Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

La,sodybieciai.IK,atsilimas ranka paduot smile.gif pas mus pila lietus,Nukvakt galima nuo tokio oro,Miargai, man nesiseka unsure.gif ,pasidejau vakar akinius...prapuole.Matyt guli kazkur ir zviegia is juoko biggrin.gif turesiu proga,namus is pagrindu susitvarkyt biggrin.gif Isisukau i pomidoru seklas(dar tik pasiziuret),kokiu groziu yra!Ar perkat is zmoniu,ar is oficialiu pardaveju?
Papildyta:
La,sodybieciai.IK,atsilimas ranka paduot smile.gif pas mus pila lietus,Nukvakt galima nuo tokio oro,Miargai, man nesiseka unsure.gif ,pasidejau vakar akinius...prapuole.Matyt guli kazkur ir zviegia is juoko biggrin.gif turesiu proga,namus is pagrindu susitvarkyt biggrin.gif Isisukau i pomidoru seklas(dar tik pasiziuret),kokiu groziu yra!Ar perkat is zmoniu,ar is oficialiu pardaveju?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Buvusioji, žinok prieš porą dienų tokia pat situacija. Maniškis sako, gal matei, lyg buvau palikęs terasoj. Na, pati tvarkiau prieš šventes, tikrai mačiau. Nu ieškom, nėr, jau ir visur troboj išieškojom, į garažą nuėjo. Aš jau gal kokį 5 kartą vėl į terasą ir nagi ant dtalo, bet ant stalinės lempos pagrindo padėjusi. Sakiau, didesnio nukvakimo negali jau būti biggrin.gif
Pernai buvau užsisakiusi po 5 sėklas iš fb, gal 30 veislių. Man norisi įvairovės, kad ir mažesnis derlius, bet, kad skanūs būtų. Bet labai sunku ten išsirinkti iš šimtų, atrodo visų aprašymai tokie, kad būtinai reik auginti biggrin.gif
Atsakyti
Pomidorus jau žiūrinėju. Daug ką perku iš www.e-seklos.lt. Yra didelis pasirinkimas. Nors kai kurie nuvylė. Vieni biezbožnai šakojosi. Tik kelias dienas nepaskabyk- šakų kuldulys.
Man labiausiai pasiteisino Rugby. Juos ir parduoti be problemų, ir skanūs, ir derlingi.
Labai mėgsti mažuosius slyvinukus. Dar ir dukra atlėkusi juos nusiaubia. Mol, nė pjaustyti nereikia į pietų dėžutę. Be galo skanūs Rhiana, Datlo, dar turiu tokių geltonų ir raudonų slyvinukų, tik jau no name .Tai iš viso mažųjų apie 20 daigų sodinu.
Atsakyti
O aš mažų kelis daigus sodinu. Laiko gaišimas skinti. Pernai betaliuxų pakelį pradėjau ir buvo sėklos sumaišytos, tai jie išvis agrastėlių dydžio. Tai skinti tokius- užsiknisimas. Šiemet ankstyvą betaliuxą keisiu Korol ranix, labai derlingi, neaukšti, dukra porą daigų balkone vazone augino.
Atsakyti