Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

sveikos smile.gif

šiandien sesiu pomidorus tongue.gif, o va drauge sake kad geriausi pomidorai balandzio 24 buna seti biggrin.gif taip kad dar ne vakaras sakyčiau ir man mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Gavau dovanų iš sėklų įmonės du pokučius pomidorų po 5 sėklas. Gal rytoj pasėsiu. Nors čeriukų man nelabai reikia.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Koks jau čia labai, kai vėjas prie žemės lenkia. Tik miegas ima.
Atsakyti
Laba,gyvos?vejas neisnesiojo?IK,kaip pradzia pavasariniu darbu?Aplink traktoriai tik zuja,vistiek ateis pavasaris.Kita sav ateina braskiu daigai,ir vel-IK,dekui uz rekomendacijas smile.gif Tu cia pas mus kaip vaiksciojanti enciklopedija tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Tikėjausi atidarius langą sniegą išvysti,ramu kol kas,rodo -3. blink.gif
Lenkiu žilą galvą IK,ačiū Brangioji už kantrybę,kartais gal ir su durnais klausimais. 4u.gif ax.gif Daug klausimų būna.
Atsakyti
Miargos, kad tik mačytų patarimai. Jūsų nors protingi klausimai ir nepuolate akių draskyti , kaip kai kurios FB ciocės. biggrin.gif Jos gi geriau žino, kad negalima purkšti, tręšti. Juk pati valgysiu ir jau rudenį užsilenksiu. Norėčiau pamatyti, kaip jos valgo iš bado pagaišusią vištą. tongue.gif Tas pats su augalais, kokia nauda iš badavusios morkos ar kopūsto.

Lauko darbai trumpam sustojo. Trąšos išbarstytos visiems laukams, žieminiai jau ir azotu patręšti. Akmenys nurinkti nuo žieminių.
Svogūnai pasėti, šiandien išvažiavo burokėlius pabaigti sėti. Nedygs per šaltį, bet man reikia jų ankstyvų, kol dar niekas į prekybos tinklus neveža ir galiu kainos prašyti tokios, kokią susapnuoju. Be konkurencijos.
Pasėta pusė vasarinių kviečių. Dar per dieną baigtų.
Po Velykų pulsime sodinti bulves. Nedaug šiemet, gal 6 ha, per dieną susisuks.
Na, tada dar liks visokios smulkmenos. O tada purškimai, kaupimai.
Atsakyti
IK,visokios smulkmenos biggrin.gif Gerai skamba...Mes pasikurem pirti,eisim kaulu sildyt,kosia vejas per visur.Mano pomidorai laikosi,sustiprejo,paaugo,betsendien tikrai desiu i deze karsta pusle.Pas mus pranasauja-5,o jau DULKES blink.gif Kiek vakar sudrekino,tai sendien ne zenklo.
Atsakyti
Ne kažką palijo ir pas mus. Iš lietmačių popiet išpyliau vandenį , kad šaltis nesuplėšytų. 5-6 mm.
Kaip tik persodinėju pomidorus. Truputį peraugo, tai raitau stiebus ratuku puodeliuose.
Pritrūkau indelių ir etikečių, važiuosiu ryt nusipirkti.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Penkatdieni prisisodinau našlaičiu tongue.gif , šeštadieni vietoj to kad kai kuriuos vazonus bent į garaža imest abejingai stebėjau kaip užsisnga jas pro langą biggrin.gif ...na bus kaip bus, kaip sakoma išbandymas šalčiu, aciu die kad ermitazas pasivelino su kitu vazonų atsiuntimu, būčiau ir tas "nudaigojus" smile.gif
Papildyta:
Kaip pas jus kas sėjat salotas, o gal jau ir valgote smile.gif sudygo? Mano kai kurios iš vis ne, kitos itit prastai verysad.gif...
Atsakyti