dekui,palinkejimai nuostabus As sveikinu visus birzelinukus O pas mus lietus antra diena,zemelei labai gerai.Atsigaus viskas
Buvusioji, su gimtadieniu
Sugavom braškių vagis Ir vis tik varnėnai. Išėjom su vyru pasivaikščioti, o jie sėdi vagose ir puotauja. Ir kad bent sulestų visą uogą, pikta nebūtų. Ne, kapt iš vienos pusės, kapt iš kitos, paskrendu ir vėl tą paį su kitom uogom daro Teko pirkti agroplėvelę ir uždengti visą lauką. Ir tai liko kelios vagos, neužtekom jos. O pirkom 100 metrų.
Sugavom braškių vagis Ir vis tik varnėnai. Išėjom su vyru pasivaikščioti, o jie sėdi vagose ir puotauja. Ir kad bent sulestų visą uogą, pikta nebūtų. Ne, kapt iš vienos pusės, kapt iš kitos, paskrendu ir vėl tą paį su kitom uogom daro Teko pirkti agroplėvelę ir uždengti visą lauką. Ir tai liko kelios vagos, neužtekom jos. O pirkom 100 metrų.
Labas rytas.
Pas mane puotauja strazdai.Kitais metais dengdavau agroplėvele,bet taip pavargau dangstyti,paskui skinant vėl atidengti.Spjoviau,pasakiau sau mintyse,pasiūskit ir dalinamės.
Laba,
Buvusioji apšviesk pašau, kas yra strokai? Baidyklės?
Oi beje mano Bronė vis dar daržinėj, reiks ištraukt lauk Nežinau ar sutapimas, ar pernai paukščiu mažiau buvo, o gal Bronė pakankamai baisi, bet paukščiai uogų nepuolė.
Oi beje mano Bronė vis dar daržinėj, reiks ištraukt lauk Nežinau ar sutapimas, ar pernai paukščiu mažiau buvo, o gal Bronė pakankamai baisi, bet paukščiai uogų nepuolė.
QUOTE(Niurzga @ 2017 06 26, 09:27)
Laba,
Kas yra Bronė ?
Aš per radiją girdėjau, kad braškes lesa nemūsiškiai varnėnai. Pas mus irgi daugybė inkilų. Bet tikrai jau senokai dingę varnėnai, tai gal tikrai praskrendantys lesa
QUOTE(buvusioji @ 2017 06 26, 19:02)
strokai,tai tikrai baidykles...bet galvoju pasiaugint plaukus ir rytais,tik atsikelus,nudulint i braskyna..Pauksciai kris negyvi
Kas do baisumai bus? Žali laumės plaukai? Taigi madingi, špokai užpavydės.
Šeštadienį dengėmė trešnę. Skubėdami įplėšėme tinklą, tai ant viršaus pavarėme agroplėvelę, tokią 16 m pločio ir tiek ilgio. Kitą trešnę vien su agro papuošeme. Vakar užėjo baisulinis vėjas, agro nuvožė nuo vienos ir kitos. Tai dabar ryjame rausvas trešnes pusžales, kad tik špokams mažiau liktų. O geltonos uždengtos, tai nules tik kur pasieks per tinklą. Paskui lieka ant šakų tokie kaip dinozauro nugarokauliai
Išviriau "kamblukų" sriubos. Na, burokėlių lapkočių su šaknelėmis. O šaknelės tai jau nemažos, kokių 4 cm skersmens. Dar rytoj virsime vakarienei su šviežiomis bulvėmis ir grietine. Na, nulupu, palieku kotų kad suimti, dedu stačiai į verdantį vandenį su druska, kad tik vos apsemtų, paverdu. Tada traukiame iš puodo, padažome į grietinę ir valgome su bulvėmis. Skanumėlis.
Labas rytas,
mano baidyklė pernai pagaminta. Norėjau Stase pavadint, bet mano kaimynė Staselė tai negalėjau tokio vardo duot, kad netyčia neeptelt paskui. Kitoks vardas kažkaip netiko tikiuosi čia Bronių nėr
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 26, 08:48)
Kas yra Bronė ?
mano baidyklė pernai pagaminta. Norėjau Stase pavadint, bet mano kaimynė Staselė tai negalėjau tokio vardo duot, kad netyčia neeptelt paskui. Kitoks vardas kažkaip netiko tikiuosi čia Bronių nėr
QUOTE(buvusioji @ 2017 06 27, 07:00)
laba ryta Rytais mano sukuosena-bijok manes O madinga jau senai,prazilau gal 35..
Labas rytas.
Na čia dar ne tragedija,aš pražilau apie 20 metų.Berniukai irgi 19 pražilo,mažajam,dabar 26 tai jau net šviečia žili plaukai.Kiti du tai dažo plaukus nesimato. Aš tai jau būčiau balta kaip obelis........
Tragedija su lietumi,o dar vėjas...........