Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Grįžom iš pajūrio huh.gif Kadangi mergos išvažiavo pusplikės (nu taigi pliažintis), tai varėm į turgelį kelnių pirkt, kad nenušaltų liaškų biggrin.gif . Vos + 16 C unsure.gif Kai apsirengė, tai galėjom nors pasivaikščiot. Net dviračių neėmėm šį kartą rolleyes.gif Grįždami užsukom į HBH pavalgyt, tai eilėj prastovėjom pusvalandį ir patiekalų laukėm valandą mad.gif Dieduks sakė, kad daugiau jo kojos ten nebus biggrin.gif Grįžtam namo - čia saulė šviečia. Svarbiausia, kad diedulis pažiūrėjo prieš išvykstant, ką rodo Palangos tilto kamera - tipo, geras oras ax.gif
Daržai želia, bet nėr meilės ravėjimui. Teisingiau, dar neužklupo meilė ravėjimui ax.gif Braškių bliūdelį iš lauko jau surijome wub.gif
Atsakyti
Kaimietuke, ačiū už atsakymus į nesibaigiančius klausimus 4u.gif

Kitą savaitgalį braškę tik vieną kitą paragausiu, pas mane dar gan intensyviai žydi.

Kas auginate iceberg salotas, kaip su jomis sekasi?

Ingrida gal jau žydi šeivamedis?
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 06 18, 20:41)

Ingrida gal jau žydi šeivamedis?

Ketvirtadienį nuklampojau,apatinės šakos jau žydėjo.Turėtų po tokių orų pilnai žydėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Niurzga, šiemet pirmą kartą šiltnamyje pasisėjau aisbergo salotų.Pradžioj buvo prastesnės negu paprastosios, bet dabar yra susuktos didelės galvos.dvi belikusios šiltnamyje, o lauke irgi pasisėjau, bel kol kas tik lapai, nelabai dideli dar.Kad neturėčiau kitokių, tai jau galėtų valgyt smile.gif.Bendrai tas aisbergo salotas kaip valgomą daiktą aš šiemet ir teatradau ax.gif , nu kokios jos skanios mums, parsinešam , nusiplaunam , pasidedam ant stalo cielais lapais ir valgom prie kokio kotleto ar kepsnio, be jokios grietinės, nepjaustytas, nedruskintas. biggrin.gif Patys juokiamės su vyru, kad tapom triušiais biggrin.gif .Galbūt jų esu sėjusi ir anksčiau , bet auginau ir naudojau kaip paprastas salotas, galvų nesusukdavo, o parduotuvėj niekada nesu pirkusi.
Kažkaip viskas pasikeitė, anksčiau su fotoaparatu paveiksluodavau viską, turėjau nuotraukų, galėjau įkelti, kad ir forume pasidžiaugti.O dabar fotiko baterija seniai išsikrovus, paveiksluojam viską su planšete, o iš jos nemoku įkelt į supermamas, ką ten supermamas, net į Fb nemoku.Man ten angliškai parašo, nesuprantu ką spausti blush2.gif
Į spanguolių laukelį prisimetė visokių šliaužiančių, ūsais besidauginančių daugiamečių piktžolių, nemoku jų išravėti, nutraukiu veronikom ar tramažolėm tuos stiebelius, bet šaknys lieka, suželia su dar didesniu azartu, nežinau kaip su jom kovot, pražus mano spanguolės.O dar vijokliai mano daržą pamėgę, neišnaikinami.Siaubas biggrin.gif
Atsakyti
Niurzga mano antrametis šeivamedis jau žydi. Daržai manęs kaip Bangelės nemyli .. Jau taip gražiai aprašyta. Ko turiu daug tai "žolės" , visokių salotų , burokėlių lapų , krapų , svogūnų laiškų ... Vieni ridikėliai suvalgyti , kiti bus po savaitės . Joninėm tikiuosi skint pirmą agurką . Jau kelios braškės sunoko ir tiek to gėrio darže ...
Bet turiu ir gerą naujieną - atskrido spiečius į tuščią avilį . Šiandien . Mačiau kaip suėjo į avilį ... Geras jausmas 4u.gif
Niurzga kaip tavo panelei egzaminai ? Maniškė kitamet baigia , tik ji kiek kitaip baigs, tai egzaminus laikykis gegužės mėn. ne su Nacionaline programa . Aš jau šiemet noriu pradėt stradalint smile.gif tik , kad nieko nelemia tie egzaminų rezultatai gyvenime ax.gif
IK jau koks grožis šiemet tavo šalavijų .... Išbujojo . Tinka jiems saulė ir sausra .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 18, 22:20)
Maniškė kitamet baigia , tik ji kiek kitaip baigs, tai egzaminus laikykis gegužės mėn. ne su Nacionaline programa . Aš jau šiemet noriu pradėt stradalint smile.gif tik , kad nieko nelemia tie egzaminų rezultatai gyvenime  ax.gif

Ką reiškai ne su Nacionline programa laikys?Pirmą kartą girdžiu? bigsmile.gif
Tik nesakyk,kad nelemia rezultatai?Įstoja su gerais,kur nori į nemokamas vietas. mirksiukas.gif
Atsakyti
aš kaip remianti motulę maxima tai perku aisberga kiaurus metus patinka jis man labai smile.gif, plius gerai prie bobeline kaip užkanda tinka biggrin.gif, nieko daugiau nereikia bigsmile.gif

teoriškai gyvenime nelemia, bet jei plona tevu piniginė, oi kaip lemia tada, noretu ir sugebėtų, bet, bet , bet , nors velgi jei noro yra yra paskolos, imi ir mokais kur nori
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 birželio 2017 - 21:40
QUOTE(IngridaB @ 2017 06 18, 22:28)
Tik nesakyk,kad nelemia rezultatai?Įstoja su gerais,kur nori į nemokamas vietas. mirksiukas.gif

Nes ji mokosi Lietuvoj bet pagal tarptautinę programą , Kauno JG turi tokią ... Ir jų darbų Lietuvoj netaiso . Ingrida, ne baigti mokslai gyvenime kažką nulemia ... Kas su bakalauru salotas UK fabrikuos dėlioja , kas su nebaigtu verslu užsiima . Žinoma nebaigęs medicinos žmonių gydyti negalėsi , bet kai kurių mano sutiktų gydytoju ne tik prie žmonių , bet ir prie gyvulių prileisti negalima....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2017 06 18, 22:20)
Maniškė kitamet baigia , tik ji kiek kitaip baigs, tai egzaminus laikykis gegužės mėn. ne su Nacionaline programa . Aš jau šiemet noriu pradėt stradalint smile.gif tik , kad nieko nelemia tie egzaminų rezultatai gyvenime  ax.gif

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Dusia,su Tavo švente.
Atsakyti
Dusia37
Atsakyti
https://www.15min.lt...ali-1030-813262
Na va kokį stebuklą turime šalia. mirksiukas.gif
Atsakyti