Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Aš acto irgi kažkaip nedrįsčiau pilt ant augalų unsure.gif dedu cukraus pudros su boro milteliais sumaišytus. Lauke biski kebliau, nes lyja, o tas mišinys sausas turi būt ragaujamas. O šiltnamy tai taip ir išnaikinu. Dabar žiūriu, kad vėl vienoj vietoj atsirado, reiks atnaujint procedūrą.
Atsakyti
Skruzdes su Actara praeinu, jei nėra užtaisytos, atsinešu Kobros ar panašaus trunko. Prikišu purkštuką prie urvelio, pssss srovę gilyn, kad ir visi ten išdvėstų.
Na ir negailestinga esu. blink.gif Cukrų sau pasilieku. Nors kur to borakso gauti?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 09, 08:21)
bet jei šalia auga koks pomidoras, nenudegins actas jo šakn u?

Pilu ne ant augalų,šalia. ax.gif Bet kaip braškes nuvalgo irgi pikta. bigsmile.gif

Atsakyti
pirkt yra boro miltelių
My Webpage
Aš buvau pirkusi iš svetainės, kuri prekiauja sidabriniai gaminiais, tai ir boraksą parduoda jo valymui smile.gif Bet žiūriu, kad dabar jau galima paprasčiau rasti. Šiandien lauke biski ravėjau,. tai pilna skruzdžių takų unsure.gif Reiks vėl su jom kovot mad.gif
Atsakyti
Nu reiks į Senius važiuoti.nes pernai vaistinėse paklausinėjau,sakė nespang,jau uždrausta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 06 09, 18:57)
Nu reiks į Senius važiuoti.nes pernai vaistinėse paklausinėjau,sakė nespang,jau uždrausta. mirksiukas.gif

beje skruzdžiu spiritas irgi uždrausta unsure.gif vaistinese
Atsakyti
Šiandien pagaliau priėjo eilė užsodinti didžiuosius vazonus. Turiu vieną sunkų molinį gal 50 l talpos. Gulėjo apverstas žiemai, kad neprilytų ir nesuskiltų. Atverčiu, mama mia fear.gif Kiek jo tūrio, tokio dydžio skruzdėlynas suneštas. Kaip tik netoliese stovėjo purkštuvėlis su Actara, jau išsiduksavusia. Na, bet pavariau iš širdies. Tai zarazos gauna nuodų ir dar bėga. Nueisiu apžiūrėti, gal jau išdvėsė.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ate,Mieloji ,to ir linkiu,su praėjusiu gimtadieniu.
Atsakyti
ate, su gimtadieniu ! Sėkmės !
Atsakyti
Ate, su gimtadieniu.
Labas
Atsakyti
Ate, ilgiausių metų ir šviesiausių gyvenimo spalvų

Atsakyti
Laba,

Ate ir kavike,

Linkiu jums saulės šviesos lyjant,
Lietaus, kai nuo kaitros trošku vėl bus.
Dainos aplinkui spengiant tylai,
Tylos, kai šalia visi triukšmaus.

Su praėjusiais gimtadieniais.

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 06 08, 22:43)
Pasigavau kurmį. Pgaliau...

O aš praeitą savaitgalį radau negyvą kurmiuką, man gaila unsure.gif Gražūs man jie, minkštučiai tokie wub.gif
Aišku iškilota pieva nežavi, bet iš karto pagalvoju, kiek jie visokio brudo esančio po žeme suvalgo, labiausiai mane ,,pjauna" karkvabalių lervos.
Atsakyti