Įkraunama...
Įkraunama...

Sodyba

Laabs,tai va-vietoj to,kad tvarkyciau egles,tvarkausi sveikata biggrin.gif po teisybei ,ieskausi laiku pas daktarus.Du siaip ne taip sukrapsciau,bet kaip pakliut i santaras pas neurologa blink.gif As turiu savaimini tremora galvos,savaitgali buvau priemime,nes buvo sudas.Pasiguodziau 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kas atsitiko BuvusiojiDėl kojų į priėmimą????? ax.gif
Žolyte,aš perku nelukštentas saulėgrąžas,vakar nusipirkau 20 kg du maišus po 10 kg,matysime kiek užteks. ax.gif
Atsakyti
Aš išlepinau savo paukštukus smile.gif Nebelesa su lukštais saulėgrąžų ax.gif Nu gal ir lestų, jei nebebūtų lukštentų .
Atsakyti
La,Ingrida,ne del koju.Jau praktiskai pamirsau,kad op dare,panciakos kompresines primena biggrin.gif Cia kazkoks bludas uzejo su spaudimu,tremoras sustiprejo,Antradieni gavau laika pas neurologa,po to kardiologas ir endokrinologa...o poto jau liks tik nekrologas lotuliukas.gif Kaip rusai sako?-prabjomsia biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Buvusioji, paskaičiau, kas tas tremoras. Nu bais netikusi liga ne liga. Jeigu prisipili šampano taurę ir pusę išlaistai, tai nafik tokia būsena. blink.gif
O aš dienas valandas minutes skaičiuoju, kada gausiu naujus dantis. Dabar nusiaubta apatinė žiauna ir pusė viršutinės. Penktadienį einu pasimatuoti. Gal jau Kalėdoms turėsiu šypseną.
Atsakyti
lotuliukas.gif aciu die,dreba galva,ne rankos.Tai jau taure speciau susipilt.Kadangi as jo nemegstu,tai su stipriuoju gerimu(stakonaicis mazas),visai problemu ner.Blogiausia,kad tremoras neisgydomas,bet nors kiek valdyt verysad.gif Kaimietuke,kai susidesi grazuolius,tai issisiepus visur varysi tongue.gif
Atsakyti