Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(Niurzga @ 2017 06 20, 17:03)
Vaje koks netikėtumas, Irvel pražuvėlė  bigsmile.gif
Kaip tu laikaisi, kaip tavo daržiukai gyvena, kas naujo tavo gyvenime...?

Laba dienelė.

Dideliausia naujovė ta, kad tapau pagaliau močiute ax.gif Ryt anūkui 3 mėnesiai. Buvau pasitikt gimstančio nuvykus. Mėnesiuką beveik pabuvau. Dabar jau tik per ryšio priemones klausausi gugavimo ir stebiu kaip spardosi. wub.gif

Darbą pakeičiau, esu laisvesnė, nes namuose 91 metų mama. Nesu pririšta, galiu vėliau atvažiuot ir, jei reikia, anksčiau išeit.

Daržiukai mano tokie minimalūs, neturiu kuom girtis rolleyes.gif

Tokie mano neromantiški reikaliukai - malkos, kamino valymas, tvora, žoliapjovė... Pasidariau vietelę pasėdėjimui lauke gražiais vakarais ar kokią popietę... nu spėkit kiek kartų sdėjau... Lygiai vieną, kai viską susidėliojau ir atsisėdau pažiūrėt kaip čia bus gera man ... ax.gif biggrin.gif

Bet kiemas žydi visokiom spalvom... rolleyes.gif

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Bangele,Brangioji su Tavo švente(gražiu laiku gimei). wub.gif
Atsakyti
Oi, Bangele, kokiu nuostabiu laiku gimei! Su gimtadieniu! 4u.gif
Atsakyti
Bangelee, su gimtadieniu !
Atsakyti
Bangele, su gimtadieniu 4u.gif
Labas
Atsakyti
Bangele su Gimtadieniu !!!!!
Gerų derlių 4u.gif

Atsakyti
Aš šianien prisiskyniau tokių rugiagėlių,mėlynuoja net rapsai.Ir palikau kibire pamerktas darbe. bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Bangele, smagaus gimtadienio 4u.gif
Atsakyti
Laba,

Bangele su gimtadieniu. Sveikatos ir, kad šypsena niekada nedingtu nuo tavo veido.
Tikrai labai gražiu laiku gimei wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Buvusioji,su Tavo švente.
Atsakyti
buvusioji , su gimtadinieniu !

Irvel, dažniau užsuk 4u.gif
Ingrida, buvai klaususi apie vingiorykštę. Tai , žinok, net dar ir dabar nebuvau nuėjusi apžiūrėt smile.gif Dukra grįžusi iš UK, tai nėr niekam laiko - tai šen, tai ten. Ir daržai želia nesvietiškai, nors ir sausa. Ravėt nėr kada rolleyes.gif
Buvom Druskininkuose, aqva parke . Pasiturškenom smagiai. Grįždami norėjom į Kadagių slėnį užsukt- paklydom, neradom. Internetaas dingo miškuos, navigacija irgi pušį gaudė . Tai prisukom papildomų km be naudos. ax.gif Gerai, kad dar avarijos neapturėjom pro miškingus kelius tamsoj važiuodami. Centimetrai tik nuo šernų skyrė unsure.gif O tie sau tursena atsipūtę .
Braškes valgom jau kaip reikiant. Kokios šiemet didelės wub.gif Pavasarį nuo erkių ir vėliau nuo tripsų purškiau. Matyt pamačijo . Prasčiausius kelmus buvau išrovusi jau iš rudens. Dar kelis kerus matau su tokiais šviesmargiais lapais ir prastom užuomazgom uogų. Reiks ir tuos naikint, kad neapkrėstų kitų. reik mąstyt, kaip daba su tais daigais daryt, kad kasmet turėt pirmamečių pasidauginimui. Nes po 2-3 m reiks naujai sopdint, o senos motininės netinka, sakot...
Kaip lygiadienį atšventėt? Mes namie, nešventėm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 24 birželio 2017 - 17:18
Labas rytas.
Žolyte,vingiorykštė ti beveik visą vasarą žydi.Ale gaurometis ar jau žydi?Penktadienį buvau miškelyje,bet nemačiau dar. ax.gif
Atsakyti