Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Oi, kad jūs žinotumėt kokia pas mane vakarienė buvo ax.gif
Aliejuje kepiau blynų tešloje pamirkytus šeivamedžio žiedus. Keistas skonis, man ir mažėlei patiko, MB šeivamedžio skonis nelabai, o vyresnėlė ne nuotaikoj tai net neragavo.

Ną ką, gavom pirmą egzaminų rezultata, anglų - 76 balai, visai neblogai. Gera pradžia pusė darbo.
Atsakyti
Reikės pabandyti žiedus pakepti, tiesiog iš įdomumo. Draugė buvo atnešusi uogų sirupo, šiaip taip suvartojome į arbatą. Skonis kaip prarūgusio pertusino, gal ar prastesnis. Man panašiau į neplautų kojinių kvapą. unsure.gif
O va žiedų sirupo norėčiau išbandyti. Ta pati draugė žadėjo parūpinti žiedų. Nors pro langą matau žydintį krūmą, bet tingiu puskilometrį bristi per žirnių lauką. tongue.gif
Ingrida, tie žoliukai vadinasi ašarėlės arba brizos. Žydi , nors labai sausoje vietoje. wub.gif
Na ką, eisim gulti su lietaus laukimu...
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 06 28, 23:25)
Na ką, eisim gulti su lietaus laukimu...

Kad tik be škvalų ir audrų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 28 birželio 2017 - 23:06
QUOTE(Niurzga @ 2017 06 28, 20:33)

Ną ką, gavom pirmą egzaminų rezultata, anglų - 76 balai, visai neblogai. Gera pradžia pusė darbo.

Šaunuolė 4u.gif
Pamenu, kaip prieš porą metų čia kelios sodybietės pergyvenom dėl vaikų egzaminų ax.gif Kaip dabar jūsų studentai gyvena? Maniškis baigė antrą kursą, pakankamai gerai: trys 8, du 9 ir vienas 10, kartu ir dirba, jau išsilaiko save thumbup.gif Gyevan pas mamaytę ant pečiaus biggrin.gif Sakė, kol neveju, tol gyvens, nes kur geriau ras, nei pas mamą wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 06 28, 23:25)
O va žiedų sirupo norėčiau išbandyti. Ta pati draugė žadėjo parūpinti žiedų. Nors pro langą matau žydintį krūmą, bet tingiu puskilometrį bristi per žirnių lauką. tongue.gif

Cha,aš net žinau kur tas krūmas. mirksiukas.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2017 06 29, 07:04)
Pamenu, kaip prieš porą metų čia kelios sodybietės pergyvenom dėl vaikų egzaminų ax.gif Kaip dabar jūsų studentai gyvena?

Maniškė irgi neblogai stūmiasi,visus metus turėjo porą mokinių tai ruošdavo pamokas su jais.Dasidurdavo prie stipendijos. mirksiukas.gif
Dabar po antro kurso praktika priklauso.Susiveikė pagal Erazmą praktiką pas brolį UK.Tai dar universitetas moka pinigus.Dabar nuskrido savaitę padirbės,gaus užduotis ir grįš į Vilnių dirbti nuotoliniu būdu. bigsmile.gif Kas kad pas brolį,bet ji rimtai nori išmokti programuoti.Jau tik pabaigųsi sesiją, pradėjo skaityti literatūrą rekomenduotą brolio. ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lyja,lyja................... wub.gif wub.gif
Atsakyti
laba tamsu ryta smile.gif Pas mus plieke nuo puses keturiu.turejau langa uzdaryt,nes tokie zaibai ir griausmai blink.gif dabar tamsu tamsu,tolumoj griaustinis,lynoja.Oro pranesima padariau,kaip Sulija biggrin.gif
Atsakyti
Na, pratęsiant pagal Šuliją, tai Mažeikių rajone kol kas dar nelijo, buvo apsiniaukę, bet dabar ir saulutė išlindo.Lauke14 šilumos, kol kas dar ir šiltnamių neatidariau smile.gif , nes škvalo bijau smile.gif
O aš visiškai pasenau-nebeturiu studentų.Vidurėlė penktadienį gavo antrą bakalauro diplomą, ji dirbanti, tai dėl jos galvos neskauda.O mažoji vakar irgi gavo kolegijos diplomą, tai nuo šiandien jau kaip ir bedarbė ax.gif .Aš gerai atsimenu kaip aš baigiau, kaip laukiau pirmojo atlyginimo, tada dirbom pagal paskyrimą, nebuvo problemų kur važiuot dirbti.O kaip mažajai bus visiška nežinia, kaip ir išmesta už borto dabar unsure.gif Net nežinau kas jos širdelėje dabar dedas...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Niurzgos vakarienė man apetito nesukėlė unsure.gif
Bangele, mano kai baigė, tai išvyko Anglijon padirbėt smile.gif Per tą laiką ir pagrindinį diską persiinstaliavo (turiu omeny mąstymą) ax.gif Bet gal tavo dukra suras ir čia darbo pagal įgytą specialybę 4u.gif
Vis dar sausa ax.gif Vėjas stiprėja, laukiu lietaus smile.gif

Papildyta:
va, kas Vilniuj darosi unsure.gif
gatvės patvinusios
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 06 29, 10:06)

va, kas Vilniuj darosi  unsure.gif 
gatvės patvinusios

Taip, Vilnius skęsta ax.gif Pietų pertrauka, pranašaujama saulėta ir +30. biggrin.gif Kol kas vėl liūtis ir +17. Nu bet mes kantrūs. Laukiam... biggrin.gif
Atsakyti
Kaime tiek lietaus kaip šiandien nėra gal buvę. Balos kaime . Kaune irgi sakė lyja . Man priverstinės išeiginės dėl virusų ...

Vaikas baigė 2 kursus. Mokytis sunku , dirbti jų mokykloje neleidžiama, gauna stipendiją... gyvenimas ne namuose pridėjo labai daug savarankiškumo, atsakomybės ir tt. Pažymių ten nerašo, vertina lygiais . Tai iš 4 lygių jis antram nuo viršaus... kai kalba ne gimtoji ir mokymosi principai kitokie nei Lietuvoj , tai gal nėra blogai ? labai norei jam to aukščiausio lygio , gal kitamet pavyk... kitais metais gaus bakalaurą, dar po metų magistrą. Vasarai susirado praktiką Vilniuj, augina kažkokias ten mieles smile.gif

Mano kaime labai gražiai žydi lelijų pieva. Gal 1000 žiedų. Vėliau jei pavyks įkelsiu nuotrauką .
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 29, 11:45)
Mano kaime labai gražiai žydi lelijų pieva. Gal 1000 žiedų. Vėliau jei pavyks įkelsiu nuotrauką .

Nooooriu nuotraukos.

Šeivamedžio arbata man ir vyresnėlei labai patinka. Kai džiūna tai kvapelis nekoks.

Žolia, o tau nepatinka šeivamedžio skonis ar kvapas, ar viskas kartu?
Atsakyti
Lelijos ...

Mano telefonas nesugeba nufotkinti - čia per lauką juosta eina . Nesodinau , neravėjau, nelaisčiau smile.gif Jų vis daugėja ... Koks 1-1,5 km tokia plati - o šiaip pasimėtę tai po visus laukus .
PS suvalgėm pirmus 3 pomidorus , Betaliux smile.gif Kaip visada nepaveda ankstumu .

Mačiau žalčiuką prūdelyje besimaudantį. Nedidukas , vaikas manyčiau . Gal geras ženklas ? Pasak senovės lietuvių prietarus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif mirksiukas.gif Galės gyvent po pirtim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 29 birželio 2017 - 21:18