Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laba,

Dusia ir Sapniuk su gimtadieniu, buvau sugalvojus ką parašyti, bet Ingridos atvirutė perspjovė visus mano sumanymus tad prisijungiu:
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 18, 21:20)
Niurzga mano antrametis šeivamedis jau žydi.
Niurzga kaip tavo panelei egzaminai ?

O aš šiemet persodinau, o dar kažkas viršūnę nukando, tas kažkas ir naujai sodintai pušelei žievę nurijo, kojas tam kažkam (matyt stirnai) išsukiot reiktų.
Vakar laikė paskutinį egzaminą, o dabar liko rezutatų aukimas, didžiausias rūpestis kaip pasisekė istorija, daugiau viskas turi būti neblogai.

Aš ir už tai, kad neskubėtų šiemet stoti, kad metus kažką paveiktų, bet ne man spręst.
Rezultatai svarbu, kad įstotų į norimą nemokamą vietą, galima ir į mokamą, bet taip žymiai sunkiau būtu. Be to po poros metų gal jau ir kita mergina studente pataps. Tai vienu metu dvi studentės bus.

Kalbat apie darbus ax.gif tai kai mano merginos pasako, kad nori nenuobodaus darbo visada pasiūlau ateiti dirbti ten kur aš, smagumo kiek tik nori. Tik jos kažkodėl nenori ax.gif

Mano ružava akacija žiedu sukrovė wub.gif

MB išvykęs tai savaitgalį su vyresnėle prie avilių buvau, šįkart daug ramiau jaučiausi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 20 birželio 2017 - 09:46
Sapniuk, su gimtadieniu 4u.gif

Sodybos laukuose pradėjo raudonuoti braškės, o čia bac-po pusę braškės nukąstos9ar nučiulptos) unsure.gif Ir nežinau, ar čia paukščių darbas, ar šliužų, nepagavau nė vieno niekadėjo... unsure.gif
Atsakyti
Laba diena.
Netikėtai užklydau į SM. ax.gif
Būkit aplankyti. 4u.gif
Bet kokie dyvai čia - tema po kelis šimtus puslapių.

Einu paskaitinėt kaip gyvenat mirksiukas.gif

Sapniuk, gražios gimtadienio šventės. Būk sveika, laiminga, linksma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irvel: 20 birželio 2017 - 14:36
Vaje koks netikėtumas, Irvel pražuvėlė bigsmile.gif
Kaip tu laikaisi, kaip tavo daržiukai gyvena, kas naujo tavo gyvenime...?
Atsakyti
Sapniukai, ilgiausių metų

SP, ko gero, šliužai. Paukščiai išlesa. Gali būti ir pelės. Kaimynė užmatė varlę, užmušė nekaltai apkaltinus kenkimu. Užuojauta varlei, ji beje, mėsėdė. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Oi negaliu prajuokinai IK,su užuojauta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sapniuk, su gimtadieniu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
daug daug sekmes!

nemoku nuotraukos per mobilu tel ikelti...
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 06 21, 07:47)
Sapniuk, su gimtadieniu! 4u.gif  4u.gif  4u.gif
daug daug sekmes!

nemoku nuotraukos per mobilu tel ikelti...

as ir su kompu nemoku, tikra tundra biggrin.gif
Aciu uz sveikinimus, visoms, o ypac seniai nebuvusiai Irvel. wub.gif
Labas
Atsakyti
Gal kas bandėt braškes taip šaldyt?
Maišeliuose
Man net vanduo kartais į juos sunkiai bėga, o čia tiršta tyrė ax.gif Bet naudojimui tai patogu būtų bigsmile.gif
Atsakyti
lABAS RYTAS.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 06 21, 23:23)
Maišeliuose
Man net vanduo kartais į juos sunkiai bėga, o čia tiršta  tyrė  ax.gif  Bet naudojimui tai patogu būtų  bigsmile.gif

Man per daug vargo. Blenderiuoju ir į 200ml indelius rolleyes.gif Ir kiekis nedidelis, ištraukus ir atšildžius-susivalgo, nelieka kitam kartui.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2017 06 21, 23:23)
Maišeliuose
Man net vanduo kartais į juos sunkiai bėga, o čia tiršta  tyrė  ax.gif  Bet naudojimui tai patogu būtų  bigsmile.gif

Jei reikia kubelių taigi galima sušaldyti paprastuose ledų indeliuose ir sušalusius perdėti į maišelį . O šampei taigi skaniau ciela braškė biggrin.gif . Jei yra mėgstančių tą gėrimą . Mano vaikai nebe kūdikai , ką ten prasidėsi su ledų maišeliais smile.gif
Atsakyti