Niurzga nufotkink savo Brone O jei mano vardu pavadinta baidyklė špokus vaikytų - nebūtų abydna . Gerą darbą vadinasi darau .
Braškių šiemet špokai nepuolą - didieji būriai praskrido , pas mus nesustojo (prieš 2 sav migracija buvo ) , nulėkė matyt į Šiaurės Lietuvą žagarvyšių ryt. O naminis inkilinis špokas duodasi po pievas su vaikais ir kažką iš žemės traukią. Tikiuosi grambuolius ? kadangi lietaus pas mus netrūksta, matyt ir vabalų prūdai ...
Gimiau su žilų plaukų kuokštu , mama mokėdavo supinti kasas , kad nieko nesimatytų . Žilti ėmiau 25 , 30 metų buvo kas antras plaukas baltas ...Dabar tikriausiai kaip obelėlė balta būčiau . Kas 2 sav. tenka tepliotis , jei noriu atrodyti padoriai
Tada jau aš nenormali. 50+ o dar nereikia dažyti. Dar prieš kelis metus raudavau vieną kitą žilą plauką. Paskui pagalvojau, kad jei išrausiu kas mėnesį po 100 , kas liks iš kasų? Ai, vienas kitas netrukdo, nesimato.
Kažkur vyksta bronių grožio konkursas. Arne per Žagarės festivalį? Taigi pirmyn su savosiomis.
Kažkur vyksta bronių grožio konkursas. Arne per Žagarės festivalį? Taigi pirmyn su savosiomis.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 06 27, 12:50)
Tada jau aš nenormali. 50+ o dar nereikia dažyti. Dar prieš kelis metus raudavau vieną kitą žilą plauką. Paskui pagalvojau, kad jei išrausiu kas mėnesį po 100 , kas liks iš kasų? Ai, vienas kitas netrukdo, nesimato.
Kokia ten turi būti galva , kad nepliktų nežiltų ir niekad neskaudėtų ? Vat kaip pačiai tas posakis visai netinka
QUOTE(IngridaB @ 2017 06 27, 07:05)
Tragedija su lietumi,o dar vėjas...........
Tai kaip ten pas tave su lietum ar per daug, ar permažai? Mes tebelaukiam, sausa visur, o ta orų prognozė nervina, nes sako, kad pagaliau nebelis, o mums gi DAR nelijo.Nors vakar mieste lyg neblogai nulijo, o mums tik pakrapnojo, rasos dorai neuždėjo, o žemė net nepajautė .Paskutinį kartą pas mus lijo per antanines, ūkininkai prisigamino šieno visai lietaus negavusio.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 06 27, 12:50)
Tada ir aš nenormali, nebedaug iki 60, o žilų plaukų neturiu
Ačiū už sveikinimus, bet svečių daug turėjau, anūkais džiaugiausi, nebuvo kada prie kompo atsisėsti, padėkoti.Ir Buvusiosios nepasveikinau, atleisk
Neblogai rausta braškės, bet iki šiol tik valgėm, ketvirtadienį gal jau atsargom prisiskinsiu Labai anksti šiemet užderėjo brokoliai, po galvą įdaviau vaikams, o ir sau jau galėčiau nusipjauti.Nebeatsimenu veislės, bet paaugo kartu su ankstyvaisiais kopūstais.Jų jau irgi nemažai pasidalinom. Ir bulvių anksčiausiai sodintą lysvę jau nusikasiau.Jos sudygę jau buvo per didžiąsias šalnas, bet pavyko išsaugoti nenušaldžius. Ai, juk tam ir auginu, kad turėčiau ką įduot vaikams
as balta nedazau,nusikirpus laaabai trumpai,vyriskai.sendien nurinkau braskes,aisku prisivalgiau.Galvojau,apsibraskiuosiu sekmadieni vaikai nusiskyne ir issiveze,sendien vel kibiras..Kuo jus trinat braskes?Uzsimane vaikai siais metais trintu,vienos su cukrum ,kitos be cukraus.Nu ko del vaiku ir anuku nepadarysi,bovysiuos
Bangele,tragiškai trūksta lietaus. Grybai ir tie nedygsta.Sekmadienį voveraičių pasirinklome ir trys raudonikiai,vakar tik 2 lepčiai ir 2 kazlėkai.Mėlynių nebus,tušti krūmai.
Nieko dar nedariau iš braškių,nespėju skinti,vis užsakymai ir atrodo kainą laikau,bet žmonės neišsigasta.Mūsų miestas užpiltas braškėmis,kur eini,važiuoji visur stovi su braškėmis.
Siaubas naktį 5 tik šilumos.
Ar žydi,tie sausiukai,aš juos vadinu katinėliais?Kas gavote mano daigelius?Aš jau dėžę prisikirpau,kuo daugiau kerpi,tuo toliau leidžia.
Nieko dar nedariau iš braškių,nespėju skinti,vis užsakymai ir atrodo kainą laikau,bet žmonės neišsigasta.Mūsų miestas užpiltas braškėmis,kur eini,važiuoji visur stovi su braškėmis.
Siaubas naktį 5 tik šilumos.
Ar žydi,tie sausiukai,aš juos vadinu katinėliais?Kas gavote mano daigelius?Aš jau dėžę prisikirpau,kuo daugiau kerpi,tuo toliau leidžia.
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 27, 13:12)
Kokia ten turi būti galva , kad nepliktų nežiltų ir niekad neskaudėtų ? Vat kaip pačiai tas posakis visai netinka
Sakoma, kad durna galva nei žyla, nei plinka
lABA,
Na tai stoju į klubą, kur nei žyla, nei plinka, nei skauda
Blenderiu.
