QUOTE(bangelee @ 2017 06 12, 11:47)
Pas mus vėl lyja.Žmonės šieną nusipjovę, džiovina, tai visai ne kas. Mes šiemet nešienausim, savo žolę atidavėm, tai mums nesvarbu.Bet, kadangi nesu gryna lietuvė, tai man gaila, kad kaimynams šienas pūva.
Išnaudoja orą, susitvarkiau šiltnamius.Bet liepos pradžiai pomidorų tikrai neturėsiu.Dar mažiukai, nėr didesnių už kaštonus, dar jiems augti ir augti...Daug naujų veislių, gal vėlyvesnės, bet kad ir mano išbandytieji hibridai mažiukai tebėra Agurkų jau turiu, savo šeimai užtenka, iš 5 pasalimo daigų, o lauke konservavimui skirti teturi tik po vieną tikrą lapą
Išnaudoja orą, susitvarkiau šiltnamius.Bet liepos pradžiai pomidorų tikrai neturėsiu.Dar mažiukai, nėr didesnių už kaštonus, dar jiems augti ir augti...Daug naujų veislių, gal vėlyvesnės, bet kad ir mano išbandytieji hibridai mažiukai tebėra Agurkų jau turiu, savo šeimai užtenka, iš 5 pasalimo daigų, o lauke konservavimui skirti teturi tik po vieną tikrą lapą
oho agurkai savi greita , mano šiltnami pirmus kurkliai suputo tai dabar atsejau tai dar tik po lapa pirma auginasi, jaučiu bus kartu su lauko , o pomidorai tik žydi, et bus kai bus, užteks ju