Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Dusia37, su gimtadieniu ! Sėkmės visur!
vartotojo įkelta nuotrauka

---------------
Saulė šviečia . Ir netgi karšta, sakyčiau wub.gif
Atsakyti
Dusia, su gimtadieniu 4u.gif Šiltų dienų, gero derliaus, kad augalai mylėtų biggrin.gif
Atsakyti
Dusia, su gimtadieniu. 4u.gif
Kad sekme lydetu ir sveikata puiki butu.
Atsakyti

Dusia, ilgų ir laimingų. 4u.gif
Na va, kažkam patapsi bičiule biggrin.gif

Aisbergo salotas irgi myliu, nuo ankstyvo pavasario perku, vėliau keli pas mane būna. Nereikia jokių agurkų pomidorų.

Dėl išsilavinimo. Na ir kas, kad įstoja kur nori. Dažnai vaikai įstoja net nepagalvoję, ar tokia specialybė apskritai reikalinga. Tada taip ir lieka tas norimas išsilavinimas kaip hobis, o realiai dirba maksės kasoje . Tam, kad visą gyvenimą užsiimtų tuo, kuo nori, reikia kurti verslą. O dabar visi išsijuosę keikia darbdavius, kad atlyginimų nekelia, kad iškart geltonsnapių auksu neapipila. Taigi patys tegul pabando tapti darbdaviais ir pamatys, kur vėžiai žiemoja.
Vienintelis pliusas, ką duoda studijos - tai nepamirštamas jaunystės pašėliojimas. Žinios ? Labai abejoju. Kiek pats sau leidi išmokti, tiek ir turi, o dar 90 proc prideda praktika. Inteligencija? Irgi labai diskutuotinas klausimas.

Ryt važiuoju mokytis buhalterijos. Žodžiu, trys dienos mokslų + kompas ir tapsiu buhaltere. tongue.gif Bent jau to tikimasi.
Atsakyti
Dėkui už sveikinimus 4u.gif
Atnešu vaišių

IK viena bėda - nebėra tokio smagaus studentiško gyvenimo šias laikais. Bet jau taip iš jaunų žmonių girdžiu, pas mane jų nemažai darbe praeina...
Ir prastas išsilaikymas valstybinių - ne tragedija, tegul metus pasavanoriauja , tegul metus pasidarbuoja ( geriau , kad ne Lietuvoj , geriau toliau nuo Tėvų ( mamos blynelių ) ) , gal per tą laiką sužinos ko nori ? O po metų galima persilaikyti egzus. Turiu gražų pavyzdį savo aplinkoj - egzus išsilaikė šeip, išvažiavo dirbt į užsienį - ten dirbdamas suprato , kad nori būti gydytojas ... Po 2 metų grįžo , persilaikė valstybinius, įstojo į nemokamą, dabar rezidentas - būsimas chirurgas. Sakot prarado metus ? Man atrodo atrado ... Vis geriau negu verslo vadybos diplomas pas tėvus ant sienos kabo , o pat salotas skina UK ... Čia mano požiūris.
IK Tavo mokslai nežavi smile.gif Kol nevėlu apsigalvok mirksiukas.gif
Dėl Bičiulių - tai spiečius be popierėlio atlėkė smile.gif Varė neatsisukdamos kuo toliau matyt iš savo avilio ... Ką dabar žinot iš kurios pusės ? Vaizdas gražus , kaip į avilį pareina. Nemačius niekada. Tik mačius kaip išeina spiečius, pasigavus nuo obels šakos, suleidus į avilį esu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 birželio 2017 - 17:43
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 19, 18:37)

IK Tavo  mokslai nežavi smile.gif Kol nevėlu apsigalvok  mirksiukas.gif

ir kodel gi čia toks nusistaymas mirksiukas.gif yra ten ir smagių dalykėlių tongue.gif

Dusia, su gimtadieniu, sveikatos , sveikatos ir dar kartą sveikatos, o visa kita užteks kiek yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 19, 19:35)
ir kodel gi čia toks nusistaymas  mirksiukas.gif yra ten ir smagių dalykėlių tongue.gif

Dusia, su gimtadieniu, sveikatos , sveikatos ir dar kartą sveikatos, o visa kita užteks kiek yra  mirksiukas.gif

Lyžuka jei toje sritį dirbi matei kokių smagumų penktadienį Didysis Darbdavys įkėlėsmile.gif tongue.gif bigsmile.gif
Kiekvienam darbe galima rasti smagių dalyku , nuo požiūrio priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 19, 19:43)
Lyžuka jei toje sritį dirbi matei kokių smagumų penktadienį Didysis Darbdavys įkėlėsmile.gif  tongue.gif  bigsmile.gif
Kiekvienam darbe galima rasti smagių dalyku , nuo požiūrio priklauso smile.gif

ir įkels dar tikrai ne vieną ir ne du kartus biggrin.gif, taip sakant visur žmones ir jie irgi dirba , bent jau stengiasi biggrin.gif

o kurį čia turejai mintį ? Seimą ? tongue.gif
Atsakyti
Dusia, su gimtadieniu 4u.gif
Visko, ko norėtum, ir to, kas tik slapčiausiose svajonėse 4u.gif
Atsakyti
Lyžuka , čia tas kuriam skundžiu savo darbdavį smile.gif Kuris sistemas kuria ( stringančias ) ir pasakas seka, kad mano profesijos žmonių tuoj nebereiks. O ataskaitų tik daugėja...
Papildyta:
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 06 19, 23:26)
Dusia, su gimtadieniu 4u.gif
Visko, ko norėtum, ir to, kas tik slapčiausiose svajonėse 4u.gif

Dėkui .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 birželio 2017 - 22:45
Labas rytas.
Sapniuk,Mieloji, su Švente.
Atsakyti
Sapniuk,
Tegul vėjas nusineša Tavo metus, tegul tortas būna skanus, tegul Tave prisimena draugai, o po dangų skraido aitvarai. Su gimtadieniu!

Atsakyti