Žolia, baik reklamuoti tą gudobelių tinktūrą.
Vienas toks artistas avariją padarė apsinešęs su ta tinktūra. Mol, oficialiai versijai.
Margainis - tai didelė pikta usnis, kad jį perkūnas. Vienais metais netyčia pas anytą buvo, nešė paskui pelkėn skandinti.
Bangele, iš egzotikos bandyk šakninių petražolių ir visokių žieminių ridikų. Dabar valgome Karmina, Red meat, dar tokius alyvinius no name.
[quote=bangelee,2025 01 14, 18:48]
[quote=žollia,2025 01 13, 20:51]
Man patinka visokie netradiciniai augalai. Bet dažnai pabandau ir kitais metais jau neauginu.
Aš irgi mėgstu pabandyti. Taip auginau žemės riešutus, artišokus, sojų pupeles, lapkotinius salierus, dar visokių retų nevalgomų daržovių Nepritaikiau į savo racioną. Net nežinojau, kas esu tradicinio maisto šalininkė.
[/quote]
visus šituos jau esu "perleidus" per savo daržiuką dar geltekles., kurios laabai patiko, n visokiu žoliu prieskoniu, pastarnokus, okras ir t.t o žemuoginis špinatas jau kaip piktžolė eina vis kur nors idygsta pora palieku ir taip kas met set jau nebereikia
[quote=žollia,2025 01 13, 20:51]
Man patinka visokie netradiciniai augalai. Bet dažnai pabandau ir kitais metais jau neauginu.
Aš irgi mėgstu pabandyti. Taip auginau žemės riešutus, artišokus, sojų pupeles, lapkotinius salierus, dar visokių retų nevalgomų daržovių Nepritaikiau į savo racioną. Net nežinojau, kas esu tradicinio maisto šalininkė.
[/quote]
visus šituos jau esu "perleidus" per savo daržiuką dar geltekles., kurios laabai patiko, n visokiu žoliu prieskoniu, pastarnokus, okras ir t.t o žemuoginis špinatas jau kaip piktžolė eina vis kur nors idygsta pora palieku ir taip kas met set jau nebereikia
Labas rytas.
Vat šakninės sunkiai auga,arba aš nemoku.
Na va atkalbėjote dėl margainio,jau ir sėklas buvau pasidėjųsi siūstis.