Žydi, o man kirpti gaila, puokščių gamint neketinu, nebent, kad dar vešliau sužydėtu galiu nukirpti.
Čia taip guodžiasi tos kur anksti pražyla ar nuplinka ?
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 27, 12:12)
Na tai stoju į klubą, kur nei žyla, nei plinka, nei skauda
QUOTE(buvusioji @ 2017 06 27, 16:50)
Kuo jus trinat braskes?
Blenderiu.
QUOTE(IngridaB @ 2017 06 27, 18:30)
Ar žydi,tie sausiukai,aš juos vadinu katinėliais?
Žydi, o man kirpti gaila, puokščių gamint neketinu, nebent, kad dar vešliau sužydėtu galiu nukirpti.
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 27, 19:22)
Sakoma, kad durna galva nei žyla, nei plinka
Čia taip guodžiasi tos kur anksti pražyla ar nuplinka ?
Blenderiu trintos braškės nelabai skanu. Man vaikai brokija,
Pradėjome su bulvių grūstuve truputį apmaigyti su cukrumi, tada į dėžutes ir šaldiklin. Lieka šviežios braškės skonis, lieka tokių tik apmaigytų. O blenderiuotos - tai tik tyrė, kažkaip skonį keičia.
Šiemet braškių ne per daug, nes jau senos ir labai sausa. O dar žiedai apšalo, kai kur neužmegzta visai. Valgom tai pilna gerkle ir desertams lieka, bet žiemai teks iš draugės skintis kokį 10 kg.
Bulvių dar nėra, tiksliau, dar nežiūrėjau rimtai. Už tai svogūnlaiškiais galiu nuo ryto iki vakaro maitintis, 3 ha prie slenksčio. Lauke kažkokia cukinija nupiepusi žydi, iš daigo sodinta.
Šiemet pasėjau griežčių ir ropių, čia MB nostalgijai numaldyti. Tegul graužia vitaminus.
Pradėjome su bulvių grūstuve truputį apmaigyti su cukrumi, tada į dėžutes ir šaldiklin. Lieka šviežios braškės skonis, lieka tokių tik apmaigytų. O blenderiuotos - tai tik tyrė, kažkaip skonį keičia.
Šiemet braškių ne per daug, nes jau senos ir labai sausa. O dar žiedai apšalo, kai kur neužmegzta visai. Valgom tai pilna gerkle ir desertams lieka, bet žiemai teks iš draugės skintis kokį 10 kg.
Bulvių dar nėra, tiksliau, dar nežiūrėjau rimtai. Už tai svogūnlaiškiais galiu nuo ryto iki vakaro maitintis, 3 ha prie slenksčio. Lauke kažkokia cukinija nupiepusi žydi, iš daigo sodinta.
Šiemet pasėjau griežčių ir ropių, čia MB nostalgijai numaldyti. Tegul graužia vitaminus.
Labas rytas.
Jau ne gana,kad sausra,dar ir šalčiausia pas mus ryte tik 5 šilumos.Kur tau agurkai augs?Moliūgai vieninteliai auga iš arbūzinių giminės.Melionai nunyko,bndžiau su bambaliais uždengti vėjas nupūtė man tuos bambalius,kad ir apkasųsi buvau.Na kur toks vėjas. Ai dar cukinijos laikosi.
Pas mane tik vienas melionas lauke, na, toks pavargęs. Arbūzai džiaugiasi gyvenimu, gal jiems nieko tokio tas šaltas rytas.
Melionai šiltnamyje iš proto eina. Savaitgalį tik paraišiojau, dabar jau po metrą
Laukiam lietaus. kad ir su vėju, tiks.
Melionai šiltnamyje iš proto eina. Savaitgalį tik paraišiojau, dabar jau po metrą
Laukiam lietaus. kad ir su vėju, tiks.
Laba
Ingrida, žydi ir pas mane taviškės zuikio ašarėlės Saujelę nuskyniau ir džiovinu, bet gailėjau visus nukirpt- tegul žydi. Taip nenorom sodinau, bet dabar džiaugiuosi - nelepios, nereiklios, o gražu labai
Arbūzai mano dar nė vienas nežydi . Kad nors kelis bumbulus užaugintų . Tiek erdvės jiems palikau plėstis, kas 1,5 m tik sodinau .
Blenderiuotos braškės ir man nepatinka Jei tam kartui reik -sutrinu šakute. Nors kartais ir tuo blenderiu pasinaudoju, kai tinginys apėmęs būna O jei žiemai, tada su bulvių grūstuvu arba su rankine mėsmale pro stambesnį sietelį
Pelargonijos sužydo jau , tik rožiažiedės kažko vien lapuose. Šita iš Senukų daigiukas pirktas
Ingrida, žydi ir pas mane taviškės zuikio ašarėlės Saujelę nuskyniau ir džiovinu, bet gailėjau visus nukirpt- tegul žydi. Taip nenorom sodinau, bet dabar džiaugiuosi - nelepios, nereiklios, o gražu labai
Arbūzai mano dar nė vienas nežydi . Kad nors kelis bumbulus užaugintų . Tiek erdvės jiems palikau plėstis, kas 1,5 m tik sodinau .
Blenderiuotos braškės ir man nepatinka Jei tam kartui reik -sutrinu šakute. Nors kartais ir tuo blenderiu pasinaudoju, kai tinginys apėmęs būna O jei žiemai, tada su bulvių grūstuvu arba su rankine mėsmale pro stambesnį sietelį
Pelargonijos sužydo jau , tik rožiažiedės kažko vien lapuose. Šita iš Senukų daigiukas pirktas