime prilyta, kad net smelynuose balos stovi. Jau Zole galiu tau siust lietu. IK kada tas lelijas galima butu kast? Prikasciau, atvesciau i susitikima gumbu. Jei pavyktu...

Atsakyti
Na mums vakar vakare gerai lietaus uždėjo, apie 10 val vakaro, įdrėko ir žemė gerai, ir lietaus talpos prilijo, ir per trobos stogą į priemenę ir laiptinę prilijo doh.gif Šiandien vyras lipo ant stogo, nu niekur nėra nei šiferis sprogęs, nei kokių skylių unsure.gif Prieš kažkiek tai metų irgi bėgo į laiptinę irgi per laaabai smarkų lietų, o taip per normalų lietų niekada niekur nelaša.Nusprendėm, kad per mažas stogo nuolydis gaunasi, kai pakėlė priemenę, gal tas vanduo grįžta į sujungimą, nors , atrodo, statybininkai viską gerai padarė g.gif
Lelijos ne aguonos, neturėtų laisvai pasisėti.Gal, sakau, kažkada toj vietoj kažkas kokį laukelį turėjo, bandė dauginti ar kažkam kitam auginti, paskui apleido tą plotą, o kultivatorius ir išnešiojo svogūnėlius plačiai.Bet labai gražiai žiūrisi
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 30, 13:32)
<p>Kaune lyja ir vel lyja. Silta... Kaime prilyta, kad net smelynuose balos stovi. Jau Zole galiu tau siust lietu. IK kada tas lelijas galima butu kast? Prikasciau, atvesciau i susitikima gumbu. Jei pavyktu...</p>

Galima rudenį, galima pavasarį.

Nieko gero dar neprilyta. Apie pietus užėjo, net balta. Tai balutės kieme yra. Galėtų ir daugiau, pakapsčiau, kur kultivuota, sausa apačioje. O paskui tai toks purškimas, lauke nemalonu, bet ir lietaus didelio nerasta. Dėl manęs tegul taip lyja nors ir tris dienas, man dabar labai labai reikia. Akyse svogūnai tempiasi ir sužaliuoja.
Atsakyti
Labas rytas.
Ir gėda ir bėda sakyti,važiuosiu į turgų svogūnų laiškų pirkti.Mačiau Norfoje dar perkiauja sėklomis,jei pasisėčiau žieminių svogūnų?Gal sudygtų ir paaugtų iki rudens? ax.gif Ir kur melionai nunyko,žemė tai sukasta,gaila žolėmis apaugs,jei šparaginių dar pasėčiau nupirkųsi sėklos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 01 liepos 2017 - 07:09
Laba,

QUOTE(žollia @ 2017 06 30, 13:15)
Niurzga, aš išvis neragavusi ne tik šeivamedžio keptų žiedų, bet ir arbatos negėrusi    blush2.gif 

Ai iš smalsumo pabandžiau, sakiau jei nepatiks kelis žiedus paragavus, tai blynus paprastai išsikepsiu. Žiedai sukepa ir jaučiasi tik jų skonis, na ta prasme nereikia kaip triušiui žolės graužt.

Kam čia lietaus mažai?

Norėjau pacypaut, kad VALIO ATOSTOGOS yahoo.gif yahoo.gif tourist5.gif vacation1.gif ... ir vietą prie naujo ežero susiradau kur dar nesu buvusi, bet kai pažiūrėjau prognozes, kada čia prie tų ežerų arba kada pas latvius prie jūros maut tai mano entuziazmas kažkur prapuolė. O ir sodyboj darbų priplanuota, yra tokių, kur jau per ilgai tempiasi tai sakėm šiemet padarysim, bet visas mėnuo gismeteo sužymėtas, kad lis, nu nei vienos dienos pertraukos blink.gif blink.gif blink.gif meluoju yra gal dvi dienos be lietaus lašiukų, bet ir tos debesuotos. hmm.gif Einu paverkt cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 07 01, 08:19)
Norėjau pacypaut, kad VALIO ATOSTOGOS  yahoo.gif  yahoo.gif  tourist5.gif  vacation1.gif ... ir vietą prie naujo ežero susiradau kur dar nesu buvusi, bet kai pažiūrėjau prognozes, kada čia prie tų ežerų arba kada pas latvius prie jūros maut tai mano entuziazmas kažkur prapuolė. O ir sodyboj darbų priplanuota, yra tokių, kur jau per ilgai tempiasi tai sakėm šiemet padarysim, bet visas mėnuo gismeteo sužymėtas, kad lis, nu nei vienos dienos pertraukos  blink.gif  blink.gif  blink.gif meluoju yra gal dvi dienos be lietaus lašiukų, bet ir tos debesuotos. hmm.gif Einu paverkt  cry.gif

Mes irgi buvom susiruošę į Palangą mauti, pasiėmėm vieną dieną atostogų. ax.gif Pažiūrėjom prognozę ir...išvažiavom į sodybą. Lyja visoj Lietuvoj panašiai, kam svetimam namely sėdėti ir šalti, jei sodyboj bent pasikurti galiu biggrin.gif Tegyvuoja tropiniai karščiai Lietuvoj thumbup.gif Vyras sako, kad nesumelavo sinoptikai dėl +30:šeštadienį +15 ir sekmadienį +15 biggrin.gif
Atsakyti