Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Niurzga, tai gal pašalo tie keli lapukai? Gal tu juos nuskink, kad dar ko nesugadintų. jei viršūnė sveika, viskas Ok
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 06 05, 16:35)
Niurzga, tai gal pašalo tie keli lapukai? Gal tu juos nuskink, kad dar ko nesugadintų. jei viršūnė sveika, viskas Ok

Taip ir padarysiu.

Kaimietuke išduok paslaptį ar siaurėjančų į apačią daiginimui indelių (tokių kaip tavo pekino kopūstai susodinti) yra ir paprastose parduotuvėse ar tik ten kur tu dideliais kiekiais perki?

Juose visai kitaip šaknys formuojasi bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2017 06 06, 20:18)
Laba,
Taip ir padarysiu.

Kaimietuke išduok paslaptį ar siaurėjančų į apačią daiginimui indelių (tokių kaip tavo pekino kopūstai susodinti) yra ir paprastose parduotuvėse ar tik ten kur tu dideliais kiekiais perki?

Juose visai kitaip šaknys formuojasi bigsmile.gif

Kažkur turėtų būti. Pati tai pirkau gal tūkstantį, vienus iš vieno lenkų gamintojo, kitus iš kito, bet ta pati firma atvežė.
Pasižiūrėk Nemuno gatvėje, gal ten būtų.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Pas mane bordakas braškėse biggrin.gif Žydi visos : ir ankstyvos, ir vidutinės, ir net vėlyvos biggrin.gif . Nors buvau purškusi su actara, bet žiūriu, kad tų straubliukų yra unsure.gif . Dabar jau nebegalima purkšt, nes pradės nokt , karencija per trumpa gautųsi.
Nudengusi agro plėvelę nuo arbūzų, vistik radau nušalusius 2 arbūzus ir 1 moliūgą. O galvojau, kad pas mus nebuvo šalnos tą naktį, kai visi bėdavojosi . Buvo, pasirodo, ir pas mane smile.gif Nu bet minimalūs nuostoliai, sakyčiau. Pupelės taip ir nedygo, bandysiu atsėt. Nušniojau biški bijūnų pasimerkimui, tai kvepia wub.gif Liniuk, ar pas tave žydi šiemet jau tas bordinis?
Atsakyti
Pasigavau kurmį. Pgaliau... Net nežinojau, kad pas mane tiek neapykantos jam pritvinkę.
Žolia, pirkausi tokius pačius spąstus kaip tavo.
Bet dar jų kokie 10 gal vaikšto. Visur vieni urvai ir iškilnojimai. bash.gif
Atsakyti
Zolia, abu krūmai su žiedais, tik dar neprasiskleide. Arbūzų yra nunykusiu. Iš plansetes rašau, tai svepluojuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 08 birželio 2017 - 23:08
Labas rytas.
Mano arbūzų daigus rudosios skruzdėlėw nuėdė. ax.gif Tai vakar pirkau iš turgaus atsodinti,nelaikysi tuščios žemės.Kažko agurkai nedygsta? bigsmile.gif
O skruzdėles tručinu dabar actu.Kur tik didesnis suibūrimas ir pilu,prispirkau pigiausio,manau čia geriausia priemonė? ax.gif Mano jos pernai žemuogių kerus nuėdė. blink.gif
Kavasucitrina,su švente.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 09 birželio 2017 - 06:29
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 06 08, 23:43)
Pasigavau kurmį. Pgaliau... Net nežinojau, kad pas mane tiek neapykantos jam pritvinkę.
Žolia, pirkausi tokius pačius spąstus kaip tavo.
Bet dar jų kokie 10 gal vaikšto. Visur vieni urvai ir iškilnojimai. bash.gif

first.gif Gera pradžia, atidirbsi ranką ir migom visus išgaudysi 4u.gif Aš gal jau paskutinį pagavau, nes nebeatsiranda naujų takų - septintas šiemet biggrin.gif . Bet toks liesas buvo, kiba imigrantas koks iš už kelio atėjo biggrin.gif Tai reik pagalvot, kai tiek štukų knisa, kas iš gėlynų lieka ax.gif Iš kaimo, bandyk dėt į tuos ilgus kanalus - lengviau stebėt. O tuose kupstuose bišk sunku juos gaudyt. Nes tie kupstai yra dvejopos paskirties, jei galima taip sakyt. Vieni būna tie praeinami, maitinimosi kanalai, kuriuose galima pagaut. O kiti būna į gylį - ten jų buveinė, tai tokiame nepavyks pagaut, nes tik viena skylė į paviršių iš apačios.
Liniux, galvojau, kad šiemet gali ir nežydėt, nes šviežiai persodinti. bet matyt nepajautė didelio streso, kad sukrovė žiedus smile.gif Smagu ax.gif
Saulė nuo pat ryto - smaguma wub.gif
Atsakyti
bet jei šalia auga koks pomidoras, nenudegins actas jo šakn u?

Sveikos smile.gif
Atsakyti