Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Nu va cia ir man pavyko įkelti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 17 sausio 2017 - 19:46
QUOTE(daivasen @ 2017 01 17, 20:05)
Seip tokias kaip dovanu nuotraukas galetume ir cia sukelti. O seip tai butu gerai kazka pakeisti , nes man tai neidomu , kai niekuo negaliu pasigrozeti.

Kaip kitos į tai reaguoja? 4u.gif Mano akimis žiūrint, čia juk ne asmeninės nuotraukos, kurių nesinorėtų viešinti, dovanos-tai tik dovanos 4u.gif

Žolia, matyt, ten pribūrei, leido prisijungti ir be Dusios telefono biggrin.gif
Atsakyti
Daivasen, mažink nuotrauką blink.gif Siaubingai didelė
Atsakyti

[URL=http://www.part.lt/perziura/4732e759e32143932740f6aa5115ed82422.JPG]4732e759e32143932740f6aa5115ed82422.JPG[/URL]

Atsakyti
Maniškė dovana, vaikštau kasdien į darbą thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
O koks šaliko grožis wub.gif Jau įtariu, kas autorius...
Pernai pati gavau gražų šaliką, per šalčius kaip pravertė.

Kažko labai laukiu pavasario. Pasiilgau žemės kapstymo.
Atsakyti
Aš irgi laukiu, kai pagalvoju, kiek šį rudeni prisodinau visokiu tulpiu ir t.t. wub.gif labai idomu kas ir kaip peržiemojo ir kokius žiedus parodys
Atsakyti
Nemoku sumažinti. Keisti žinutės jau neleidžia.... unsure.gif
Atsakyti

Nemoku sumažinti. Keisti žinutės jau neleidžia.... unsure.gif

Naujoj versijoj viskas gerai. Niekas nieko neištampo ir nėra nuotrauka perdidelė. 

Atsakyti
sveiki, gryztu ir as i namus:)
skaitineju,bet tyliai... ax.gif

i pasta jau antrus metus neprisibeldziu...kai jungiaus paskutini karta irgi prase telefono nr.

Bangele anoj temoj rasei apie vistas,kad krenta...ech as net bedavot nebenoriu...man krito 28 broileriai,o jau kaimisku doh.gif taip grubiai primetus tikrai koki 60 krituoliu isviso...pavieniai ir dabar dar krenta,bet praktiskai jauni...
Kiek kur skaitinejau tai virusine kazkokia liga,kaip bronchitas ar kazkas panasaus. Reikia dezinfekuot patalpas.

Is kaimo patark kokius kopustus augint? reikia universaliu...ir skanus,ir rauginimui ir gerai bei ilgai laikytus. Augindavau brigadir,pernai derlius nuostabus,bet noris kazko kito isbandyt...
Morkas irgi skanios,sultingos,gerai laikytusi
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti