Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

QUOTE(k@mylye @ 2017 01 17, 12:36)
<p>Man darbe štai ką meta. ir iš tos vietos nei kaip. Nėra galimybės nekereipti dėmesio. </p>
<p> </p>
<p>[attachment=238821:Be pavadinimo.jpg]</p>

Virusas kompe ?
buna , kad neleidžia pirisijungi dėl to , kad sėdi virusas... Kur parasta antivirusinė neranda.
Atsakyti

Papildyta:
K@mylye nebandei ta antra nuo apačios spaust? Idomu ka tada jie siulytu

arba paskutini punkta?

Nei su vienu nei su kitu neina. 

Virusas kompe ?
buna , kad neleidžia pirisijungi dėl to , kad sėdi virusas... Kur paprasta antivirusinė neranda.

Nelabai tikėčiau, kad darbiniame kompe yra virusas. 

Atsakyti
pasižiurejau sėklu kainas verysad.gif...sukelta žiauriai, už kelis pakelius apie 40 eur matyt del akciju kad paskui turetu iš ko nuleist
Atsakyti
k@mylye tik sodybiečių Gmailo neatidaro ar jokio gmailo neatidaro ?
Jei jokio - virusas, iš patirties sakau ... O dabiniam greičiau virsusas nei naminiam .
Atsakyti

k@mylye tik sodybiečių Gmailo neatidaro ar jokio gmailo neatidaro ?
Jei jokio - virusas, iš patirties sakau ... O dabiniam greičiau virsusas nei naminiam .

Tik sodybiečių. O virusas greičiau namuose gali būti, nei darbiniame. 

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2017 01 17, 16:39)
Tik sodybiečių. O virusas greičiau namuose gali būti, nei darbiniame. </p>

Man irgi neleidžia atidaryti tik sodybiečių. Bandau iš stacionaraus kompo prisijungti-ir čia reikalauja patvirtinimo unsure.gif
Tai aš tada nusiųsiu savo dovanos nuotrauką į sodybiečių paštą, kas nors jį įkelsite prie albumų. Aišku, labai gaila, kad dalis negalime prisijungti ir pasigrožėti. blush2.gif Mąstau, jei tokios problemos, gal tada vertėtų sukurti kokį paprastą albumą, pvz, fotki ar kitur, kiekviena senbuvė gauna prisijungimą-ir kraunam ten viską, nebus nei nesklandumų, nei ko, visos lengvai prisijungsime, matysime, kaip manot?
Atsakyti
Niurzga, tu tiesiog proto bokštas. wub.gif 4u.gif Pagal tavo nurodymus įkėliau, suredagavau ir aprašiau nuotrauką. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ko gero, gali tapti pradedančiąja hakere. 4u.gif

SP, bandyk kaip Niurzga moko , turėtum įeiti.
Man vakar prisiuntė žinučių, kad kažkas mano vardu bando ten brautis. Nors aš pati bandžiau laužtis visais įmanomais būdais. Prisipažinkite, kas netoli Babtų? Įtariu, Kamyle? Nes visas įsilaužėle manpristatė su konkrečiais adresais pagal Maps. biggrin.gif

Lyžuka, iš kur sėklas žiūrėjai?
Aš susirašiau norus. Kaina visų norų apie 450 eurinių. blink.gif Na, bet aš atsipūtusi maliausi per angliškas vokiškas ir kitokias sėklų pardes. Eina sau, geriau ten nežiūrėti, širdį skauda .
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 01 17, 18:44)

SP, bandyk kaip Niurzga moko , turėtum įeiti.

Aš visiškai neprisijungiu prie sodybiečių pašto, reikalauja tapatybės. Jau kad įeičiau į tą adresą, tai pamenu tuos kvadratukus, bet neįeinu: įrašau adresą, įvedu slaptažodį ir man išmeta, kad esu nepatikima, kad tapatybei patvirtinti reikia siųsti į telefoną kažkokį slaptažodį, kažką kažkur paliesti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 01 17, 19:11)
Aš visiškai neprisijungiu prie sodybiečių pašto, reikalauja tapatybės. Jau kad įeičiau į tą adresą, tai pamenu tuos kvadratukus, bet neįeinu: įrašau adresą, įvedu slaptažodį ir man išmeta, kad esu nepatikima, kad tapatybei patvirtinti reikia siųsti į telefoną kažkokį slaptažodį, kažką kažkur paliesti... unsure.gif

SP tavo vaikas ką mokosi ? Gmailą per 5 sekundes nulauš , tik paprašyk ....
O jei rimtai tai SP ir k@mylye nusiunčiau į AŽ saugumo klausimą ir telefono Nr kuris įvestas Gmailo apsaugoj . Kažkaip nesaugūs kompai atrodo , kad neleidžia prisijungti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sauga nėra blogai , nepamiršiu kaip mano nuosavas telefonas į mano nuosavą FB nebeįsileido Barselonoj ) Pat atsijungė , nes per toli nuo namų pasirodė nesaugu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 01 17, 19:14)
Man irgi neleidžia atidaryti tik sodybiečių. Bandau iš stacionaraus kompo prisijungti-ir čia reikalauja patvirtinimo unsure.gif
Tai aš tada nusiųsiu savo dovanos nuotrauką į sodybiečių paštą, kas nors jį įkelsite prie albumų. Aišku, labai gaila, kad dalis negalime prisijungti ir pasigrožėti. blush2.gif Mąstau, jei tokios problemos, gal tada vertėtų sukurti kokį paprastą albumą, pvz, fotki ar kitur, kiekviena senbuvė gauna prisijungimą-ir kraunam ten viską, nebus nei nesklandumų, nei ko, visos lengvai prisijungsime, matysime, kaip manot?

Seip tokias kaip dovanu nuotraukas galetume ir cia sukelti. O seip tai butu gerai kazka pakeisti , nes man tai neidomu , kai niekuo negaliu pasigrozeti.
Atsakyti
Na, aš bandžiau googlą įtikint, kad ten visi ala mano aparatai jungėsi biggrin.gif Tai gal dabar jau leis patvirtintiems įrenginiams. Tas googlas, kuo toliau, tuo durniau ir painiau viską daro verysad.gif Kol pagaliau jau perprantam, tai šast ir vėl ką nors naujo prikuria verysad.gif
Dėl siūlymo Fotki, tai nepritarčiau, nes dabar jau mokama saugykla ten.
Atsakyti
IK, aš tik lietuviškų žiurejau ir rusišku, kolkas nelendu toliau, bijau biggrin.gif

Kuriam fb slapta grupe ir ten daromės albumus rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 sausio 2017 - 19:35