Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Laba,

IK, patalynę ir rankšluosčius visada čia perku. puiki kokybė, o pripažįstu tik baltą satiną. 

Dabar iki 18 dienos dar nuolaida 25%

https://www.nostra.l...nes-komplektai/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 17 vasario 2025 - 08:36
Labas,jau atsisventet?IK,dekui uz rekomendacijas ,jau susirasiau(del braskiu).O man patalyne labai patinka languota tongue.gif Langeliu valsas pas mane,ir dideli ir mazi.
Atsakyti
IK pilna baltos nostroje tiek kokybė tiek kainos geros, aš visada iš jos perku, nes taip pat dievinu balta...dar jei prie pinigo biggrin.gif galima turkiškos užsisakyt per tarpininkę dar super kokybe labiau tik man atrodo gryn baltos nera ji buna siuvineta baltai ir t.t kad dar gražiau wub.gif bent man bet 100 proc naturali

ai žiuriu čia ne viena aš baltos gerbėja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 17 vasario 2025 - 10:41
Esu pirkusi iš Nostros. Rankšluosčiai jų geri ir labai patiko frotinės paklodės su guma. Vieną baltą komplektą pirkau, bet ten buvo satinas, o man labiau patinka drobelė. Išsilygina, tokia net gurgžda.. Drobelės esu pirkusi iš jų kelis komplektus sūnui, jis gi nenori baltos, tai vieną ėmiau baltą su retais langeliais , o kitą su tokiomis retomis žvaigždėmis. Tikrai puiki kokybė.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
IK jei megsti girdzdancias tai ikejoj paklodziu yra tokiu satino sunui tokios patinka smile.gif o del patalynes nzn gal irgi yra tik ju pagalviu uzvilimu išmatavimai ciut kitokie ...ten jau jei iš ju patalyne tai ir pati mirksiukas.gif paduška smile.gif iš ju turi but
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2025 02 18, 08:24)
IK jei megsti girdzdancias tai ikejoj paklodziu yra tokiu satino sunui tokios patinka smile.gif o del patalynes nzn gal irgi yra tik ju pagalviu uzvilimu išmatavimai ciut kitokie ...ten jau jei iš ju patalyne tai ir pati  mirksiukas.gif paduška smile.gif iš ju turi but

Grynai ,tiesa,neatitinka pagalvių.Aš irgi iš ten perku. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Pas mane pagalvės dar senovinės, 70x70 cm. O parduotuvėse tokių užvalkaliukų beveik nėra, visi 50x70. Tai nusiperku medžiagos ir per pusdienį prisiuvu po 6-8 užvalkaliukus.
Kaip nervuoja klaviatūra, išsitrynė raidžių ženklai, tai baladoju iš atminties, dažnai klaidas reikia taisyti. MB ieškojo klaviatūros su lietuviškais ženklais gal mėnesį, niekur nėra. Užvakar rado kur tai, jau atkeliauja.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2025 02 19, 22:24)
Pas mane pagalvės dar senovinės, 70x70 cm. O parduotuvėse tokių užvalkaliukų beveik nėra, visi 50x70. Tai nusiperku medžiagos ir per pusdienį prisiuvu po 6-8 užvalkaliukus.
Kaip nervuoja klaviatūra, išsitrynė raidžių ženklai, tai baladoju iš atminties, dažnai klaidas reikia taisyti. MB ieškojo klaviatūros su lietuviškais ženklais gal mėnesį, niekur nėra. Užvakar rado kur tai, jau atkeliauja.

70x70 nostroje pilna smile.gif pasidairyk
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti